Nelly Furtado - Loose (2006)

Canada

7. Te Busque (3:39)

met Juanes

8. Say It Right (3:42)
  9. Do It (3:41)
  10. In God's Hands (4:54)
  11. What I Wanted * (5:52)
  12. Wait for You (5:11)
  13. All Good Things (Come to an End) (5:10)
  14. Let My Hair Down * (3:38)
  15. Somebody to Love * (4:56)
  16. Undercover *

21. Crazy [Live from Radio 1 Lounge Session] *
  22. Maneater [Live from Sprint Music Series] *
  23. Promiscuous [Live @ the Orange Lounge] *

met Saukrates

Was afgelopen week in Duitsland, en daar draaiden ze "All good things" vaak op de radio. Daarin zong Nelly Furtado samen met Rea Carvey. Het nummer vind ik prachtig. Na 3 versies gehoord te hebben (alleen met Nelly, Nelly ft. Rea Carvey, Nelly ft Chris Martin), vind ik toch de versie met Chris Martin toch het mooist.. het bezorgd me echt kippevel af en toe als ik het hoor...

ze brengt wel veel singles uit vind ik.. normaal brengen artiesten ongeveer 3 singles uit?. bij Whoa Nelly, waren het de volgende singles, Im Like A Bird, Turn Off The Light, Shit On The Radio en Hey, Man. bij Folklore: Powerless, Try, Forca, Explode, en The Grass is Green (alleen in Duitsland), en bij Loose: Maneater, Promiscuous, No Hay Igual, All Good Things, Te Busque, en Say It Right.. nogal veel lijkt mij.

Ja, dat is inderdaad wel meer dan het gemiddelde, maar zo erg is dat toch niet? Mij hoor je niet klagen hoor
Niet dat ik al haar nummer geniaal vind, maar All good things vind ik toch wel een juweeltje hoor.

avatar van jowietje
Zo dankzij psychonaatje en godlydevil7 heb ik de andere 3 videos ook kunnen toevoegen

jowietje schreef:
Zo dankzij pchygonaatje en godlydevil7 heb ik de andere 3 videos ook kunnen toevoegen

We zijn je eeuwig dankbaar jowietje.

er komt nog een nieuwe videoclip uit van Nelly furtado. Dit keer wordt het showtime. Nelly furtado heeft dat bekend gemaakt tijdens de Tyra Banks show

^^Showtime is echt het slechtste nummer van de cd.
En alweer een nieuwe cd:O
die hele CD gaat op single zijn voordat het volgende album eraan komt.
Maar ze had beter Glow genomen...

avatar van Tsjo-Wi
maneater vond ik niks, en ook promiscuous vond ik best saai, dus dacht ik dat dit wel een slechte cd moest zijn maar ik moet toch zeggen dat hij nog best leuk is. Staan paar hele mooie nummers op zoals Afraid en Glow, en All good things is echt prachtig. Helaas zijn niet alle nummers even leuk.

heel fijn dat de clip van Say It Right erop staat, maar hij doet het niet meer

hebben jullie het nieuwe nummer van nelly furtado, justin timberlake en timbaland al gehoord ''give it to me''????????
lekker nummer!!!!

avatar van AUDRIEKE
Vind haar muziek niet zo, alleen Say it right vind ik wel leuk.

*Laura*
Ik ben niet zo'n fan van de muzikale nieuwe weg die Nelly is ingeslagen, maar het dient gezegd te worden dat "All good things come to an end" een prachtnummer is!

Lost Highway
*Laura* schreef:

Iemand die zo een mooie nummers in haar mars heeft moet die flauwe 144-in-een dozijn r&b-nummers overlaten aan de minder getalenteerden en gewoon mooie liedjes maken, zo simpel is het.

ik vind het toch knap wat ze doet; ze zet hier gewoon een album neer dat zo veelzijdig is dat zowat elk nummer wat op de cd staat door iemand apart vermeld wordt.

nelly furtado:D

Ik hoorde gister op de radio dat All Good Things oorspronkelijk een duet met Chris Martin zou zijn, maar dat EMI dat ZO vresdelijk slecht vond klinken dat ze hem eruit hebben gewerkt. Op zich wel vreemd...

De enige input van hem is volgens mij dat fluitje

Beste Album van dit JAARR!!!!!!!!!

say it right is veeettt
alles eigelijk

avatar van jowietje
Op mijn site zijn de upgrade u awards bezig, de categorie Best album heeft Nelly gewonnen met dit album. Wil je de awards checken ga dan naar www.upgradeu.punt.nl

Op 26 februari komt ze naar Vorst Nationaal in Brussel, maar helaas is m'n vakantie dan net gedaan;(

op 13 maart komt ze hier naar Nederland toe in de Heineken Music Hall , en ik ga der heen:D

avatar van Justinx
Rickiee schreef:

Ik hoorde het al van een collega ja! . Maar nee, 't zou niks voor mij zijn denk ik. Vind Nelly's oudere werk wel leuk, maar de nieuwe Furtado kan mij niet zo intrigeren. Ik bespaar mijn centjes dan ook voor - wie weet/waarschijnlijk - Dave Matthews in Paradiso volgend jaar

Ik wou ook naar haar concert, maar niemand wil met me mee

Altijd fijn als je in je eentje iemand leuk vind

jowietje schreef:
Ik wou ook naar haar concert, maar niemand wil met me mee

Altijd fijn als je in je eentje iemand leuk vind

Haha:p, nouja, dan ga je toch met mij mee , nee hor , ik ga al met iemand, die vinden haar ook tof dus waarom niet!

Jornaquin
Mark86 schreef:

De enige input van hem is volgens mij dat fluitje

Hmm, is EMI toch nog ergens goed voor.(Op zo'n album meedoen gun ik zelfs Chris Martin niet.) Wat een verschrikkelijk album is dit, nog veeeeel slechter dan die Coldplay crap.

avatar van Smartass
Ik snap niet echt waarom iedereen haar nieuwe nummer zo goed vindt. Het is echt een simpele tekst, en verder ook niet echt apart of zo.

Wat wordt trouwens haar nieuwe single? Say It Right?

Renee schreef:
Wat wordt trouwens haar nieuwe single? Say It Right?

Volgens mij wel. De video is al geschoten en hij is al in Amerika uitgebracht dus zou hij hier wel de volgende single zijn!

Ik heb hem sinds kort en moet zeggen dat ik het een super goed album vind. Heb meteen de andere cd's van haar aangeschaft, moet die alleen nog eens luisteren. Maar dat gaat niet lang meer duren!!

Justinx schreef:

Ja bijv powerless is leuker dan de liedjes van nu, maar ach nu heeft ze er ook wel goede liedjes tussen zitten

Laatst van iemand gekregen voor mijn verjaardag... Wist eerst niet wat ik ermee moest, was eigenlijk niet echt fan van Nelly, maar nadat ik hem één keer geluisterd heb, was ik meteen groot fan van haar!!
Wat een geweldige cd.. Heb niet één favoriet, ze zijn t allemaal!

Heb meteen al de andere cd's gekocht van haar, maar moet die eigenlijk nog luisteren, waarschijnlijk word ik er alleen maar een grotere fan van