Prince - 3121 (2006)

1. 3121 (4:31)
  2. Lolita (4:06)
  3. Te Amo Corazón (3:37)
  4. Black Sweat (3:12)
  5. Incense and Candles (4:05)
  6. Love (5:46)
  7. Satisfied (2:50)
  8. Fury (4:02)
  9. The Word (4:12)
  10. Beautiful, Loved and Blessed (5:43)

met Tamar

11. The Dance (5:21)
  12. Get on the Boat (6:19)
Nog even over wat 3121 kan betekenen want er wordt wel van alles gezegd over een huis nummer en de duur van een track. Maar ik zat in eens te denken aan wat anders. Google maar eens op psalm 31 en psalm 21.
Het kan toeval zijn. Kijk maar en dan lees ik wel wat jullie er van vinden.

Het zou zomaar kunnen

Maar belangrijkste is dat ik wel weer eens een nieuw Prince album in huis heb die ik regelmatig draai en blijf draaien. Dat is al weer een tijd geleden.

hij is idd wel zeeer lekker op het eerste gehoor

Dielie schreef:
hij is idd wel zeeer lekker op het eerste gehoor

Dielie te zien bij een Prince-album: verrassend (want bij de Pumpkins waardeer ik dat ook wel).

MuMe-member van de maand worden Dielie?

avatar van Dielie
das nog keer een gedacht aja!

avatar van Dielie
'The Word' is ook redelijk lekker jammie

De nieuwe singel wordt "FURY" en de datum is waarschijnlijk 22 mei. Als ik mocht kiezen werd dat "The Word" heerlijk nummer.

avatar van Dielie
'Te Amo Corazón' ga ik nog veel draaien op zomerse avonden, damn, mooi nummer ook

Dielie schreef:

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik aan dit nummer langzaamaan ook wat meer plezier beleef.
Heel opmerkelijk, omdat ik dit het langste ken van alle tracks op 3121, en ik het altijd vreselijk heb gevonden.
Ik had hem namelijk al als download via de NPG Music club.

avatar van Conway Twitty
Binnenkort eens luisteren, hoewel Black Sweat geen fijn nummer is, vreselijk zelfs.

^ zot!

weeral een nummer (her)ontdekt 'Love'

raar, telkens ik hem draai is er een nummer waarvan ik zeg, heeeeeeeeeeeeeey

dat vind ik dus leuk aan sommige albums

Mooie cd.
Vraag me af wanneer de volgende komt.

Marcel²
Mooie cd.
Vraag me af wanneer de volgende komt.

Die ligt al klaar.

Lolita en 3121 zijn mooi

avatar van VanDeGriend
Zo is t maar net

Krijg daar maar eens een speld tussen.

Thisisme
Het was even wennen, maar nu een luisterbeurt of 5 is deze cd niet meer weg te slaan uit mijn cdspeler. Vooral lekker op weg naar mijn werk.

Het begin van Love is mooi.
Bij 3121 is de zang pas mooi.
De gitaar van Fury is echt toppen .
Get on the boat is echt fantastisch.
Ik sta te swingen.
Ik heb em aan staan.

VanDeGriend JR schreef:
Het begin van Love is mooi.
Bij 3121 is de zang pas mooi.
De gitaar van Fury is echt toppen .
Get on the boat is echt fantastisch.
Ik sta te swingen.
Ik heb em aan staan.

En swingen man, en swingen met die heupen.

rayman schreef:

En swingen man, en swingen met die heupen.
Zo is dat.
Shaken!!!!

Zo is dat.
Shaken!!!!

avatar van jowietje
Nu ben ik toch echt nieuwschierig geworden! Ga hem toch maar even donwloaden.

avatar van jowietje
En klaar is die, ik kom terug met m'n mening!

jowietje schreef:
En klaar is die, ik kom zo terug met m'n mening!

Hoe serieus wil jij dat die mening genomen gaat worden?Je download iets even snel (dit soort albums koop je!) en dan ben je zo al terug met een mening.
Merkwaardig...

(Ik koop even een hamburger, en terwijl ik mijn vingers nog aflik geef ik mijn mening of die beter was bij de tent 10 meter verderop....zoiets? Zo ga je niet met deze muziek om vind ik)

avatar van jowietje
Klopt, "zo" moet uit die zin een album kun je inderdaad niet even snel beluisteren want sommige albums moet je gewoon vaker luisteren, voordat ze mooi worden. Tot nu toe staat het me iniedergeval niet aan maar ik denk sowieso dat het een album is die je vaker moet luisteren, ik ben het trouwens niet eens dat je een album moet kopen, het is toch 20 euro en als die niet mooi is heb je toch je 20 euro verspilt aan iets waar je nooit meer iets mee doet, en aangezien ik niet schatrijk ben

Dat van het downloaden was met een vette knipoog, alhoewel ik zelf voornamelijk wel koop (maar ben inmiddels ook wel gaan begrijpen dat het ook kan helpen nieuwe dingen te ontdekken ).

avatar van jowietje
Ja inderdaad als ik een album toch echt heel goed vind, vind ik het een plicht om het te kopen, want die inkomen verdienen ze dan gewoon .

:D
rayman schreef:

avatar van Ruudf
Zag zojuist zijn optreden op de Brit awards... wat een fenomenale show zag!!! Ongelofelijk, blijkt maar weer dat die man is geboren om op het podium te staan!!

Gemist