Britney Spears - Blackout (2007)

Pop / Dance
Label: Jive

1. Gimme More (4:11)
  2. Piece of Me (3:32)
  3. Radar (3:49)
  4. Break the Ice (3:16)
  5. Heaven on Earth (4:52)
  6. Get Naked (I Got a Plan) (4:45)
  7. Freakshow (2:55)
  8. Toy Soldier (3:22)
  9. Hot as Ice (3:16)
  10. Ooh Ooh Baby (3:28)
  11. Perfect Lover (3:02)
  12. Why Should I Be Sad (3:10)
  13. Outta This World * (3:44)
  14. Everybody * (3:18)
  15. Get Back * (3:51)
avatar van Tamara95
Ik zelf ben altijd al fan geweest van Britney. Ik vond haar altijd super! Maar deze album vind ik een van de beste van deze tijd, en haar eerdere albums, ik heb haar hele album gelijk gedownlaod en gebrand. elke nummer heeft iets leuks in zich. De nieuwe clip van Piece of Me vind ik ook helemaal super! ik zou zeggen blijf zo doorgaan Britney!

Sinds In The Zone ben ik haar echt in de gaten gaan houden,,maar dit vind ik tot nu toe haar beste album!

DevendraBan
Britney goes dubstep?
Ik ken alleen Freakshow maar dat is gewoon dubstep met een popzangeres over. Is de rest van het album ook zo?
Of is deze single gewoon om puur commerciële reden?

En ja hoor, Britney Spears haalt zelfs ook nog de top 50 van het jaar 2007 bij Musicmeter met dit sterke dancealbum. Na de nummer 4 positie in de rotatielijst alweer een verrassende notering.

avatar van Lola
Piece Of Me is echt een goed nummer!
Krachtige tekst ja ^^

ik had er niets veel van verwacht. en zeker na wat je over haar gehoord hebt. Maar dit ablum is zeker niet slecht. is een van har beste albums.

avatar van riiiiiiiii
de bacingvocals in Piece Of Me zijn,
raar maar waar,
van (With Every Heartbeat) Robyn!

en Lil' Kim maakte ook een zeer leuke remix van Gimme More

Ik vind het zeker geen slecht album.

avatar van Sofke
mooie 'comeback'
piece of me is gewoon machtige f*** you naar de media

avatar van swoon
Dit is eigenlijk echt nog wel best vermakelijk. Had er niet veel van verwacht, en Britney heeft duidelijk niets met dit album te maken(alles leunt op de producties), maar het blijft een lekker popalbum.

Gimme More blijft een supersingle. Superlekker nummer en één van de betere van Britbrit. De productie van Toxic was nog wel net iets strakker. Toch 4.5* voor dit nummer

Piece of Me dan is toch wel een twijfelgevalletje. Op zich wel een fijn nummer, al vind ik het soms wel echt ongelooflijk slecht. Hangt gewoon af van mijn bui. 3.5* toch.

Radar dan is toch één van de mindere nummers van de cd. Tikkeltje irritant, maar het valt al bij al nog mee. 2.5*

Break the Ice is ook niet echt mijn ding. Op zich best fijn nummer, maar toch net iets te veel productie. Zonder de leuke productie zou het nummer helemaal niks zijn. Toch 3*

Maar dan komt een persoonlijke favoriet. Wat een lekker campy nummer, dat Heaven on Earth. Lekker jaren '90-sfeer en zo corny, echt super. 4*

Get Naked(I Got a Plan) is ook best een fijn nummer. Hou wel van de stem van Britney in dit album, dat gehijg is best leuk. Wel minder dan haar beste hijgnummer I'm a Slave 4U. 3.5*

Freakshow dan is van velen een favoriet, ik vind het echter niet zo goed. Zou wel een behoorlijke single kunnen zijn. Daar is het wel catchy genoeg voor, en het valt best te pruimen. 3*

Toy Soldier is toch wel echt niet goed. Eén van de weinige nummers die ik echt niet goed vind. 1.5*

Hot as Ice vind ik nog wel meevallen. Is heel cliché maar het werkt nog wel. Vind het behoorlijk fijn als je eenmaal in de sfeer van dit album bent. Al is het duidelijk niets echt goed. 3.5*

Ooh Ooh Baby is echt wel héél slecht. Ongelooflijk slecht. Is echt een skipnummer. Zeker de latin-intro is tenenkrommend. 0.5*

Maar dan komt nog een favoriet, Perfect Lover. Echt superfijn nummer en tweede beste nummer van de cd(na Gimme More). Echt fijn. 4*

Why Should I be sad? dan nog is echt niet goed, maar niet zo slecht als Ooh Ooh Baby. 1.5*

Dat levert een gemiddelde van een kleine 3* op en toch wel een album dat ik regelmatig luister.

3*. Ik trek me niet echt aan wat er met Britney gebeurd, maar van mij mag ze blijven leven.

erwku
Wat een geproduceerde plaat! Maar misschien is dat nu wel ff het beste voor haar

avatar van predator
Kan er niks aan doen, maar dit is gewoon een hele lekkere plaat. Dus Britney, een beetje ellende is goed voor je muziek, maar zak aub niet helemaal weg!!!!

avatar van Yeahz
swoon schreef:

Ik kan er niets aan doen maar Piece of Me vind ik gewoon een hartstikke lekker nummer, welhaast dubstep achtig
Straks ga ik notabene het hele album nog luisteren ook, en ik wil Britney Spears helemaal niet leuk vinden

Meerdere die dit hebben zie ik nu!

Gelukkig is de rest weer vertrouwde Britney bagger!
Toch een 2 voor Piece of Me!

avatar van Blackout
Ik was een paar maanden geleden echt verslaafd aan het nummer 'Gimme More'. Ik was dus niet de enige want de single kwam in elk land de top-5 binnen. Ben al lang een fan van Britney maar dit album is echt wel een uitblinker tegenover haar andere albums. Voor mij mag ze elk jaar zo'n album afleveren!

Baltasound
Dames en heren, doet eens kalm Piece of me is gewoon crap and you know it. Nog een paar maandjes en het meiske er geweest, dus het feestje dan weer over.

avatar van ewoutje17
"break the ice" is officieel de 3de single

bets wel een leuk nummer al vind ik gimme more en piece of me een stuk beter

avatar van Maximusic
O dat is goed nieuws! Ik vind het wel een van de beste nummers!

avatar van Kos
Kos
Piece of me is toch best grappig.

avatar van ewoutje17
de videoclip van break the ice word een animatiecartoon in japanse manga stijl, ben er wel benieuwd naar;

avatar van laracroftonline
hij is uit break the ice the video hier kun je hem bekijken. Britney Spears - Break the ...

avatar van LittleBox
herman schreef:
Voor goede songteksten moet je sowieso niet naar popmuziek luisteren.

Het ligt er maar aan hoe je popmuziek definieert maar er gaan al jaren geluiden op om Bob Dylan de Nobelprijs voor de literatuur te geven. Vandaar mijn voorstel om je opmerking 'popmuziek' te vervangen door 'Britney- en Britney-achtige (mag je breed opvatten) popmuziek'

[wie had dat gedacht, 'Bob Dylan' noemen in een topic over Britney Spears ]

handsome_devil
LittleBox schreef:
al jaren geluiden op om Bob Dylan de Nobelprijs voor de literatuur te geven.

haha wat een grap

avatar van Carolaah
Hm, sorry no offence, maar ik merk toch wel dat de mensen die hier stemmen wel snel een 5,0 uittrekken voor een album..
Kbedoel oké, dat er mensen zijn die miss Spears wel kunnen waarderen dat begrijp ik, maar er zijn maar weinig albums die werkelijk waar tegen perfect aan liggen en een 5,0 waard zijn.. Ik kan me niet voorstellen dat dit album werkelijk een 5,0 verdiend..

Maar goed, smaken verschillen natuurlijk, desalniettemin moet ik toegeven dat 'Piece of me' inderdaad een geniale beat heeft en nog wel oké qua lyrics. Verder vind ik het qua lyriek niks en ja ik vind haar gezang eerlijk gezegd ook niks.

Omdat ik absoluut geen zin heb om dit hele album te beluisteren, aangezien ik nou eenmaal geen Spears-liefhebber ben zal ik ook niet op dit album gaan stemmen, maar ik wilde toch even m'n mening delen .

edit: Wie zit er trouwens achter die beats? Want voor zover ik gehoord heb (gimme more, piece of me, break the ice) hebben allemaal echt een hele goede beat, waardoor de nummers aan te horen zijn (sorry)...

Danja (protégé van Timbaland) en aan de andere kant hetzelfde Zweedse duo dat "Toxic" gemaakt heeft.

Maar over je opmerking: het mes snijdt natuurlijk ook de andere kant op. Er zijn maar genoeg mensen bij die dit album absoluut niet geluisterd hebben en gewoon, uit pure ergernis omtrent het mens Britney Spears en haar vroegere werk, een 0.5 gegeven hebben, wat mijns inziens ook onterecht is

Maar mooi dat jij dat in ieder geval geen stem geeft, zo zou het eigenlijk altijd moeten gaan

avatar van Carolaah
Ah thanks. Was wel benieuwd.. Toevallig, 'Toxic' was eerst ook eigenlijk het enige nummer wat ik oké vond en dat blijkt dan ook door hun te zijn geproduceerd, de beat dan.

En wat betreft het stemmen, ja daar heb je gelijk in. Dat is ook triest. Het album is vast meer waard dan dat, maar goed het is zonde dat het niet waarheidsgetrouw gaat.. Dat mensen dan meteen hun stem ook naar waarheid veranderen om de score te bepalen is gewoon zonde.. Iedereen zou gewoon eerlijk voor zichzelf moeten zijn en zich niet zo moeten storen aan de 'mainstream.' Mensen moeten eens een eigen mening vormen, die tenminste goed beargumenteerd wordt.

thisisnotatest schreef:

Bloodshy & Avant heet dat duo toch?

Die nummers die hun produceren zijn zo geweldig lekker!

avatar van lauradance
ik vind dit dus helemaal geen slecht album, natuurlijk staan er liedjes op die ik minder vind maar dat heeft bijna ieder album wel.