menu

Hier kun je zien welke berichten Boomersstory als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Taurus - Impressions (2011)

Alternatieve titel: Opus II: Impressions

4,5
Zinderend mooi, klassiek en symphonische rock schurken hier tegen elkaar aan. Zo fraai dus deze muziek kan nimmer verward worden met de band Taurus from the Netherlands.( Jaren 70-80?) Dat immers was onbeduidende symprock die slechts een klein deel van de bevolking aangreep

The War on Drugs - I Don't Live Here Anymore (2021)

4,5
Deze Amerikaanse rock band groeit verder naar grote hoogtes met dit album. En hoor ik in de titeltrack nu ook de Simple Minds?

Tindersticks - Distractions (2021)

0,5
Mastroianni schreef:
De meanderende afsluiter The Bough Bends vind ik heel erg fijn, maar de rest van het album beklijft niet echt.
ik vind het jammer dat ik na: no Treasure but hope en Distractions een beetje klaar ben met Staples......

Tindersticks - No Treasure but Hope (2019)

2,0
Het album no treasure but hope klinkt overwegend mat, wat ingetogen. Fijne achtergrondmuziek. Verreweg de meest indrukwekkende track is wat mij betreft ' see my girls' Het wachten is op meer pit, kortom een nieuw album.Maar of zij het niveau van hun vroege werken ( tot en met waiting for the moon) wederom bereiken........? Ik betwijfel het zeer!

Tindersticks - Tindersticks (1993)

5,0
dix schreef:
(quote)

Je zag ze twee keer live en vond het twee keer ondraaglijk slecht? Ik zag ze drie keer en dat was niet altijd even goed maar toch nooit teleurstellend.
er stonden een stel houten Klazen en een zanger die mij erg afstandelijk overkwam. Zodoende

Tom Petty - Wildflowers (1994)

4,5
Eigenlijk ben ik Petty en zijn Heartbreakers steeds meer gaan waarderen om het eigen geluid. De vergelijkingen met Neil Young en Bob Dylan begrijp ik niet. Wildflower en the rest geeft heel nauwkeurig weer waartoe de muzikant Petty toe in staat is. Het luistert lekker weg van begin tot eind. De opname kwaliteit van de LP box is uitmuntend. Een regelrechte aanrader voor hen die houden van lekker in het gehoor liggende folk en rock. Heerlijk ook voor in de auto!