Nelly Furtado - Loose (2006)

Canada

7. Te Busque (3:39)

met Juanes

8. Say It Right (3:42)
  9. Do It (3:41)
  10. In God's Hands (4:54)
  11. What I Wanted * (5:52)
  12. Wait for You (5:11)
  13. All Good Things (Come to an End) (5:10)
  14. Let My Hair Down * (3:38)
  15. Somebody to Love * (4:56)
  16. Undercover *

21. Crazy [Live from Radio 1 Lounge Session] *
  22. Maneater [Live from Sprint Music Series] *
  23. Promiscuous [Live @ the Orange Lounge] *

met Saukrates

Lekker album, heerlijk om bij te relaxen. Niet echt goede nummers, maar zo goed waren Maneater en Promiscuous ook niet. Ze maken alles waar wat ze je doen geloven en dat is wél een pluspunt. Ritmisch album, echt "lekker" om naar te luisteren met de zon buiten.

3.0

Jim
Goed album! Vind alleen Promiscuous minder, de rest is zeker meer dan 3*, 4* voor dit album!

toch wel licht verrassend het brave meisje van"turn off the light" is veranderd in een wat wildere zangeres met wat meer pit de nummers op de cd vind ik niet allemaal even goed maar, de unieke stem maakt veel goed.
beste song vind ik het nummer met timbaland

jowietje schreef:

Of de veronica gids heeft het fout

Of je moet gewoon is op de orginele site's kijken , maar eh.. ik had het fout , Promiscuous is wel de 2de single hier, maar als je op wikipedia kijkt en dan zoekt No Hay Igual, krijg je zon pagina die zegt dat het de 2de single wordt hier in Europa, maar goed... Trouwes , Jowietje, Veronica Gids heeft het altijd goed

avatar van T.O.
Wel grappig dat Promiscuous, het refreintje doet me een beetje aan de LA&Babyface-producties van eind jaren '80 denken (Bobby Brown, Pebbles etc.)

Rickiee schreef:

Geloof wikipedia nooit!

Bij wikipedia kun je je eigen aanmelden en zo kan iedereen alles daar neer zetten wat ze willen. Vaak klopt het wel maar je moet het nooit 100% geloven.

jowietje schreef:

Geloof wikipedia nooit!

Jah , daar ben ik nu ook achtergekomen , niet meer geloven dus , gewoon in veronica magazine lezen

avatar van KampF
Zal ik jou album eens een 0,5 geven rickiee.

KampF schreef:
Zal ik jou album eens een 0,5 geven rickiee.

Als ik ooit ga zingen, doe maar :S

avatar van KampF
Haha

Maargoed geen stem voor dit album, ik ken niet alle nummers. Ik ken wél alle nummers van OK computer, jij ook?

Tsja, totaal anders dan haar vorige platen is dit album zeker. En alhoewel ik totaal niet houd van r&b kan ik dit album toch wel waarderen. Wat niet wegneeemt dat ik niet kapot ben van het nummer Promiscuous, een van de nummers dat ik meestal skip. Ook jammer van de rap in Afraid, voegt naar mijn mening niets toe aan het nummer. Maneater is daarentegen een leuke single, verdere toppers zijn voor mij het afsluitende nummer All good things, de ballad in God's hands en Somebody to love. Ook Glow en No hay Igual klinken best aardig, maar zijn niet echt bijzonder. Al met al best een leuk album, maar ik vond haar vorige toch beter. *3 sterren*

KampF schreef:
Haha

Ja, echt!, Ik heb hem gedownload, en ik vond er gewoon geen hol aan, het is mijn type muziek niet, en trouwes, vrije mening heah

Voor mij hét album van het moment.
No Hay Igual vond ik wel goed na een paar keer, en All Good Things vind ik geweldig.
Eens iets anders dan anders...

Zo, die viel ook wat tegen vergeleken met de vorige albums. Nelly doet ook al deels aan poppie Hip Hop, jammer. Des te verder je komt, des te beter sommige nummers. Vooral het slotnummer mag er wezen. Al met al 3,0*

De teksten vind ik ook heeeel goed, egt een top album, wat zeuren veel mensen erover:S

avatar van Mjoesik
Dit is voor mij één van de beste albums van 2006!! het album verveelt niet en staat vol met superleuke nummers! No Hay Igual is het enige nummer waar ik een paar keer heb naar moeten luisteren voor het echt goed te vinden.
ik ben er zeker van dat deze cd voor een lange tijd dicht bij m'n cd-speler zal liggen!

avatar van jowietje
2006 is ook al afgelopen hé.

Ik vond Nelly Furtado altijd heel erg origineel en goed. Maar dit album is echt zó niét Nelly. Ja, of wel natuurlijk. Maar haar eerste 2 platen zijn echt zoveel beter dan deze. Het is net alsof ze wannabe Britney (ofzo) wil zijn. Ik heb niet de hele cd gehoord, dus meer kritiek zal ik niet geven

avatar van Yak
Yak
Onleesbaar en offtopic bericht verwijderd.

Super cd vind ik dit!!!
Veel beter dan haar vorige cd.
Vooral Say It Right,,Affraid,,Glow en Showtime zijn goed.
En Promiscuous natuurlijk ook!

avatar van MJ_DA_MAN
Rickiee schreef:

Dat jij op je 18e als jongen of eigenlijk al man nog naar tienermeisjes muziek luistert

MJ_DA_MAN schreef:

Wat maakt dat uit

Ieder z'n eigen muzieksmaak, en jij als muziekliefhebber hoort dat te kunnen accepteren.

avatar van MJ_DA_MAN
Hoort eigenlijk wel maar in feite accepteert niemand het echt, en OK Computer een 0,5 stemmen hoewel ik het ook niet het beste album ooit vind gaat me toch echt iets te ver.

MJ_DA_MAN schreef:

Kwestie van smaak.

Voor dit album vond ik Nelly niet echt geweldig maar sinds ik hoorde dat ze met Timbaland ging werken heb ik 'r in het gaten gehouden. Hij valt eigenlijk wel wat tegen, er staan een paar perfecte liedjes op die dan ook echt perfect zijn, de rest hangt er een beetje bij om de album te vullen lijkt me. Ook jammer dat de samenwerking met Chris Martin niet is doorgegaan (ookal is ie al gelekt op 't internet).

Mijn favorieten zijn: Afraid, Maneater, Promiscuous, No Hay Igual en Wait For You (lijkt veel op een Turks nummer ). 3,5 sterren.

Van de vorige albums kende ik alleen de singles, waarvan ik alleen 'try' echt de moeite waard vond. Dit album heeft me echter blij verrast! Geen echte uitschieters erop, maar wel een cd die lekker wegluistert. Voor fans van de vorige albums vermoed ik dat deze nieuw ingeslagen weg ontzettend wennen zal zijn, maar wat mij betreft: 3,5 ster!

Lost Highway
Pijnlijk slechte plaat, vooral pijnlijk omdat Nelly Furtado's vorig werk wel best goed was en haar nummers zeer opwekkend waren. Hier lijkt ze soms wel een zoveelste plat r&b sterretje. Jammer, hopelijk wordt de volgende weer iets in de stijl van het oudere werk.

Net nog Folklore geluisterd: zoveel beter, eerlijke echte muziek. Nelly, stop met (deze) hip hop. Gelukkig nog een paar aardige nummers: 3,0*