Stormwarning - Stormwarning (2023)

1 stem

Argentiniƫ
Label: Frontiers

1. Eye of the Storm (5:06)
  2. Satellite Falling (4:49)
  3. Sweet True Lies (4:00)
  4. Question of Time (3:57)
  5. Neon Skies (4:16)
  6. Way of the Warrior (5:21)
  7. Soldiers of Love (4:36)
  8. Lovers in the Dark (4:25)
  9. Horizon Chase (5:50)
  10. Last Trip to Eden (4:08)
  11. Call of the Wild (4:40)
AOR_Lover
De eerste 2 nummers klinken prima. Typisch Frontiers product. Vind ik dat erg. Nee hoor, vooral doorgaan.

Haha... Aor lover, vraagje, welke aor albums van pakweg de laatste 10 jaar zijn echt niet te missen? Dit album niet begrijp ik

avatar van gaucho
Ik ben ook wel benieuwd naar wat tips van pakweg het laatste decennium. Want ik draag het genre nog steeds een warm hart toe, maar veel nieuw werk komt mij niet ter ore. Of het spreekt me niet voldoende aan, vanwege enerzijds meer van hetzelfde (en van mindere kwaliteit dan vroeger) en anderzijds vanwege de vaak magere geluidskwaliteit en dito mix en mastering van veel Frontiers-producten.

Als ik zelf een schot voor de boeg mag geven: ik vond de laatste twee studio-albums van Tyketto (allebei op Frontiers) zeer de moeite waard, evenals Toto XIV, al lijdt die laatste merkbaar onder een nogal afgeplatte mix en slechte mastering. Daarnaast staan mij albums van Journey, Revolution Saints, H.E.A.T, Lionville en House of Lords bij (waarvan de output de laatste jaren ook al in kwaliteit afneemt), maar dat is het dan wel zo'n beetje...

avatar van BlauweVla
Robbie LaBlanc's soloalbum "Double Trouble" vind ik erg goed en misschien in de laatste 10 jaar ook wel het meest A.O.R. qua algeheel geluid; mooi, wat retro geproduceerd.

Maar over Stormwarning; als de muziek nou es zo jaren 80 zou klinken als de hoes eruitziet....

Klasse man dan kunnen we even mee vooruit. Zijn er 2,3 topplaten die jij aanraadt?