Jay-Z - Magna Carta... Holy Grail (2013)

Label: Roc Nation

met Rick Ross

5. Oceans (3:58)

met Frank Ocean

6. F.U.T.W. (4:02)
  7. Somewhere in America (2:28)
  8. Crown (4:33)
  9. Heaven (4:03)
  10. Versus (0:51)
  11. Part II (On the Run) (5:33)

met Beyoncé

12. Beach Is Better (0:55)
  13. BBC (3:12)

met Nas

14. Jay-Z Blue (3:50)
  15. La Familia (3:33)
  16. Nickels and Dimes (5:03)
  17. Open Letter * (2:41)
avatar van VDB79
Nr.4 schreef:
Vandaag eens uit de kast gehaald en dan is zo'n nummer als Ocean ineens toch beter dan ik in m'n herinnering had. Geldt wel voor meer tracks, waar Jay-Z toch wat meer inhoud aan mee heeft gegeven dan op het eerste gehoor lijkt. Jammer genoeg veel klote producties in mijn oren en te veel gewauwel over dure merken.

Eigenlijk geldt dit voor de volledige catalogus van Jay Z. De mindere tracks zijn meestal alleen minder vanwege een misser in de productie of gewoonweg een commerciële keuze van een sample of chorus. Een zwak verse van Jay Z zal je niet snel vinden.

avatar van bennerd
Jay-Z is sowieso heel slecht in het maken van goede albums.

avatar van djwutru072
Heb het nummer "Jay z Blue" om de één of andere reden zo vaak gedraaid de laatste pak 'm beet 10 jaar.

Vind dit dan ook in zijn geheel een ondergewaardeerde plaat.

avatar van Johnny Marr
Eerste 5 nummers zijn kapot hard, daarna zakt het boeltje helaas in.