Avril Lavigne - The Best Damn Thing (2007)

Canada
Label: RCA

1. Girlfriend (3:47)
  2. I Can Do Better (3:15)
  3. Runaway (3:48)
  4. The Best Damn Thing (3:09)
  5. When You're Gone (4:00)
  6. Everything Back But You (3:02)
  7. Hot (3:23)
  8. Innocence (3:52)
  9. I Don't Have to Try (3:17)
  10. One of Those Girls (2:55)
  11. Contagious (2:09)
  12. Keep Holding On (4:06)
  13. Alone * (3:15)

met Travis Barker

14. I Will Be * (3:59)
  15. Girlfriend [Dr. Luke Remix] * (3:24)

met Lil' Mama

is ze weer gereanimeerd? das ook lang geleden dat die een album uitbracht, weet iemand uit welk jaar het vorige album is?

avatar van Mozzer
Uit 2004.
Ik moet wel zeggen dat ze er steeds beter uit gaat zien
Maar dat is vast geen goed teken, music-wise...

Keep Holding On was hiervan de eerste single. Die is hier helaas niet uitgebracht hier. Oorspronkelijk zou het nummer ook niet op het album verschijnen omdat het de soundtrack was van 'Eragon'. Het is wonderbaarlijk hoe goed die het doet in de charts ondanks het feit dat er geen video/promotie rond werd gemaakt.Het is dan ook een zeer mooi lied.

De eerste officiele singel is dan nu 'Girlfriend' die normaal op 19 Februari voor de eerste gedraaid zou worden op de Amerikaanse radio's. Maaar... hij is nu al uitgelekt. Leuk,stevig nummer,maar niet een van men favorieten.

Je kan de singel downloaden op www.avrilbandaids.com/forums

Ik kan niet wachten totdat het 17 april is

avatar van Justinx
Ik kan niet wachten tot het 23 april is, maar dat wegens andere redenen

Over dit album heb ik verdeelde meningen. Heb Avrils muziek altijd wel leuk gevonden, vooral haar debuutalbum was wel sterk, maar ik denk dat de Avril-tijden voorbij zijn. Ik groei, en ik zie mijzelf groeien uit haar muziek. Ik zie haar niet meer als mijn doelgroep, misschien is dat het. Echter kan dit plaatje mij wellicht wel aanspreken, je weet het niet. Dat ik niet kan wachten op dit plaatje is een beetje te veel van het goeie, maar ik moet The Best Damn Thing toch wel zeker beluisteren. Overigens hoop ik niet dat het album net zo slecht wordt als de albumtitel. Dacht eerst dat het hier om een ''Best of'' cd ging...

avatar van Wib0__
Ben ook nieuwschierig naar dit album! Keep Holding On is best een mooi nummer, jammer dat die hier niet uit komt, Girlfriend vindt ik duidelijk minder mooi.
Idd afwachten tot 17 April.

" hell yeah,I'm the mother fucking princess"

stukje uit Girlfriend

AvRiL*AsHLEe*fan
Hoop dat deze CD net zo leuk is als "Under My Skin"
Keep Holding On is echt een goed nummer.
Girlfriend vind ik iets minder, maar ook wel leuk.

AvRiL*AsHLEe*fan
Luister Girlfriend elke dag op youtube.com, begin hem steeds leuker te vinden!

Ze heeft in de week een concert gegeven voor een select publiek ( niet in nederland wel te vetstaan ). die gelukzakken hebben 'al enkele nummers gehoord.

btw : was de tracklist niet veranderd?

avatar van Marki_san
ik kan echt niet wachten tot die uitkomt... I love her

stukjes van 3 nieuwe nummers: I Can Do Better, When You're Gone,Everything Back But You.

De tracklist dat hier staat klopt dus helemaal niet

Voorlopig is dit de orginele :

15)Runaway
16)The Best Damn Thing
17)When You're Gone
18)Running From Yourself

ik kan ook niet wachten tot het 17 april is!! ben al sinds 2002 (en dus vanaf het eerste album) al egt een superfan! heb alles, en spaar alles.. alle singles enzo geweldig!! ga hem meteen kopen!

avatar van Rickéh

15)Runaway
16)The Best Damn Thing
17)When You're Gone
18)Running From Yourself

Nee, de tracklist heeft 15 nummers en geen 18.

Heb vandaag 'Girlfriend' volleidg gehoord, en eigenlijk is het nog niet zo slecht...

Video van girlfriend :

@ Rickéh : iig geval klopt deze tracklist niet. de songs die tot nu toe officieel bevestigd zijn,zijn

-Keep Holding On
-Girlfriend
-Everything Back But You
-The Best Damn Thing
-I Can Do Better
-Whe You're Gone

en die zijn niet allemaal te vinden in deze tracklist.

avatar van rOomijsjje
Rickéh schreef:

Nee, de tracklist heeft 15 nummers en geen 18.

iik heb deze tracklist ook op een site zien staan
kwam van een fansite ofzo,
maar ik weet ook niet of het wel klopt

haha die nieuwe single..
die lijkt er puberaler op geworden
of ik volwassener, dat kan ook
geef mij maar skater boi of complicated:)

Vind Girlfriend ( zowel video als lied zelf) maar povertjes.

AvRiL*AsHLEe*fan
moest eerst ook heel erg aan Girlfriend wennen, het is niet echt Avril's stijl (in ieder geval niet van haar vorige cd's)
Vind Girlfriend nu wel leuk

rOomijsjje schreef:

iik heb deze tracklist ook op een site zien staan
kwam van een fansite ofzo,
maar ik weet ook niet of het wel klopt

Hij staat op cd-wow.nl, zal alleen wel niet kloppen, want daar weten ze de tracklist waarschijnlijk ook niet.

Everything Back But You is leuk !!

avatar van wolf
Wat is Girlfriend een irritante single! En vrees dat het album net zo irritant zal zijn. En van wie zijn die drie stemmen?

avatar van Gretz
Girlfriend vind ik ook zwak, te schreeuwerig. Keep Holding On klinkt daarentegen een stuk mooier. Dus ik hoop dat het die richting op gaat...

avatar van Wib0__
Vindt Girlfriend ook maar een kut nummer.. (Als ik het zo mag noemen..) Keep Holding on, die ik nu toch al een aantal keer heb gehoord mooi blijft!

Die cover vindt ik ook niet echt veel bijzonders.. Had wel beter gekund volgens mij..

AvRiL*AsHLEe*fan
Er is ook een Spaanse versie van Girlfriend, die is te zien op youtube, klik hier (klinkt echt raar, maja ).
Schijnt trouwens ook een Duitse versie te zijn

avatar van Ericos
Girlfriend en Keep Holding On vind ik alvast 2 erg leuke nummers!
Ben heel benieuwd naar dit album verder..

AvRiL*AsHLEe*fan
volgens sonymusicstore.com zou dit de tracklist van The Best Damn Thing moeten zijn:

1. Girlfriend
9. I Don't Have To Try
10. One Of Those Girls
11. Contagious
12. Keep Holding On

zal misschien wel ongeveer kloppen, maar niet precies want de CD heeft 15 nummers en geen 12

AvRiL*AsHLEe*fan
Er is zelf een Chinese versie van Girlfriend! Je kunt hem beluiseren op youtube. klik hier om hem te beluiseren (nog gekker dan de Spaanse versie )
Ook nog een Japanse versie: klik hier
De Duitse versie is hier trouwens ook te zien.
Italiaanse versie: klik hier
Portugese versie: klik hier
Franse versie: klik hier
Klinkt echt vet raar allemaal, maja