orbit schreef:Ik doelde eigenlijk meer op het feit dat TalkTalk hier een redelijk uniek geluid neerzet, waar ik minimale invloeden terughoor van bands zoals Pink Floyd ofzo.. dit is geen symfo oid..

Neen, dat klopt, maar qua opbouw en structuur doen bepaalde stukken beslist sterk aan Pink Floyd denken.
orbit schreef:
Dus ik vind het ze nogal tekort doen eigenlijk om ze gelijk te refereren aan zo'n rockdinosaurus als Floyd.
Ik denk ook niet dat dat de bedoeling is geweest van MOJO en daarbij verwijs ik graag naar bawimekos reactie hierboven, want ik vermoed dat MOJO om die reden de vergelijking met Pink Floyd heeft gemaakt.
[offtopic]Vanwege dezelfde reden wil ik Radiohead wel eens de Pink Floyd van nu noemen, zonder daarmee te zeggen dat Radiohead Pink Floyd-achtige muziek maakt. Ik bedoel dan dus de benadering en de manier van werken, die mij aan Pink Floyd doet denken.[/offtopic]
orbit schreef:Was verder niet als een sneer naar Floyd zelf bedoelt, want enkele platen van Floyd vind ik beduidend beter dan deze Spirit Of Eden
Het was ook niet als een sneer opgevat, Orbit...