Kempi - Rap 'n Borie (2007)

Alternatieve titel: Mixtape 2: Rap 'n Borie

Label: Top Notch

1. Intro (1:27)
  2. Nigga (5:56)

met Winne en Feis

3. Gedachten (2:00)
  4. Coke Moet Gepusht Worden (2:27)
  5. Bel Me (2:48)
  6. De Zoon (1:41)
  7. Spring (2:47)

met Klemma

8. Zwart in Mijn Zakken (4:16)

met Rocks en Miss Sophie

9. Rap 'n Borie (5:25)
  10. Je Weet Nix (3:14)
  11. Lau / Irie (2:36)
  12. Chicks Vinden Ons Leuk (2:36)

met Manny & Cocoras

13. Kom Nie Hier (4:03)

met The Opposites

14. Tuignegers (3:32)
  15. Lay Low (3:07)
  16. Zet Um Op (Baby) (2:50)
  17. Kutsysteem (2:28)
  18. Zoveel Stress [Remix] (1:21)
  19. Chill Met Mij (1:47)

met Loupy

20. Zoveel Stress (4:22)
  21. Geen Blood Geen Crip (5:38)

met Bloedserieus

22. De Dopedealer (2:38)
  23. Familie Lobi (1:40)
  24. Al Sla Je Mu Dood (3:12)
  25. Mixtape 3 Preview (2:12)
Duco schreef:
Tot mijn grote schrik zag ik Rico op bevrijdingsdag met een Kempi t-shirt erg jammer.....

Ga weg Dat vind ik wel heel zielig, huichelaar.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat moest gewoon van Top Notch lijkt me. Stiekem lacht Opgezwolle hem toch zwaar uit.

MJ_DA_MAN schreef:

Duvel was teminste man genoeg om "nee" te zeggen tegen Kees de luster, wat een pauper.

Relax
Ha, gister in Orvelte was hij bij ons op een schooltripje, had hij ook een T-Shirt van Kempi aan en hij was in zijn eentje met een drummer.

Rico

Melle K
MJ_DA_MAN schreef:

Reken er maar niet op, die track op Fakkelteit met "de 5 beste rappers van dit land" kan wel eens hard tegen gaan vallen.

Melle K schreef:

Gekkenhuis
MJ_DA_MAN schreef:

Helemaal niet. Rico en voornamelijk Sticks kunnen het gewoon goed vinden met Kempi geloof ik. Niet verboden lijkt me.

Nee is zeker niet verboden.
Maar het gaat om die hele Kempi hype erom heen.
Daarom vind ik het gewoon jammer dat Rico dat t-shirt aan had Kempi is nu eigenlijk het marketing plaatje van Topnotch.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Ik ben benieuwd of ik hem vanavond ook op BeestenBoel zie optreden! Na al deze commotie ga ik daar stiekem wel een beetje vanuit. Ben zeer benieuwd!

0,5
hey ik ga vanavond ook naar Opgezwolle in Hedon Zwolle!

avatar van waxs
Treden ze nu wel op dan, vorige keer waren ze er niet eens.

0,5
ja het schijnt dat dat verplaatst was naar vanavond en ik heb nog net kaartjes kunnen krijgen jeej

Good for you!

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
waxs schreef:
Treden ze nu wel op dan, vorige keer waren ze er niet eens.

Dat had je kunnen weten, ze moesten naar Zaandam. Had je ff moeten checken. Was ook precies de reden dat ik er de vorige keer niet was . Hoop op een goed feest vanavond!

Maartenn schreef:

Ik ben er zelf toen ook niet heen geweest, omdat ik die avond of naar C-Mon & Kypski kon of Beestenboel, omdat Opgezwolle toen niet kwam hebben we op laatste moment voor C-Mon & Kypski gekozen.

MattDamon2
wat is de nederlandse scene toch nep zeg !!!
maja hij rapt voor een betere leven

Zet Um Op vind ik trouwens wel mooi een soort nelly achtige mannetje

MattDamon2 schreef:
wat is de nederlandse scene toch nep zeg !!!
maja hij rapt voor een betere leven

Ja shit is hard hier in Nederland, je moet gewoon hustlen om te overleven... Of gewoon een uitkering gaan aanvragen

waxs schreef:

haha true true..of gewoon een friggin baan nemen is ook handig damn wat een trieste bende haha

avatar van Chrisseh
Melle K schreef:

Track op Fakkelteit? Is de tracklist al uit?

Gekkenhuis
Chrisseh schreef:

Track op Fakkelteit? Is de tracklist al uit?

Nee, maar Sticks heeft in interviews aangegeven dat op Fakkelteit een track komt met volgens hem "de 5 beste rappers van dit land". Ik gok op Winne, Rico, Extince, Kempi & Raymzter.

avatar van waxs
Hij mag wel keer gaan opschieten met dat album, net als Typhoon en Kubus.

JustaRascal
Ik gok op Rico, typhoon, jawat! en Winne.. Maar dat zou te wishfull thinking worden.

Ik gok erop als dat conflict met Duvel er niet was geweest dat Duvel daar zeker weten in dat lijstje zou komen.
Ik zou het erg jammer vinden als Kempi in de 5 beste rappers van dit land zou komen.

Ik snap ook echt niet hoe mensen hier een 5 op kunnen stemmen.

Akonner
Je gaat naar 'mijn stem' en kiest vervolgens de optie 5,0. Gaat eerlijk gezegd best makkelijk.

Akonner schreef:

Wijsneus

avatar van WeSSeL..
Akonner schreef:

Kan je me dan ook uitleggen hoe iemand met een redelijk goede top 10 zoals jou, hier 5 sterren voor kan geven. In andere woorden, waarom zet je hier 5 sterren neer?
Vind je dit album echt perfect?
Beter dan doggystyle die je een 4.5 hebt gegeven?
Waarom staat het dan niet in je top 10? Je kan niet zeggen dat het is omdat het een mixtape is, want je hebt er ook een mixtape van the game in. Voor de rest snap ik het echt niet want als je dit album 5 sterren geeft vind je het perfect, de sfeer van het album is dus echt niet als The Infamous bijvoorbeeld, de teksten zijn echt niet goed als Immortal Technique, het album hangt echt niet zo goed samen als I Phantom.
Vertel asjeblieft aan alle geintresseerden waarom je hier dus je geloofwaardigheid laat glippen!

avatar van waxs
Omdat Akonner op TV heeft gezien dat Doggystyle goed is.

JustaRascal
Als je een 5.0 geef voor deze mixtape, verwijs ik je door naar een TBS-kliniek.

Akonner
Ik vond het gemiddelde zo laag. vandaar de 5 sterren. Deze muziek luister ik graag voordat ik op stap ga en er zit wel lekkere agressie in. Kwalitatief is deze cd niet meer dan een 3 waard.