Lana Del Rey - Chemtrails over the Country Club (2021)

Pop / Folk
Label: Interscope

1. White Dress (5:33)
  2. Chemtrails over the Country Club (4:31)
  3. Tulsa Jesus Freak (3:35)
  4. Let Me Love You Like a Woman (3:20)
  5. Wild at Heart (4:06)
  6. Dark but Just a Game (3:55)
  7. Not All Who Wander Are Lost (4:07)
  8. Yosemite (5:04)
  9. Breaking Up Slowly (2:57)

met Nikki Lane

10. Dance Till We Die (4:03)
  11. For Free (4:11)

met Zella Day en Weyes Blood

avatar van niels78
In mijn optiek niet veel minder dan de voorganger. Ze levert een erg constante en hoge kwaliteit af met dit album.

Mij valt het pas op nu ik het hele album eens in 1 teug aanhoor. Alle nummertjes los al vaker beluisterd , maar nu valt het me dus pas op hoe consistent (goed) dit album is!

Topper die Lana

avatar van thetinderstick
Deze Chemtrails Over the Country Club is toch echt wel een pak minder dan het magistrale NFR. NFR was inventiever, spannender, en had de betere songs.

Chemtrails is een zeer ingetogen -folkpopachtige- plaat geworden, maar er valt nog genoeg te genieten. De plaat opent met twee van de beste nummers: 'White Dress' (ik kan haar kwetsbare manier van zingen hier goed hebben) en 'Chemtrails Over the Country Club'. Alles wat daarna komt is zeker niet slecht, maar echt spannend wordt het niet. Ik mis een paar echte uitschieters (zoals een Mariners Appartment Complex). 'Yosemite' wil ik nog wel noemen, bijzonder sfeervol nummer dat ook echt een van de betere is.
Maar verder kabbelt de plaat (op een prettige manier weliswaar) iets teveel voort.

avatar van Lau1986
Dit blijft een lekker album. Het is inderdaad wat meer ingetogen, maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Heerlijk om naar te luisteren.

avatar van Roxy6
Een album dat ik eindeloos vaak kan horen zonder dat het gaat vervelen.
En eigenlijk gaat dat op voor al de albums die deze eigenzinnige maar hoog getalenteerde zangeres ons iedere keer voorschotelt.

Dim
En ze kan het dus toch: een mindere plaat uitbrengen. Na de oorpijnopener wordt het wel beter, maar het niveau ligt bijna continu lager dan ik van haar gewend ben - op de cover van Daniel Lohues na.

avatar van davevr
Dit is voor mij het beste wat ze gemaakt heeft. Constant hoge kwaliteit en een prachtige stem.