The Game - Doctor's Advocate (2006)

Label: Geffen

1. Lookin' at You (3:37)
  2. Da Shit (5:23)
  3. It's Okay (One Blood) (4:20)

met Junior Reid

4. Compton (4:41)

met will.i.am

5. Remedy (2:57)
  6. Let's Ride (4:00)
  7. Too Much (4:11)

met Nate Dogg

8. Wouldn't Get Far (4:12)

met Kanye West

9. Scream on 'Em (4:18)

met Swizz Beatz

10. One Night (4:27)
  11. Doctor's Advocate (5:03)

met Busta Rhymes

12. Ol' English (4:44)

met Dion

13. California Vacation (4:28)

met Snoop Dogg en Xzibit

14. Bang (3:37)

met Tha Dogg Pound

15. Around the World (4:05)

met Jamie Foxx

16. Why You Hate The Game (9:22)

met Nas en Marsha Ambrosius

17. I'm Chillin * (4:32)

met Fergie

18. It's Okay (One Blood) [Remix] * (11:47)

met Bun B, Chamillionaire, Clipse, E-40, Fabolous, Fat Joe, Ja Rule, Jadakiss, Jim Jones, Juelz Santana, Lil' Wayne, Nas, N.O.R.E., Rick Ross, Slim Thug, Snoop Dogg, Styles P, T.I., Tha Dogg Pound, Twista, WC en Young Dro

avatar van catdog
I'm Chillin heeft zo'n lekkere beat.

avatar van J.M.
Ik heb vandaag nog een leuke recensie gelezen over dit album, ze waren heel tevreden en vonden het een rapper die veel te vertellen heeft en met veel inhoud.
Ik denk het ook

J.M. schreef:
Ik denk het ook

Inderdaad, het grootste deel van de reviews is toch erg positief. Maf, vooral omdat ik er verder weinig goeds over hoor.

avatar van Steez
Ik kick deze ineens naar 4 sterren.
Heel vreemd, vond het in begin geen hol aan maar ineens na een keer luisteren onwijs relaxte nummers ontdekt. Let's Ride, Too Much, Bang en Around the World m'n favorieten. Valt nog mee deze cd.

BuckDaWorld
dikke flop deze shit

BuckDaWorld
Akonner schreef:

Gelukkig voor ons zijn de albums van 50 geen marteling voor de oren. of wat te denken van de verkracht plaat get buck...

je gebrijpt gwn de beat niet omdat je de beat slecht es
maar kyk wie de beat heeft gemaakt dj polo !!!
van hem kan je altijd zulke verwachtn

ice_cube

|Joël|
ice_cube schreef:
wat een zielig album die 2 singles hebben van die gaare beats
Daarom heeft hij ook meer nummers op zijn album gezet dan alleen die twee singles.

Relax
ice_cube schreef:

Maar wat nog zieliger is is dat je alle vijanden van G-Unit een 0,5 geeft

KSPR
Leer ermee leven, er zijn ook mensen die elk album van 50 een 0.5 geeft. En ik geloof er dus niks van dat diegene ze allemaal geluisterd heeft.

Overigens zijn de 2 singels best wel zwak. ja. Het zijn er trouwens 3.

cortez
Wat is de derde dan? Is er al een clip ook?

Let's Ride dacht ik.

cortez
ah ja tuurlijk ... was trouwens de tweede:
It's okay/let's ride en nu Wouldn't get far.

avatar van MJ_DA_MAN
Relax schreef:

Maar wat nog zieliger is is dat je alle vijanden van G-Unit een 0,5 geeft

Idd. Mods, zouden jullie deze user (ice_cube) willen bannen i.v.m. het verkrachten van de site? Dank u.

eazyfan
Ol' English is en blijft één fantastische track, eigenlijk de enige die ik echt goed vind van The Game, die tekst, die prachtige beat, alles klopt aan die track. Hi-Tek zorgt voor een fantastische beat die erg mooi weg luistert, The Game brengt een inhoudelijk goede track door oude persoonlijke herrineringen. Deed me beetje denken aan Reflection Eternal - Memories Live maar dan de "gangsta versie". Doctor's Advocate is bij nader inzien nog niet zo ongelooflijk slecht, ik vind deze Cd nog best goed meevallen vooral door die ene uitschieter: 3*.

avatar van Nine
Geweldig album! The Game doet het weer eens goed! Lekkere Beats sterke texten over zijn HooD (Compton) en hoe gangster hij was/is. Je moet er van houden maar ik zeker wel! Mischien ben ik wat positief maar kan ook geen negative dingen aan de Game zien. The Game is Tha #1! 4*

avatar van nr9StefanoTorres
ik heb ff de videoclip van Let's Ride toegevoegd het is zeker lekkerrr nummer net als it's okay, too much, bang, da shit en wouldn't get far

avatar van Nine
Zeker!!!! Relaxe clips ook!

eazyfan
eazyfan schreef:
Haha net wat beginnen beseffen, ik luister Ol' English altijd rond 24.00 na elkaar, vreemd genoeg, dit was van 12 dagen geleden toen ik dat ook deed vreemd genoeg, die track is perfect, enige track van The Game die echt géniaal is, zou hier veruit de meest gekozen track moeten zijn. Hi-Tek (nu #8 maar).

avatar van T37king
Een goed album van The Game (alhoewel allemaal goed zijn)....k ben helemaal weg van California Vacation
met Snoop Dogg en Xzibit echt super een 4 waard ****gewoon super:)!!!

Nu 50 cent gaat stoppen met rappen gaat The Game ook stoppen.
Misschien moet hij een tijdje vastzitten.
Maar The Game komt ook met de domste dingen in de media.
Over een tijdje weet niemand meer wie de The Game is.
Dus het is maar beter dat hij stopt verdienen doet hij toch niet meer,want de Doctor's Advocate de meeste van het opgebrachte geld gaat toch naar 50 cent.
50 cent heeft hem gemaakt tot wat hij is.
The Game is gewoon vies.

Relax
The Game stopt ook ?
Ga niet praten als een feit want dat is toch gewoon niet zo ?..

Akonner
Nee, waarom zou The Game stoppen dan? En The Game wast zich gewoon dus hij is niet vies. En over een tijdje weet iedereen die the game nu kent nog wie het is, mits ze niet dement zijn geworden.

Als The Game eminem wilt gaan dissen dan gaan we nog zien wie The Game nog kent hij gaat de toekomst in als Pussy van de eeuw.

eazyfan schreef:

Uhmm dit klinkt mischien een beetje raar maar hoe maak je een sample beat zoals Kanye doet bij Wouldn't get far

avatar van Conway Twitty
Lil_Nigga_G schreef:

Als ik dat pecies zou weten zou ik nu een nummer-1 hit hebben denk ik.

avatar van J.M.
Hahaha, idd.
Ik zou ook wel zo willen produceren als Kanye ,

Social_Mask
Geef mij maar Hi-Tek.

avatar van T37king
Ik snap niet waarom 50cent en thegame altijd ruzie hebben met elkaar,hebbe ze iets te kort ofzo

Da's gewoon een marketingstunt. Door continu in het nieuws te zijn, verkopen ze uiteindelijk meer platen.