Keane - Under the Iron Sea (2006)

Label: Island

1. Atlantic (4:13)
  2. Is It Any Wonder? (3:06)
  3. Nothing in My Way (4:00)
  4. Leaving So Soon? (4:00)
  5. A Bad Dream (5:07)
  6. Hamburg Song (4:37)
  7. Put It Behind You (3:36)
  8. The Iron Sea (2:58)
  9. Crystal Ball (3:54)
  10. Try Again (4:28)
  11. Broken Toy (6:08)
  12. The Frog Prince (4:21)
  13. Let It Slide * (4:11)
patro88 schreef:
De intro van Nothing In Your Way is een kopie van de intro van Somewhere Only We Know

Leuk om te weten Ik zal dr opletten als ik dit album gekocht heb. Maar de Hamburger Song??

Ali Chemicali schreef:
Jah met Atlantic en Is It Any Wonder hebben ze bij mij de juiste snaar geraakt. Hamburger Song vind ik wat minder mar Nothing In My Way is toch weer heerlijkheid ten top

Jah foutje
Jah het komt omdatyik net op reis ben geweest met school en toen moest ik 6 hamburgers eten voor een weddenschap Dan zit het woord hamburger wel in je hoofd hè

Jah foutje

Was het gelukt??

avatar van Jason28
Ali Chemicali schreef:

Is de cd al uitgelekt of zo? Ben toch wel benieuwd, hoop alleen dat ze niet al te commercieel worden waar het toch wel een beetje naar toe neigt, zonde want ze maken erg goeie muziek.

Iceman schreef:

Was het gelukt??

En of, met gemak

Of ze nou commercieler worden of niet, dan kan het alsnog goede muziek zijn;)

Is It Any one, vond ik toen ik het hoorde 'standaard' en zwak. Maar nu ik het nog eens hoor, valt het echt wel mee hoor. Toch geen sukkelbandje,dit. Maar niet echt mijn stijl, wat braafjes.

Is it Any Wonder bedoel je denk ik..

Ik heb een paar nummers beluisterd, klinkt opzich wel goed maar alles behalve bijzonder. Afwachten wat de cd nog meer te bieden heeft!

avatar van Ali Chemicali
Cker, ben erg benieuwd. Maar ik vind de intro van Is It Any Wonder toch al wel heel vernieuwend voor Keane begrippen. Ik noem de muziek van Keane niet voor niets Dream Pop

avatar van Nicolage Rico
Ali Chemicali schreef:

Het begin is heel erg U2-achtig.... Dus niet vernieuwend, ook niet voor Keane-begrippen. Het klinkt overigens wel erg goed hoor, daar niet van.

avatar van Ali Chemicali
Ik vidn eht wel vernieuwend voor Keane begrippen, want noem amar eens een nummer met een soort gelijke intro of sound

avatar van The Scientist
Waarom staat hierbij vanaf 12 juni te koop? ik heb hem vandaag bij de V&D al te koop gezien.

Bad Dream, Atlantic en Is It Any Wonder zijn heerlijke nummers...dit belooft het beste album van 2006 te worden als alle andere nummers ook zo goed zijn.

Mojo Pin
Geloof je het zelf?

The Scientist schreef:

Opmerkelijk: op alle bekende sites is deze nog niet te koop en staat de relase op 12 juni (in Nederland ongetwijfeld de 9e, omdat die altijd wat eerder zijn met nieuwe releases).

aERodynamIC schreef:

Ik heb m ook gezien bij de V&D, ik heb m zelfs al gekocht, ik heb er nog niet op gestemd, maar Atlantic is wel heel goed inderdaad! Er zit alleen wel een lang intro voor. En Hamburg Song is heel mooi! En wat Patro88 zei, het intro van Nothing in My Way is inderdaad een kopie van Somewhere only We Know.
Tot nu toe een goed album!

Ik heb hem niet gezien bij mijn plaatselijke V&D maar ik zal morgen nog eens kijken.

avatar van Ali Chemicali
Sjonge ik wil hem ook, maar ik ben platzak

Jornaquin
Ik heb hem ook gedownload en het openingsnummer Atlantic klinkt in ieder geval al beter dan elk nummer op Hopes & Fears.

avatar van Reijersen
Hij is al te koop, dus releasedatum kan weg

Ben hem zelf eerst aan het downloaden, ben benieuwd

Jornaquin
Hoort het dat nummer 3 wordt gezongen door iemand waarvan lijkt dat diegene uit Spanje ofzo komt?. En dat de zin ''Hey brother, welcome to hell'' regelmatig voorbij komt? Het klinkt niet echt als Keane namelijk, maar aangezien de 1e 2 nummers zeker te weten wel Keane waren twijfel ik een beetje of dit album wel klopt zoals ik hem gedownload heb.

avatar van Jordy
Volgens mij is er een foute versie "in omloop".

En de mensen die de cd kopen hebben wel weer de juiste versie natuurlijk, ik zeg: schandalig!

Ik heb t album al, maar ik heb ook geprobeerd een paar liedjes te downloaden, toen kreeg ik allemaal Russische volksliedjes, tenminste zo klonk het

Alleen de eerste twee nummers zijn nu te downloaden volgens mij. De rest is 'nep/corrupt'. Nog even wachten dus. Of naar de winkel gaan.

Louis2703 schreef:

Ik heb 4 nummers, maar ik had het ook maar ze zijn spaans volgens mij

avatar van Klumpie
Die corrupte versie kan nooit veel minder zijn dan de originele van Keane zelf.

avatar van titan
titan (crew)
Je moet natuurlijk ook gewoon het album kopen.