Tyler, the Creator - Goblin (2011)

Label: XL

9. Sandwitches (4:51)

10. Fish (6:20)
  11. Analog (2:54)

met Hodgy Beats

12. Bitch Suck Dick (3:36)

met Jasper Dolphin en Taco Bennett

16. Burger * (3:50)

17. Untitled 63 * (1:06)
  18. Steak Sauce * (3:22)
avatar van niels94
Wederom: hard. Krijg er nu nog meer zin in, dit wordt echt vet! Heb hem gisteren ge pre-ordered.

avatar van Delars
"Rape a pregnant bitch and tell my friends I had a threesome"

"I'm awesome, and I fuck dolphins. Sicker than the starvin Nigerian kids barfin.
Odd Future Wolf Gang Nazi bar mitzfah with your sister at the bar playing leg and arm twister."

"Said fuck coke, and now im snorting Hitlers ashes"

Holy shit!

Voor de mensen die vroegen wat er bij de Deluxe edition zat:

Deluxe edition includes a second disc with 3 bonus tracks, a 12 page booklet, and a fold out poster, plus a special casing.

avatar van niels94
Delars schreef:
"Said fuck coke, and now im snorting satan's ashes"

Ik versta anders steeds 'Hitler's ashes'.

Dit jaar nog niet zó erg veel zin gehad in een album, wat vreemd is omdat veel van mijn favoriete artiesten al een album hebben uitgebracht en ik van Tyler eerder nog nooit iets gehoord had

De 3 tracks die ik tot nu toe gehoord heb behoren tot de hardste van het jaar.

toris
Het is inderdaad 'Hitler's ashes'. Deze track is ook weer heerlijk. Ik heb hetzelfde als Niels.

Voor de mensen die vroegen wat er bij de Deluxe edition zat:

Ik ga dan die halen. Jammer, want de andere cover is mooier

Mozzarella
Waarom wordt deze muziek zo vreselijk gehyped en loopt iedereen er mee weg?! Tyler zal vast een bovengemiddelde rapper zijn, maar muzikaal is dit vreselijk (lees: pijn aan de oren), stelletje kuddedieren..

avatar van FlyLo
Jij bent het niet eens met de mening van de rest dus de rest is per definitie kuddedieren? Leuke redenering is dat!

Mozzarella
FlyLo schreef:

Het valt me gewoon op dat iedereen dit he-le-maal geweldig vindt, nergens een kritische noot. Onbegrijpelijk..

avatar van Yamato
Nou, plaats jij dan even een beargumenteerde kritische noot om de balans te herstellen. Ik ga lekker met de kudde mee want ook ik vind Tyler fantastisch.

avatar van FlyLo

Tyler is een held,

Zijn teksten zijn heel erg goed, hij heeft een dope flow en de beats zitten goed in elkaar..
Waarom zouden mensen het dan niet dope vinden?

avatar van Colucci_Era
Volgens Tyler is de gelekte versie van Tron Cat, niet de versie die op het album komt.

avatar van Silky & Smooth
Nee, zei ie op Twitter. Een vriend had het gelekt.

avatar van Delars
Snippets van alle tracks.

avatar van Delars
Odd Future in Amsterdam tijdens koninginnedag.

avatar van bennerd
Leuke clip! Ik ga toch maar wat muziek opzoeken van hem.

avatar van Delars
Optreden die op het einde wat uit de hand loopt...

Briljante zet

avatar van Silky & Smooth
Heeft Tyler nou zelf nep-versies op internet verspreid? Zou wel een stunt zijn!

"It Worked!!! All The Fake GOBLINS I Put Out. Some With Celine Dion Some With Shaqs Early Raps. Hahaha, Fucking Idiots. A Week Till GOBLIN"

Ja die had hij zelf verspreid
Ik had eentje gedownload , en er stond in zo'n kladbok bestand:

"You're A Stupid Asshole...
By , Tyler The Creator..."

avatar van thgryda
Hahahahaa ik zag ergens dat ie gelekt was, niet dus. Mooie move wel van hem hahahaa, ik moet mozzarella wel deels gelijk geven. Ik ben ook nog niet zo onder de indruk van deze hele beweging, ok de raps zijn vaak briljant en die grimmige beats met die zware lome stem het werkt wel. Maar ik vind de teksten soms mja zo extreem erover dat het wat flauw wordt, en de beats klinken allemaal hetzelfde imo. Ik denk dat dit niet mijn ding gaat worden, al zal ik het zeker wel uitchecken.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ik hou wel van die uitstraling die zegt "I don't give a fuck". Vooral omdat constant blijkt dat ze dat ook echt menen . Bovendien is er nog meer dan genoeg ruimte voor groei, 't zijn allemaal late tieners en vroege twintigers volgens mij. Ik ben erg benieuwd wat dit album op gaat leveren, ik heb Tylers vorige laatst gepindakaasd en die viel me een beetje tegen maar Yonkers vind ik dan weer echt een meesterwerkje.

avatar van MAS
MAS
Ja die had hij zelf verspreid
Ik had eentje gedownload , en er stond in zo'n kladbok bestand:

"You're A Stupid Asshole...
By , Tyler The Creator..."

Haha dat is wel geniaal.

avatar van bennerd
Ik krijg meer en meer respect voor die gast zonder een noot muziek van hem te gehoord te hebben. Deze plaat ga ik sowieso checken en ik ga mij laten verrassen.

avatar van MAS
MAS
Mozzarella schreef:

Ik wandel lekker achter de kudde daan. CD zojuist gepreorderd terwijl ik bijna niks van hem ken.

avatar van Delars
Interview van Statemagazine met Tyler, The Creator.

Recensie
van Statemagazine over hun optreden in Amsterdam

toris
Delars schreef:
Interview van Statemagazine met Tyler, The Creator.

Wat een kut interview zeg.