Avril Lavigne - The Best Damn Thing (2007)

Canada
Label: RCA

1. Girlfriend (3:47)
  2. I Can Do Better (3:15)
  3. Runaway (3:48)
  4. The Best Damn Thing (3:09)
  5. When You're Gone (4:00)
  6. Everything Back But You (3:02)
  7. Hot (3:23)
  8. Innocence (3:52)
  9. I Don't Have to Try (3:17)
  10. One of Those Girls (2:55)
  11. Contagious (2:09)
  12. Keep Holding On (4:06)
  13. Alone * (3:15)

met Travis Barker

14. I Will Be * (3:59)
  15. Girlfriend [Dr. Luke Remix] * (3:24)

met Lil' Mama

Sheplays
Ireentjjj schreef:
Jmmr dat ze een mode popje is geworden......
Ze moet gwn lkkr stoer en gek zijn!! EN GEEN MODE POPJE

Ja, tis vst wl n lkkr nummer dat hot, maar egt jmmr dat ze een mode popje wordt

Is ze niet. vrouwelijker,dat wel. Maar tegenwoordig zie je haar terug meer en meer met vans/allstars/skateschoenen en studded belts rondlopen. Ik snap dat iedereen haar zo'n modepopje vind als ze nog steeds overheersend doodshoofd-spullen draagt

Ooh Ik ben echt benieuwd naar de video van Hot !!

Sheplays
Het schijnt dat Avril een contract van Chanel heeft gescoord en al is gesignaleerd in de haute couture van dit modehuis dat nogal bekend is vanwege de vrouwelijke, maar tegelijkertijd ook nogal ouderwets aandoende, lijn.

Volgens een artikel op internet is Avril erg blij met het contract want ze wil laten zien dat ze ook een modelletje kan zijn, ondanks haar geringe lengte. Hier is de nieuwe Avril aan het werk met make-up en kleertjes.

avatar van catdog
When You're Gone is een mooi nummer maar Avril's stem klinkt echt ontzettend kinderlijk erin.
In Girlfriend is dit niet echt te horen door de drukke sound erin.

Het album moet ik nog beluisteren maar verwacht hier niet al te veel van. Ben niet zo'n Avril-fan.

Zou het toch maar eens een kans geven ;p Girlfriend en One Of Those Girls vind ik persoonlijk de zwakkere van het album. Het is erg poppy allemaal maar je krijgt er zo'n heerlijk feel-good moment van.

- When You're Gone
- Innocence
- Keep Holding On
- I Will Be

vind ik het best, de rest vind ik allemaal nixx

avatar van catdog
christinafan schreef:

Girlfriend vind ik juist één van Avril's beste dus misschien is dit album dan wel wat. (Op When You're Gone na dan..)

dvl
door chanel is een modepopje geworden.

maar deze nummers vind ik tog erg mooii
- When You're Gone
- Innocence
- Keep Holding On
- I Will Be

Chanel contract werd twee jaar geleden al afgesloten. Recent heeft ze geen defiles of shows van chanel meer bijgewoond.
Hot komt waarschijnlijk eind augustus uit.

I Can Do Better is zo gaaf!!
Ben al 5 jaar Avril Fan, en ik dacht dat dit album best ging tegenvallen, maar nu draai ik hem gewoon elke dag! Ik vind het album super leuk!
Nog steeds wat 'hardere' teksten en niet zo soft (behalve de ballads).
Het is gewoon een fun album!
Dikke 5 sterren waard!!

En nee ik ben geen kindje die dit zegt want ben 19 jaar.

avatar van AardbeitJ
Ik vind het best een mooie cd
alleen ik vind dat clipje van girlfriend echt niet kunnen.
Magoed dat is mijn mening.
Let go was beter
Maar deze komt op mijn 2de plek:)
Voor de rest ik vind haar imago helemaal niks.
Als skater en alles vond ik haar veel beter
Maar avril word ouder en word een vrouw
Dus van mij krijgt ze een 3.5

avatar van MilontJ
Ik vind het nieuwe album avril lavigne echt jammer. Er staat opzich wel leuke muziek op, maar die hits zoals girlfriend en when your gone vind ik niet zo goed. Verder ben ik het met aardbeitJ eens dat die clip van girlfriend echt niet kan. Under my skin is echt het beste album van haar, dat was tenminste een beetje serieus. Ik vond haar skater image leuker dan wat ze nu is trouwens. Ik geef het album een 5.

Het is niet mijn smaak, pop hoeft niet altijd slecht te zijn maar dit album is zo voorspelbaar.

2 sterren.

avatar van Drie Banaan Kan
het begin van dit album is slecht, maar hoe verder je komt hoe beter het wordt I Don't Have to Try is daar een voorbeeld van. verder vind ik het goed van haar dat ze weer eens wat vaker ballads zingt, is weer eens wat anders... maar het begin blijft bagger... helaas
over haar imago: ze wordt ouder, maar ik vind dat ze haar oude 'ik' niet verbergt.

Video van Hot is uit !!

Youtube - avril lavigne - hot

Mensen die nog steeds verwachten dat ze met een das rondloopt , niet kijken.

Ik vind hem persoonlijk origineel.

AvRiL*AsHLEe*fan
wow, die video van Hot, zoiets had ik niet verwacht.
Maar goed, hij is idd origineel al vind ik het niet haar beste clip.

Idd aparte clip voor Avril, maar zeker niet slecht. Heb 'm een paar dagen geleden toegevoegd hiero, maar vond er geen zonder dat zenderlogo enz...

Aardig, maar niet echt vernieuwend! Ze doet waar ze goed in is en dat is Punk muziek. 3 sterren

Na de clean edition en de deluxe edition is nu een derde uitgave van dit album verkrijgbaar voor een gelimiteerde tijd.
Dit album bevat de volledige tracklist die hier te vinden is (inclusief I Will Be en Alone) acoustische nummers en remixes, live songs en de videoclips voor Girlfriend, When You're Gone, Hot en de Girlfriend Remix met Lil' Mama.
Aanrader !!

1,0
"Avril is een modepopje geworden"

Alsof het daarvoor het onbetwiste hoogtepunt qua authenciteit was. .

Hel album is verder bah. Geen woorden aan vuilmaken.

avatar van TerryA
beste beschrijving dat ik laatst hoorde over haar: She is a fake skate chick who shot to fame with help of a huge promo budget and was played to death by MTV to ensure that all the numpties went out and bought her records

ik ga niet stemmen op deze album want je kan niet onder de 0.5

Volgende single : Runaway !!

avatar van Veerleke
Ik vind de 2 eerste albums beter, maar deze valt wel mee.

Ik vind keep holding on, innocence, when you're gone en contagious de beste

the best damn thing en I don't have to try it vind ik minder.

xx

Ik voond deze cd helaas erg tegenvallen....
Heb twee van dr oudere albums ook in bezit, en daar had ik altijd wel met plezier naar geluisterd....
nu kom ik niks verrassends en ook niks pakkends meer tegen....

geef hem toch nog 2.5 sterren

avatar van Esther_ke
Ik vind dit toch een verassend goed album van Avril met een paar prachtige nummers zoals When Your Gone en Innocence maar ook Girlfriend en Hot vind ik goed klinken.

volgende single wordt The Best Damn Thing, niet Runaway.

avatar van ewoutje17
best een goed album, al moest ik hem wel ene paar keer beluisteren voor ik hem beter begon te vinden.
runaway, when you're gone en innocnce zijn mijn persoonlijke favorieten.

overal avril's nieuw imago kan je niet veel commentaar geven, ze is nu eenmaal volwassen en getrouwd, kortom een echte vrouw nu en geen pubertje die tegen de wereld alleen vecht!

avatar van miss_gnr
best een aardig album met catchy nummer, maar vergelekn met haar vorige albums nogal teleurstellend. vind hier niet erg veel aan. 2,5* voor de moeite.

avatar van Dreamer_C
dit is een beetje zoown brug-klas-album... je ziet duidelijk dat ze van stoere ruige skater-punk naar een pretty princess-diva dinges gaat.
de 2 vorige albums zijn zoveel beter!
ik heb tog maar een 2,0 gegeven omdat ze alle nummers voor een deel zelf heeft geschreven, maar k denk dat k nog wel fan blijf!

avatar van semkuhh
tja mensen veranderen na mate ze ouder worde ew...
ik vind deze cd wel goed
k denk dat ze met dit soort muziek ook dr doelgroep wat verbreed..
want vind deze cd egt wel beter als dr voorgaande...

gr sem...