menu

Hier kun je zien welke berichten SirChenque als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

Big Thief - U.F.O.F. (2019)

4,0
Ben zelf vooral gecharmeerd van de lijzige zang van Adrianne Lenker en de zo lekker riedelende begeleiding......af en toe verslavend loom, een soort "luiaard-folk", maar met genoeg spanning.......plaat blijft in ieder geval groeien, favoriet songs U.F.O.F. & Century. Net waardering opgevoerd naar 4-sterren.


Volg hier mijn Spotify-playlist met heerlijke parels

Cass McCombs - Mangy Love (2016)

3,5
"Laughter Is The Best Medicine" is de meest groovy song vind ik.........over het algmeen een hele lekkere plaat dat Mangy Love, met inderdaad mooi opgezette orkestraties.....wat mij af en toe stoort is dat de songs zo lang uitgesponnen lijken, 5 - 6 minuten dezelfde groove............en de stem van Cass is ook niet hemels te noemen, dus mij verveelt het nogal eens.

DeWolff - Tascam Tapes (2020)

3,5
Deze DeWolff is over het algemeen lekker groovy/funky/bluesy, maar ik vind dat de meeste nummers niet echt beklijven, uitzonderingen "Let it Fly", "Blood Meridian I" en "It Ain`t Easy"...de rest is redelijk anoniem, vluchtig. De songs lijken bewust kort te zijn gehouden, geen songs met minutenlange repeat van dezelfde riff, wel zo lekker. Live zal het wel een feestje zijn zoals we van deze boys gewend zijn!Volg hier mijn Spotify-playlist met indie/folk/pop/soul-parels

Michael Kiwanuka - Kiwanuka (2019)

4,5
Supersound, erg fraaie composities, dijk van een stem: met stip binnen als één van de beste albums van 2019 wat mij bertreft!

Pumarosa - Devastation (2019)

4,0
Hele fijne popplaat, vaak gewoon prettig kabbelend, soms lekker over het randje met ruige gitaren (Into The Woods) of ratelende drumbeats (Fall Apart). Vind vooral de beats, stemmetjes en bijgeluiden interessant.....zou wel eens onder favorieten van 2019 kunnen vallen, pas net paar luisterbeurten achter rug!


Volg hier mijn Spotify-playlist met juweeltjes