haveman schreef:
Ik vind ook dat Pink Floyd muziek van alle tijden is, maar drie goede nummers van de zes vind ik gewoon te weinig.
Daarom heb ik een beetje moeite met het hoge gemiddelde van dit album, want gezien de reacties en de stemmen vindt bijna iedereen drie nummers slecht en toch strooien ze met 4 en 5 sterren.
Geef mij maar Animals of WYWH. Maar PF behoort zeker tot mijn favorieten, laat dat duidelijk zijn.
Ik laat de hele discussie over de hoeveelheid sterren die is gevoerd helemaal achterwege, ik geef geheel uit mijzelf 5 sterren. En waarom? Omdat Meddle één van de beste cd's van Pink floyd is. Ik ben volledig opgegroeid met de jankende hond van Seamus, de blérende supporters van Liverpool, het is mij allemaal even fraai.
Toen ik 11 was wel wat angstige momenten in bed gehad m.b.t. het middengedeelte van Echoes. Ook dat is weer goed gekomen.
Het spijt mij beste Haveman. Ik vind geen één nummer slecht. Wat ik wel vind is dit: onbegrijpelijk dat Animals wordt verkozen boven Meddle, het is, in creatieve zin, moeilijk te verklaren. Meddle doorlééf je, het is ook een deel van je leven. En daar hoort die muziek bij.