menu

Hier kun je zien welke berichten iJorno als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Adele - 25 (2015)

4,0
Een ding moet je toegeven, wat een stem! Elk nummer weer knalt de klasse er vanaf. Ik heb het hele album met veel plezier geluisterd. Ik vond één nummer wel echt tenenkrommend en dat was ''Send My Love (To Your New Lover)''. Is het een album vol power en ''echte Adele'' liedjes. Uitschieters zijn wel de singles ''Hello'' en ''When We Were Young'', maar naast deze twee nummers springen ''Remedy'' en ''All I Ask'' (mede geschreven door Bruno Mars) er ook echt bovenuit. Ik kan hier zeker van genieten, na trackie twee word alles beter.

En nogmaals...
WAT EEN STEM!

Chvrches - Every Open Eye (2015)

3,5
Fijn album, zoals ik eigenlijk ook hoopte van deze groep. De plaat opent goed met het opzwepende nummer ''Never Ending Circles'' en vervolgens natuurlijk met het heerlijke nummer ''Leave a Trace''. In verloop van het album bouwt het wel een beetje af. De muziek word iets rustiger, maar dit maakt het album er niet minder mooi op. ''High Enough To Carry You Over'' is een prachtig nummer wat ook de kracht van deze groep laat zien. Ieder lid mag zijn kwaliteiten laten zien en zo komt een van de andere leden van de band ook heel goed uit de verf als zanger van dit nummer.

Wat mij betreft een fijn album, ik hoop dat CHVRCHES met nieuw materiaal blijft komen en hun eigen sound blijft behouden, ze zijn vernieuwd en ik hou ervan.

Disclosure - Caracal (2015)

3,5
Daar is hij dan! Lang verwacht! Het nieuwe Disclosure album, helaas wel wat trager dan de voorgaande, er zit een blokje op album waar pit in zit en dat is van ''Holding On'' tot ''Jaded'', verder is het soms iets te soft als je het aan mij vraagt. Maar de muziek is fijn, de vocalen zijn, zoals verwacht, goed en de typische Disclosure stijl is wel gewaarborgd.

Er heerst bij mij een klein vleugje teleurstelling over het pit in de nummer, ze zijn soms gewoon net iets te soft of te traag, maar misschien wend dat en kom ik met een paar dagen/uren/weken hier terug om mijn sterretje te verhogen (of te verlagen, je weet nooit )