Co Jackso schreef:
Het gaat er meer om dat het nummer Brothers in Arms qua toon (en kwaliteit) zoveel afwijkt van de rest van het album.
Daar ben ik het eigenlijk niet mee eens. Ik vind niet dat Brothers in Arms nu zoveel afwijkt. Het is een heel ander nummer dan Money For Nothing, maar ik vind de opbouw van het album wel zo dat Brothers in Arms past op de plek waar hij zit en geen vreemde eend in de bijt is. Met nummers als met name Ride Across The River, maar ook The Man's Too Strong valt hij ook niet uit de toon. Qua kwaliteit ook niet gelet op genoemde nummers. En dan kan een nummer als Your Latest Trick wat mij betreft toch ook worden geschaard onder de grote DS 'kwaliteitsnummers'.
Ik geef dit album vier sterren, maar ik moet bekennen dat ik dit album heel lang niet gehoord heb. En dat is toch jammer, want ik heb toch wel een zwak voor MK en DS. Dus ik ga het binnenkort eens luisteren om te kijken of ik niet een halfje erbij moet geven. Tegenvaller is dan wel weer Walk of Life. Dat is dan weer een nummer die ik schaar onder de DS bagger nummers. Gelukkig is de eerste categorie vele malen groter!