Jay-Z - Magna Carta... Holy Grail (2013)

Label: Roc Nation

met Rick Ross

5. Oceans (3:58)

met Frank Ocean

6. F.U.T.W. (4:02)
  7. Somewhere in America (2:28)
  8. Crown (4:33)
  9. Heaven (4:03)
  10. Versus (0:51)
  11. Part II (On the Run) (5:33)

met Beyoncé

12. Beach Is Better (0:55)
  13. BBC (3:12)

met Nas

14. Jay-Z Blue (3:50)
  15. La Familia (3:33)
  16. Nickels and Dimes (5:03)
  17. Open Letter * (2:41)
avatar van Holla
Maar Eminem is ook illuminati volgens jou of niet?

HoodLum Havoc
Naar mijn weten nu niet meer. En als hij het is is het tegen zijn zin.

HoodLum Havoc
En daarbij hetgeen dat Eminem doet is voor zijn dochter (buiten die Illuminati dingen dan he).

avatar van Silky & Smooth
Ik vind het onzin en stel dat het waar is: wat voegt jou opmerking toe aan het album? Het heeft alleen een onzinnige discussie tot gevolg. En ja, hier draag ik ook aan bij en daarom twee quotes voor jou die nergens op slaan en toch relevant zijn:

"What makes you think an Illuminati would ever let some niggas in?" - Cyhi the Prynce

"It's only entertainment!" - Jay-Z himself

En voordat je begint over de 'Illuminati-driehoek' die o.a. Jay en Kanye altijd maken met hun handen. Dat is een diamant die ze in de lucht gooien!

avatar van Holla
Eminem niet meer? Lol........

Als al die Illuminati-gelovers nou eens allemaal dezelfde gedachtes zouden hebben over bepaalde artiesten i.p.v. de een zegt dat die erbij hoort en de ander zegt van niet, dan zou het al geloofwaardiger zijn.

Deze illuminati muziek hier is toch best lekker hoor op z'n tijd

HoodLum Havoc
Laat jij dan maar verder met je brein spelen maar ik luister er niet naar.

@Silky & Smooth

Dus omdat zij zeggen dat het zo is is het dan ook zo? Naïviteit noem ik dat. Niet alles direct geloven van iemand.

avatar van Silky & Smooth
Waarom ben ik naïef? Omdat ik hen wel geloof en jou niet? Ik zie simpelweg geen reden om in de Illuminati te geloven en vind de argumenten van de artiesten voor hun bezigheden geloofwaardiger. Op dit album staat een sterke line van Jay die zijn, en ook mijn, visie op de Illuminati goed samenvat:

"Conspiracy theorists screaming Illuminati / They can't believe this much skill is in the human body"

Het heeft nogmaals niets met naïviteit te maken. Ik kijk, luister, lees en vorm uiteindelijk mijn eigen mening. En mocht de Illuminati wel bestaan, dat veranderd toch niets aan de muziek? Waarom zou je muziek laten verpesten met de Illuminati in je achterhoofd? Wie laat er nou met zijn brein spelen, vraag ik me dan af...

@Silky & Smooth

''Conspiracy theorists screaming Illuminati / They can't believe this much skill is in the human body''? Als hij dat van zichzelf vind dan gelooft hij in zijn eigen leugen want Jay-Z is echt een zeveraar sorry dat ik het zeg.

HoodLum Havoc
Er is nog een haat dat ik heb tegen Jay-Z en dat is, toen hij president werd van Def Jam heeft hij DMX gekloot.

@Silky & Smooth

De reden waarom ik half youtube niet geloof met zijn illuminati uitspraken . Overigens maakte je een opmerking over Eminem met dat hij alles voor zijn dochter deed en dergelijke, geloof je die man wel op zijn woord maar Jay Z niet?

[quote]Holla schreef:

Neen Jay-Z niet.

[quote]HoodLum Havoc schreef:

Want?

[quote]Holla schreef:

Omdat.

[quote]HoodLum Havoc schreef:

Ok. Weet ik genoeg over je redenering en dat illuminati onzin is, en jij ook al ontken je het misschien .

Back naar het onderwerp: Picasso Baby, FuckWithMeYouKnowIGotIt, BBC en ook Holy Grail zijn de weinige nummers die ik nog wel eens draai. Echt een middelmatig album dit, ik verlaag mijn stem naar 3.0 omdat het net voldoende is.

avatar van NastyOnWax
Kan iemand me uitleggen waarom mensen BBC goed vinden? Voor mij is dat het echt de grootste teleurstelling van het album (Naast Beach is Better die gewoon een echte track had moeten zijn). De beat is gewoon zwaar verrot en zowel Jay-z als Nas doen mij weinig daar. Misschien met Nas op Picasso Baby, Heaven of Nickels and Dimes was het geweldig geweest, maar nu is hij gewoon een verspilde feature op het album voor mij.

avatar van Holla
Vind Nas het wel okee doen en de beat vind ik wel lekker opzich.

@Holla

Aah dus jij volgt die politiekers, ministers en presidenten en gelooft in hun leugens? Het wil niet zeggen dat iets ongeloofwaardig klinkt dat het niet waar is. Zomaar over iets zeggen dat het niet waar is of onzin is zonder research erover te hebben gedaan is achterlijk alleen naïeve mensen doen dat. En ik noem jou niet naïef i'm just saying.

@Holla

Over politici* en dergelijke zeg ik niets. Ik zeg alleen dat illuminati onzin is, dat is mijn eigen mening. Het is naar mijn mening de Bigfoot van de samenzweringen, interessant verhaaltje, maar een hoop onzin en niet te bewijzen,waardoor het ook niet te ontkennen is natuurlijk. Dat laatste zorgt ervoor dat er altijd wel mensen rondlopen die erin geloven. Je moet geloven wat je zelf wilt hoor vriend, maar ik zou me er niet te druk om maken . Geniet gewoon van de muziek. Ik vind het sowieso al vreemd dat je niet naar een artiest zou luisteren omdat hij bijvoorbeeld crimineel is. Er zijn zat rappers die crimineel zijn/zijn geweest waar ik gewoon van kan genieten hoor. Zo ook met dat illuminati verhaal, want waarom zou je jezelf een hele hoop goeie muziek ontnemen puur omdat ze volgens jou in de ''illuminati'' zitten? Je moet het zelf weten hoor, maar ik maak me er verder niet druk om. Ik ga niet verder in discussie, mijn mening is duidelijk denk ik zo.

En nu eindelijk weer eens terug naar dit topic: Iemand enig idee wanneer de video voor Holy Grail komt? Ik schat dat die gebruikt gaat worden om wat frisse hype rondom Justin Timberlake te brengen, aangezien die er nog een album heeft aankomen.

HoodLum Havoc
Wat geen bewijzen? Dan weet ik niet watIk hoor Jay-Z gewoon niet graag Holla, en dat heeft niks met Illuminati te maken.

Dan is het goed .

avatar van Raul
maar, maar, maar...
als Jay-Z nou echt in de illuminati zit, wat dan? hoe uit zich dat, wat doet hij?

en hoe werkt dat als je 'gedwongen' wordt door de illuminati om .... (?? ja wat eigenlijk) ?? te doen (zoals Eminem blijkbaar wellicht)

ik kan het totaal niet volgen dus verlicht me alsjeblieft!

avatar van Raul
oh ja, on topic: draai het album nu al niet meer
had er best wat van verwacht maar het valt vies tegen

voldoende, want nergens echt slecht, maar wel erg saai...

3 sterren

avatar van Holla
Maak je geen zorgen om illuminati zou ik zeggen, stel dat ze bestaan, ik acht de kans niet al te groot, maar stel dat ze bestaan dan kan je er zelf in je eentje niets aan doen. Niet luisteren naar ''illuminati-artiesten'' heeft geen enkele zin en is enkel onzinnig. Doe is wat research naar ze zou ik zeggen als je geinteresseerd bent.

Overigens kwam net Crown voorbij in mijn playlist van 2013 en grappig genoeg vond ik dat nummer erg vet! Is dat Travis Scott die het refrein doet daar? Vond het best een lekker nummer

Raul schreef:
maar, maar, maar...

ik kan het totaal niet volgen dus verlicht me alsjeblieft!

Ooit gehoord van Google? Wil je er iets over weten zoek het dan op, niet alles geloven want er zijn ook dingen bij die fake zijn. Je moet naar de dingen zien die kei hard bewijs leveren. Op Youtube kan je ook al wat vinden maar hou het bij documentaire's.

avatar van Gloeilamp

Gloeilamp schreef:

Is het niet allemaal bullshit? Of zeg ik nu iets vreselijks?

Dat denken we allemaal op Hoodlum Havoc na dusja... ''Keiharde bewijzen'' zijn er naar mijn mening totaal niet. Maar de jongen moet geloven in waar hij in wil geloven

Holla schreef:

De enige manier hoe je de Illuminati kunt stoppen is dat je niets meer koopt dan halen ze geen geld meer binnen want daaruit halen ze juist hun macht en kunnen ze doen wat ze willen. De banken zijn het probleem want geld maakt macht en zij hebben al het geld.

Gloeilamp schreef:

Is het niet allemaal bullshit? Of zeg ik nu iets vreselijks?

Nee het is niet allemaal bullshit, zeker dat het harde bewijzen zijn zoals de documentaire over 9/11. Een beetje research doen over iets ''ongeloofwaardig'' kan geen kwaad. En ik ben er vrij zeker van dat ze bestaan.