Beste album ooit gemaakt.
Vinck schreef:
Vindt niemand het jammer dat de nummers niet vlotjes in elkaar overvloeien maar zo abrupt afgekapt worden?
Dit is fout. Zoals het bericht van sander. boven mij al aanduidt zijn de interludes en outro's zo gemaakt dat de nummers niet vervelen, voldoende afwisseling en rust bieden (aangezien er maar 11 vrij luide nummers zijn) om de luisteraar geïnteresseerd te houden. Met succes. Tijdens je zoveelste luisterbeurt krijg je ietwat een adrenaline gevoel, omdat er na elk rustige moment een enorme nummer op je zit te wachten (bijv. van
When You Sleep naar
I Only Said). Een ware belevenis. Dit is qua productie en structuur misschien wel het meest ambitieuze album ooit wat het ontzettend spannend maakt voor én tijdens het luisteren. Het album doet erg haar best om de luisteraar te verrassen en juist wanneer je denkt dat je je begint te vervelen hoor of voel je weer iets nieuws in
Loveless waarbij alles opnieuw compleet overtroffen wordt.
Letterlijk perfectie in een boeiende muzikale vorm.
Kan iemand trouwens de originele cover uploaden? En de totale duratie van 48:31 naar 48:38 aanpassen? Deze zijn namelijk fout en irriteren mij behoorlijk tot het punt dat ik gewoon geen zin meer heb om op de site te komen. Bij voorbaat dank.