devel-hunt schreef:
Sara, het mooiste liefdeslied ooit!! Sara Dylan trapte er helaas voor Bob niet meer in. Ze was het zat om constant belazert te worden door haar Bob, die de ene na de andere affaire had. Hij smeekte haar in dit nummer bij hem te blijven, ze deed het niet!! Maar het leverde wel een pracht nummer op. Soms helpt ellende de wereld aan veel moois, en Sara is daar een mooi voorbeeld van!
Toen Dylan de versie van Sara opnam die op Desire is gekomen was Sara er zelf bij. Ze keek en luisterde vanuit de regelkamer hoe Bob het lied recht in haar gezicht zong. Dat verklaart mede de enorme emotionaliteit waarmee Bob het zingt. Ze had het lied nog niet eerder gehoord en was volledig ondersteboven.
Bob zong: don't ever leave me,don't ever go.
Ze besloten ter plekke om zich te verzoenen en vertrokken een paar dagen later samen naar hun farm in Minnesota.
De relatie was al een paar jaar verslechterd, maar hierna leefde het blijkbaar wat op. Twee jaar later, in 1977, zijn ze officieel gescheiden.
Er schijnt een aantal songs te bestaan voor een album dat Dylan over zijn huwelijksperikelen heeft geschreven, maar dat heeft ie nooit uitgebracht. het schijnen uitermate trieste, weemoedige songs te zijn.
Sara is trouwens onlangs 70 jaar geworden en er schijnt een redelijk contact tussen haar en Bob te bestaan.