Jay-Z - Kingdom Come (2006)

Label: Roc-a-Fella

1. The Prelude (2:44)
  2. Oh My God (4:17)
  3. Kingdom Come (4:23)
  4. Show Me What You Got (3:43)
  5. Lost One (3:44)

met Chrisette Michele

6. Do U Wanna Ride (5:29)

met John Legend

met Beyoncé

11. Trouble (4:53)
  12. Dig a Hole (4:11)

met Sterling Simms

13. Minority Report (4:33)

met Ne-Yo

14. Beach Chair (5:08)

met Chris Martin

15. Politics as Usual [Live] * (4:17)
  16. Can't Knock the Hustle [Live] * (6:34)

met Beyoncé

17. Can I Live [Live] * (5:00)
  18. 44 Fours [Live] * (3:35)
avatar van Wib0__
Lekker album! 3,5*

|Joël|
schaap schreef:
misschien niet een heel erg goed album maar ik betrap me erop dat ik um nog steeds veel luister en de meeste nummers best lekker zijn behalve die met beyonce en usher die zijn waardeloos
Ik luister deze juist bijna nooit... ik kan me stem nu net zo goed verlagen naar een 2,5 want echt zin om dit album op te zetten heb ik nooit.

avatar van musicman13

KSPR schreef:

Op het eerste album van hem te horen

Bigga, Jigga, Nigaaaaaa

Oh ik dacht al .

Bij Cassie's CD zei hij nl. ook zoiets.

ik vind het een heerlijk album

avatar van MJ_DA_MAN
... die stuk voor stuk uiterst teleur stellen .

avatar van Wib0__
Wib0__ schreef:
Lekker album! 3,5*

Dat steeds minder wordt .. verlaagd naar 3,0*

avatar van Reijersen
JessaMAn schreef:
De Beats zijn bijna allemaal klote aleen show me what you got en LOst One vallen nog wel mee maar de texten zijn ook niet zo van hoog niveau en als je de koning bent moet je dat tog eigenlujk wel doen

En daarom geef je 5 sterren?

avatar van waxs
Ik ben niet echt enthousiast geworden van deze CD.

kArIzMa_TuRk
waxs schreef:
Ik ben niet echt enthousiast geworden van deze CD.
ik eerlijk gezegd ook niet.

MattDamon2
Als Jay-zFan vind ik het soms(heeeeeel soms) wel prettig
ik legde de teksten van 30 something aan me vader uit en hij vond het helemaal stoer ..Young boys ain't ready 4 real 30's new 20 ' hahaha

avatar van Ilyasse15
Relax schreef:

Op het eerste album van hem te horen

Bigga, Jigga, Nigaaaaaa

how ya figure..nog dr achteraan
als je brooklyn's finest bedoelt en dat moet haast wel

avatar van XtReM3 SkILLz
brooklyns finest meesterlijk

avatar van Timo710
Slechte beats, en een MC die niet zijn oude niveau weet terug te vinden.... 2,5.

avatar van nr9StefanoTorres
Erggg matig album vind ik, niet heel erg boeiend en qua beats is ook niet veel soeps. Do U Wanna Ride & Kingdom Come zijn mijn enigste hoogtepuntjes van t album. 2.5*

toch wel een slecht gevoel gekregen bij dit album want ik ben egt grote fan geweest van jay-z toen ik 13 was en ik heb egt uitgekeken naar dit album in de hoop dat ik hetzelfde gevoel zou krijgen als toen ik voor het eerst jay-z zag op tv maar...ik vond niks leuks hierin dus ik geef een 2.5

avatar van Rammetje*
Ik vind Jay-Z echt een van de slechtste rappers ooit. De schrikbarend hoge cijfers die hier voor zijn albums worden gegeven verbazen me dan ook echt. Ik heb best respect voor mensen die zijn muziek wel waarderen, maar ik zie er zelf echt helemaal niks in. Het raakt me gewoon niet, het klinkt saai, suf, geen lekkere melodie..

Kan iemand me uitleggen wat er zo 'geweldig' is aan zijn muziek?

|Joël|
^ Ga dit album maar eens luisteren dan weet je genoeg.

MattDamon2
Aangezien jij een Justin Timberlake fan ben..moet ik zeggen dat je een andere gevoel heb voor hiphop dan normale hiphopfans.

Jay-Z is toch wel een van de belangrijkste MC in de hiphop gemeenschap.

Misschien moet je eens T.I. checken ook een redelijke MC

MattDamon2 schreef:

Nogal eenzijdige blik heb je.

KSPR schreef:

Nogal eenzijdige blik heb je.

Ik wist niet dat je me kon zien

KSPR

Dat iemand Justin goed vind, betekent niet dat hij direct andere hiphop goed vind dan de algemene hiphopper (wat is dat eigenlijk?). Ik luister ook Stevie Wonder, maar vind Wu-Tang nog steeds top hoor.

Social_Mask
Jah idd, ik luister ook Norah Jones...terwijl ik de harcore raps van IT ook kan waarderen.

MattDamon2
Justin kun je ook niet vergelijken met Norah Jones natuurlijk.
Justin is namelijk moderne Pop-Muziek, en je voelt je dan ook aangetrokken tot Moderne HipHop wat dus Lil Wayne etc zijn

Jay valt daar af toevallig.

mes-one
MattDamon2 schreef:
Justin kun je ook niet vergelijken met Norah Jones natuurlijk.

Jay valt daar af toevallig.

Jij moet iets doen met je wijsheid. Indrukwekkend.

MattDamon2
Jou HipHop kennis is Indrukwekkend.

Sommige mensen luisteren eenmaal naar hun muziek van tegenwoordig van hun tijd. Jij gaat met kip zonder kop achter ieder hoog genoteerde album aan op deze site..

Mijn punt is. Is dat hij niet zo bekend is met Jay-Z oftewel niet zo gewend is , met wat je tegenwoordig voor hiphop muziek heb