Dat is zeker waar, je krijgt geen seconde rust meer na de eerste drums op two receivers. Ik luister dit album echt in fasen. Soms moet ik hem echt 3 keer op een dag horen, maar er zijn ook periodes dat ik hem wekenlang niet kan horen, het zal wel een beetje aan mijn stemming liggen.
Ik zie hier toch ook wel wat negatieve reacties, en ik zal de laatste zijn om te zeggen dat dit een perfect album is, maar je kunt moeilijk ontkennen dat Myths ook een aantal hele toffe tracks bevat.
Dan doel ik vooral op de muziek op de tweede helft van het album, daar begint het feest eigenlijk pas echt. Gravity's rainbow bijvoorbeeld. Die heb ik werkelijk al honderden keren gehoord en ik blijf hem prachtig vinden. Vooral de tekst vind ik erg goed, ook al is het niet al te veel tekst

Forgotten Worlds is erg funky, mede dankzij de basslijn die echt briljant is. Magick is erg apart, en als je de clip erbij kijkt ga je de muziek ineens veel beter begrijpen en waarderen. It's not over yet had eigenlijk de afsluiter moeten zijn, het is toch al een kort album, de 3 minuten gebler op 4 horsemen maakt het alleen maar minder.