Jay-Z - Magna Carta... Holy Grail (2013)

Label: Roc Nation

met Rick Ross

5. Oceans (3:58)

met Frank Ocean

6. F.U.T.W. (4:02)
  7. Somewhere in America (2:28)
  8. Crown (4:33)
  9. Heaven (4:03)
  10. Versus (0:51)
  11. Part II (On the Run) (5:33)

met Beyoncé

12. Beach Is Better (0:55)
  13. BBC (3:12)

met Nas

14. Jay-Z Blue (3:50)
  15. La Familia (3:33)
  16. Nickels and Dimes (5:03)
  17. Open Letter * (2:41)
avatar van Silky & Smooth
Ook op zijn oude! En ook op Shock Value 1!

avatar van TheLegacy
Jammer dat dat toffe piano riedeltje zo slecht naar voren komt in Holy Grail. Klinkt niet erg lekker afgemixt.
Even voor degenen met wie ik al een discussie had over de producers: I told ya Timbo would kill that shit!

avatar van Nick_SN
Een beetje aan de slappe kant allemaal wel wat minder poppy dan BP3 gelukkig. BBC is echter niet om aan te horen wat erg zonde van Nas is.. Nickels and Dimes is dan wel weer erg geslaagd.

TheLegacy schreef:

Die beat knalt harder in de promo clip helaas.

avatar van Jordyp
Erg lekker album, met name de producties zijn heerlijk. Timbaland vond ik al op de weg terug en bewijst dat nog maar eens met deze producties. Jay-Z zelf vind ik enkel iets tegenvallen, na WTT had ik iets meer van hem verwacht, maar z'n stemgeluid blijft zeer aangenaam.

avatar van Yeezy
Wat een verschrikkelijk nummer is Holy Grail.

Ben niet volledig onder de indruk eigenlijk, toch nog eens beluisteren. Heb het album trouwens gewoon binnen kunnen halen in 256 kbs d.m.v. Itunes match.

waarom vind iedereen holy grail zo slecht? heerlijk nummer vind ik.

avatar van Delars
Klopt fonsie!

Improvision
Die beat van Picasso Baby.

Rudi1984
Alleen Oceans nog gehoord, gaaf nummer! Alles wat Frank Ocean momenteel aanraakt verandert in goud!

avatar van hond racisme
Fuck. Hard.

avatar van hond racisme
50/50.
Jay-Z probeert een mixture uit van old school beats en 2013 trap instrumentatie. het werkt wel, maar na Crown is de lol eraf. Tot volgend album dan maar.

fonsie schreef:
waarom vind iedereen holy grail zo slecht? heerlijk nummer vind ik.

Ik vind het ook een lekker nummertje hoor, mooi in elkaar gezet met JT.

Overigens ben ik echt DANKBAAR dat Swizz Beatz er niet op staat!

avatar van NastyOnWax
Alsof Swizz altijd slecht is. Op WTT bracht hij nog deze geweldige track.

avatar van Waste Management
''Holy Grail (feat. Justin Timberlake)'' is wel een lekker nummer om naar te luisteren...

Rene1979
Ik ben nog niet overtuigd danwel weg geblazen.. Moet hem even laten zakken.

nedbed
Verrassend sterk album! Oceans en Picasso Baby zijn m'n favorieten.

avatar van 'State Of Mind'
Beste tracks imo: Part II (On The Run), Nickles & Dimes, Oceans, Heaven, Jay-z Blue.

avatar van Waste Management
Ik las ergens op het internet dat er ook een bonus track is ''Open Letter'', duurtijd: 2:41

avatar van Kill_illuminati
Ik word er nog niet echt blij van. Misschien komt het omdat ik nog geen nummer heb gevonden die mij 'hooked' heeft. Open Letter vind ik eigenlijk echt een draak.

Sandrosaurus
De eerste keer klonk het album heel oké.
Hoe meer ik er naar luister hoe slechter en dieptreuriger het wordt...
Is dit bij anderen ook zo.

Toppers: Tom Ford, F.U.T.W., Oceans, Crown and maybe Picasso Baby

avatar van Holla
Lekker album, erg leuk om een gast als Jay-Z na al die successen nog te zien schitteren op een album

avatar van Stapler
Het origineel van Picasso Baby: Sirens

Sandrosaurus schreef:
De eerste keer klonk het album heel oké.
Hoe meer ik er naar luister hoe slechter en dieptreuriger het wordt...
Is dit bij anderen ook zo.

Toppers: Tom Ford, F.U.T.W., Oceans, Crown and maybe Picasso Baby

Ik heb het ook, ik grijp veel liever naar Joey Bada$$ - Summer Knights.

avatar van v1ce
Goed album! Kwa lyrics misschien veel van hetzelfde, maar het geheel klinkt erg sterk!

Favos:
Holy Grail
FuckWithMeYouKnowIGotIt
Oceans

Rene1979
Ik vind het na een aantal keren luisteren snel saai worden.. Een aantal zeer dope beats maar Jay trekt dit niet meer.. Ik ga voorlopig voor een krappe voldoende.

avatar van 'State Of Mind'
Inderdaad het wordt saaier en saaier bij iedere luisterbeurt, 0.5 er af.

avatar van Kid
Kid
Hoog gemiddelde! Ik ben niet zo blij met de Jay-z van de afgelopen jaren, maar wellicht dat dit album daar verandering in kan brengen? In ieder geval binnenkort maar eens checken.