Slayer - Christ Illusion (2006)

Label: American

1. Flesh Storm (4:14)
  2. Catalyst (3:07)
  3. Skeleton Christ (4:22)
  4. Eyes of the Insane (3:23)
  5. Jihad (3:31)
  6. Consfearacy (3:07)
  7. Catatonic (4:54)
  8. Black Serenade (3:16)
  9. Cult (4:42)
  10. Supremist (3:51)
  11. Final Six * (4:10)
  12. Black Serenade [Alternative Version] * (2:58)
  13. Disciple [Live] * (3:44)
  14. Mandatory Suicide [Live] * (4:04)
avatar van Klumpie
En Slayer komt weer met een nieuw album. Ik heb 3 nummers (Eyes of the Insane, Jihad en Cult) gehoord en het klinkt zeker niet slecht.

Via http://www.slayer.net/ kun je hun nieuwe single Cult horen.

slaemperayreon
en via deze site de andere 2.

avatar van HammerHead
Klinkt in ieder geval al een stuk beter dan God Hates Us All, wat gewoon een zeer matige plaat was.

Enorm lelijke hoes overigens en de albumtitel is ook niet bijster origineel.

Joy
slayer klinkt nooit slecht

ooit een slechte plaat van slayer beluisterd?

(nee ik ga bij deze meteen de discussie (over GHUA) niet meer aan)

zelfs in de mindere dagen klinkt slayer altijd nog vetter en origineler dan alle andere zogenaamde navolgelingen

wat ik er nu van hoor bevalt me meteen

Bobiej
En op 26-06-06 komt hun nieuwe EP uit, ik ben benieuwd. En ik vind de hoes best wel vet eigenlijk:)

avatar van Kos
Kos
Het klinkt niet echt Slayer-heftig, die tracks. Heb al zo'n 10 jaar niks van ze gehoord dus misschien ligt het aan mij.

avatar van Sinner
Dat hoesje in inderdaad bijna net zo lelijk als die van South Of Heaven en Seasons In The Abyss. De songs klinken tot nog toe wel weer erg goed.

Joy
ach, als het om hoezen zou gaan zou ik 50 % van mijn collectie wel de prullenbak in kunnen smijten

slayer uber alles zoals et hoort 3 top nummers kan niet w8en op het volledige album.

enne 20-10 staat vast in mn agenda.

owh ja sliknot-kneusjes zoals in de ahoy in 2004 die menen dat slayer na slipknot onstaan is blijf aub ff thuis die dag.

avatar van james_cameron
Eerste 3 tracks klinken alvast erg goed en krachtig. Lekker subtiele teksten ook: "religion is a whore!"

avatar van Eddie
Jaaaaa eindelijk gaat hij dan toch echt komen de nieuwe slayer. Ben heel benieuwd wat het dit keer gaat worden.

avatar van Exfrozen
'Cult' is een erg vet nummer met strak intro. Ik denk dat ik me laat verrassen door hem in 1x origineel te kopen.

Is deze al tekoop?

Hij komt 25 juli uit#ok

Het duurt te lang!

avatar van xangadix
En volgens mij is het 8 augustus pas. Toch..?

HammerHead schreef:

Enorm lelijke hoes overigens en de albumtitel is ook niet bijster origineel.

dude, even goede vrienden, maar:
heb je niet gewoon een hekel aan Slayer?

God Hates us All was en is een bovengemiddeld sterke plaat.
Het was lang geleden dat Slayer ZOVEEL vuur in zich had en speltechnisch was met name Paul Bostaph zeer goed bezig.

En de hoes en de titel, tsja... als je een liefhebber of zelfs fan ben, dan zeur je toch niet zo?

Vandaar nogmaals de vraag:
ben je misschien gewoon niet zo into Slayer?
En zo ja, waarom dan hier reageren...
Ik ga ook niet bij Barry White platen commentaar leveren, ik blijf er gewoon weg.....

avatar van HammerHead
Ik ben muziekliefhebber en draai ook behoorlijk veel metal, maar een echte fan van enige groep of artiest ben ik nog nooit geweest eigenlijk. Ik beoordeel platen gewoon op hun kwaliteit en niet m.b.v. blinde adoratie.

Het wel of niet mooi vinden van een platenhoes is gelukkig nog steeds een kwestie van smaak en deze is gewoon oerlelijk. Ik plant dergelijke uitingen dan ook gewoon neer en wat anderen daar van vinden zal me een hele dikke worst wezen.

Zo, en nu nog maar eens Hell Awaits draaien dan. Ik ben toch vooral liefhebber van het oude werk van deze band. Heb je toch nog een beetje gelijk...

Charles Manson
hahahaha, ik hoef geen gelijk hoor.
smaak is idd persoonlijk, gelukkig ook maar.

20 oktober zullen we hoe dan ook eens zien wat ze in Den Bosch te vertellen hebben.

Necr0ph0biC
Cult klinkt al erg lekker, Jihad had ik wat meer van verwacht en Eyes of the Insane was ook wel redelijk, nou zien wat de rest word.

Persoonlijk vind ik de hoes wel mooi, ik heb liever het artwork net zoals de eerste 5 albums.

avatar van CWTAB
Is al volledig gelekt hoor al van deze morgen, klinkt niet slecht

(is te vinden op de metal-head blogspot)

Hail Satan.

avatar van jurado
Zijn die gasten nu nog steeds bezig met het zelfde truukje?

lol!

Tsja, ze zullen volgens mij nooit verzoend geraken met religie en al zeker niet met Jezus.
Cult en Eyes of the Insane klinken wel lekker. Jihad heeft wel een leuk introtje maar de rest van die song vind ik niet te denderend.

avatar van Sinner
Ach het is allemaal een beetje geforceerd tegenwoordig dat anti-religieuze en rebelse. En al helemaal niet meer geloofwaardig als je tegen de vijftig loopt en een flinke bierbuik ontwikkelt zoals Tom Araya. Maar het hoort nu eenmaal zo bij Slayer dus kan het nog wel door de beugel.

De cd heb ik intussen ook een keer of twee gehoord en ik vind hem erg sterk. Nog steeds vrij modern maar ik denk dat het ook de mensen die God Hates Us All troep vonden wel kan bekoren. (of althans meer dan die cd). Er staan nl ook weer behoorlijk wat snellere tracks tussen. Of ik hem beter vind dan de vorige weet ik echter niet, en een score volgt later. (tot zover zijn Jihad, Supremist en Consfearacy mijn favoriete tracks).

Charles Manson
"En al helemaal niet meer geloofwaardig als je tegen de vijftig loopt en een flinke bierbuik ontwikkelt zoals Tom Araya."

?
hebben we het toch nog wel over dezelfde Tom Araya, de zanger/bassist van Slayer?
Die is namelijk 45 en niet dik (en heeft een verschrikkelijk geil wijf om te zien)

Trouwens, een hoop negatieve opmerkingen zeg hier, zo links en rechts. Wat verevelend.
Ik neem aan dat als je bewust een Slayer plaat opzoekt op deze site, dat je dat doet omdat je van Slayer houdt.

Ik snap dus die vrij dommige opmerkingen niet als:
"bezig met hetzelfde trucje" ofzo.
Ga dan lekker een ander band of cd opzoeken.

BlueBerry
slayer is een typische trashmetal band. het is drom ook het boegbeeld gewordne voor de trashmetal hoek. toch vind ik het jmmr dat ze soms te veel voor het geld doen wat ten kosten gaat van hun oorspronkelijke muziek: trash metal
voor de rest is slayer een goeie band die veel kan en ook live.

BlueBerry
zijn er trouwens ook death/blackmetal liefhebbers? luister dan aub naar behemoth daar is namelijk nog maar door 1 persoon gepost en dat ben ik. als je van death/black metal houd raad ik je behemoth echt aan.

xplorer schreef:
tja je weet toch cker wel dat dat alleen maar om het geld is? die texten moesten ze gebruiken van hun platenmaatschappij omdat ze daardoor naam kregen en het aansloeg bij sommige mensen

avatar van xangadix
Ik vind ook dat ze nu liedjes over rehab klinieken moeten gaan maken en het afzeiken van God en Jezus maar eens moeten laten.