menu

Hier kun je zien welke berichten Boomersstory als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Barrelhouse - Almost There (2016)

4,5
geplaatst:
Na Beware en got to get together hun beste album. 50 jaar Barrelhouse is toch een bijzondere prestatie. Het hechte muzikale gezelschap weet live telkens te amuseren.

.nu gaan ze stoppen. Gelukkig heb ik de cd's nog....m

Ben Harper - Wide Open Light (2023)

3,0
De ene keer veer ik op van enthousiasme wanneer ik een nieuw album van Harper beluister en een andere keer mis ik de schoonheid die er kan zijn maar toch bij regelmaat ontbreekt. De laatste 3 albums waaronder wide open light behoren m.i. niet tot zijn sterkste. Dan grijp ik liever terug naar eerder ,krachtiger, werk. albums als ' fight for your mind/ diamonds on the inside' komen bij mij wat dat aangaat beter aan!

Beth Hart - War in My Mind (2019)

3,5
Een acceptabel album. Niet de kwaliteit van Fire on the Floor en al helemaal niet de klasse van haar muzikaal kunststukje better than home. M.a.w. het wordt met elk nieuw album beduidend minder.

Bonnie Raitt - Luck of the Draw (1991)

5,0
Als fan van miss Bonny Raitt kwam ik er reeds lange tijd achter dat de zangeres garant staat voor kwaliteit. Vroege werken of later werk, kwaliteit blijft gewaarborgd. Een muzikante die in mijn beleving nooit een steek laat vallen... Haar allerbeste albums stammen uit '89-' 92 met als hoogtepunt dit album uit '91. Haar meest gevoelige song uit haar indrukwekkende carrière is zonder meer de titelsong van dit album. Onbeschrijfelijk mooi. Muzikaal en textueel een muzikaal hoogstandje. Ik hoop nog lang van Bonnie Raitt te mogen genieten... Gaat het beluisteren!