Avril Lavigne - The Best Damn Thing (2007)

Canada
Label: RCA

1. Girlfriend (3:47)
  2. I Can Do Better (3:15)
  3. Runaway (3:48)
  4. The Best Damn Thing (3:09)
  5. When You're Gone (4:00)
  6. Everything Back But You (3:02)
  7. Hot (3:23)
  8. Innocence (3:52)
  9. I Don't Have to Try (3:17)
  10. One of Those Girls (2:55)
  11. Contagious (2:09)
  12. Keep Holding On (4:06)
  13. Alone * (3:15)

met Travis Barker

14. I Will Be * (3:59)
  15. Girlfriend [Dr. Luke Remix] * (3:24)

met Lil' Mama

AvRiL*AsHLEe*fan
Op heel veel sites staat nu zelfs dat de CD op 13 april al uit komt!!

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar Avril Lavigne

avatar van Yak
Yak
Wartaal verwijderd.

alone staat dat ook op de cd ? en wat is de b-side ofzo

khad verwacht dat ze een cd ging maken met enkele numers in de richting van under my skin en enkele nr in de richten van sk8erboy en complicated met enkele snele nrs

dat was dus niet het geval

girfriend , alone , keep holding on zijn de beste nrs

AvRiL*AsHLEe*fan
Alone komt nie op de CD, staat alleen op de singel van Girlfriend.

Heerlijke CD
Was eerst nogal verrast door de nieuwe stijl van Avril, maar het blijft goed!
De samenwerking met de drummer Travis Barkers is echt geweldig goed. Mijn favo nummers zijn: I don't have to try, Contagious en Innocence, die laatste is echt een hele mooie ballad.
Ik ben benieuwd naar het nummer 'I will be' dat is een nummer dat je er bij krijgt als je de cd op itunes koopt.

AvRiL*AsHLEe*fan
Heb hem al!!! Was dus egt waar dat ie 13 april al uit zou komen!!! gewoon al in de Freerecordshop!!!

mijn top 5:
1. Hot
2. Alone
3. Innocence
4. The Best Damn Thing
5. When You're Gone

Ik verwachtte veel van dit album en wordt nu ook ongelooflijk teleurgesteld.

One Of Those Girls, Girlfriend en Alone zijn de enige pop/rock nummers die me écht kunnen bekoren. De rest is gewoon een hoop geschreeuw. When You're Gone, Runaway, Innocence en Keep Holding On zijn dan weer mooie, rustigere nummers.

the Best Damn Thing en Hot kunnen ook nog net door de beugel.

Voorlopig een 3*, misschien nog omhoog, misschien nog omlaag. Jammer, maar op het eerste gehoor een eentonig album met jammer genoeg minder diepgang dan het vorige.

Zonde van de geweldige ballads die hiertussen staan, want zonder de rest had dit een topplaat kunnen worden.

De clip van girlfriend vind ik kinderachtig
Grow op Avril!!!
Het single ''Keep Holding on'' vind ik trouwens wel goed

avatar van Max Payne
Vreselijk!!!!!!!!!! waar is dat leuke skater girl iets heen?

dit is meer gwen stefani? barbiepop muziek?

avatar van moedermaria91
Wat is dit nu, eerst was het van "fuck Britney" etc...
Maar moet je haar nu zien, het is bijna erger

avatar van Jochempie
Ik ga hier niet op stemmen want ik ken alleen de singel Girlfriend maar ik moest toch even zeggen dat het echt 1 van de slechtste singels ooit is. Geen catchy refrein maar een paar slecht achter elkaar gezetten zinnen die niet lekker lopen. Die tekst is ook echt vreselijk, met die absurde moraal erin. Ik ben zeker geen moraalridder maar jezus hier mag een populair sletje dus zomaar een normaal wat nerderig meisje vernederen en kleineren. Ik dacht dat Avril "pop-punk" was in haar image en geen pophoer ala Cristina en Britney.

Maar ik moet zeggen dat het gitaarwerk in het nummer wat echt fenomenaal was, vooral het stukje wat Avril speelde. Niks Steve Vai of David Gilmour, dat was pas emotie en technische vaardigheden tot in het puntje uitgewerkt. Briljant.

Het is echt een goed album! avril is gewoon wat optimitischer ingesteld op dit album! ik heb het een paar luisterbeurten moeten geven, maar het is echt een geslaagd album! beter dan under my skin.. 4,5

avatar van Ericos
Ik heb hem zaterdag gekocht.
En het is een erg lekker album.
Lekkere stevige rock nummers afgewisseld met wat mooie ballads.

4,5 *

avatar van Josje
Ik vind dt Girlfriend een heel slecht nummer is, vooral als je kykt nr de rest.. die tekst is inhoudloos maar runaway en when you're gone zyn dan weer stuk beter. verdr niet helemaal myn thing maar wel ok 2.5*

avatar van wolf
Aarhh ik word echt gek van 'Girlfriend'. Het lijkt wel of ze dat elke 5 minuten op de radio spelen.

avatar van Ericos
Nee joh, Girlfriend is heerlijk!
En de videoclip is ook vet leuk gemaakt.

Jochempie schreef:

Ge zijt wel een moraalridder. Pak dat toch ns niet zo serieus. Probeerden er gewoon een grappig clipje van te maken. Avril Lavigne is bezwaarlijk goed te noemen, maar toch heeft ze iets dat me wel charmeert. Een echte rockbitch gewoon (kelly clarkson vind ik vb eerder fake en een soort wannabe-avril,hehe).
Avril, ik kan haar wel af. 'a guilty pleasure.'

avatar van rafke pafke
Tsja, buiten het feit dat ze een leuk snoetje heeft is hier echt geen lol aan te beleven vind ik!

Complicated kon ik indertijd nog trekken en ik heb mijn vriendin toen zelfs dat album cadeau gedaan, dat sindsdien stof ligt te vergaren Want de rest van het album was gewoon huilen met de pet op, met sk8ter boi als trieste hoogtepunt.

Alles wat daarna kwam was typische platte commercie zoals Gwen, Fergie, Brittney enz... die mij niets doet. Nee het doet me wel iets, het irriteert me mateloos!

De nieuwe single Girlfriend is gewoon kak!!!

Oké, heb toegevingkje gedaan

Hot is op zich nog wel redelijk, neem daarbij dan nog Girlfriend, Keep Holding On, The Best Damn Thing, Runaway, When You're Gone en Innocence bij en je hebt een redelijk plaat. De rest kan ik nog steeds niet aanhoren en dat gaat me ook niet meer lukken.
I Can Do Better, Contagious en I Don't Have To Try It zijn te erg voor woorden.

Maar van die 3* maar een 3,5*, vooral te danken aan Runaway, maar het vorige album was beter.

avatar van rOomijsjje
Na een tijdje luisteren, vind ik het een goed album!

When You're Gone, Innocence en Keep Holding On zijn echt prachtige nummers! Girlfriend, Runaway, The Best Damn Thing en Hot vind ik ook goede nummers.
En alone heb ik ook, en die is gewoon super!!

Ik vind het album iig goed, hij krijgt van mij een 4*

Goed album afwisselend met stevige en langzame nummers.
Mijn favorieten zijn: When You're Gone, Innocence, Alone en I Will Be.
Meestal start ik wel meteen bij nummer 2 en laat ik Girlfriend links liggen.

avatar van sjorzke
Ja lekker album om op een zonnige dag te luisteren je word er heel blij van .. ik vind wel dat het soms echt uber blij word gezongen het zijn zulke leuke liedjes waarom moet er dan van die uber blije stemmentjes bij en van die soms wel erg blije!! *wat ben ik toch een stoere meid* teksten bij dat is jammer!! avril word volwassen ! maar toch luister ik het album graag !

Migje
Goede cd!
Het word gezegd dat het kinderachtig is enzo
Nou ben ik niet zo mee eens
Het is gewoon vrolijk
De bonus dvd is ook erg leuk als je die ook hebt besteld

Ik vond haar eerst twee CD's best wel goed.
Hopelijk is de derde ook zo.
Kheb nog maar drie nummers gehoord.
Girlfriend vind ik echt niet mooi maar When You're Gone en Keep Holding On zijn dan wel mooi.
Staan er veel rustige nummers op, of zijn er veel zoals Girlfriend??

Jochempie schreef:

Hoezo niet catchy, ik kan dat refrein naar een 3 keer luisteren meezingen joh.

avatar van Haveaniceday
ze is een beetje veranderd..

avatar van Jochempie
gerre schreef:

Avril, ik kan haar wel af. 'a guilty pleasure.'

Ach dan ben ik wel een moraalridder. Haha wel leuk eigenlijk want in mijn kringen ben ik altijd een atheistische blasfeem! Maar Atheistische Moraalridder klinkt veel beter.

AvRiL*AsHLEe*fan
I will be is trouwens egt een goed nmr!! jmmr dat ie alleen bij iTunes op de CD staat. Hoop dat het de B-side wordt van haar volgende singel