Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
avatar van UmindC
9 van de 10 stemmen hier zijn flauwekulstemmen als je het mij vraagt

X_MIKERS
ik vind het echt zo raar dat mensen zeggen van 'ik haat justin bieber'.
ik ken niet veel van hem. maar wat is er zo erg aan hem eigenlijk?

baby vond ik ook niet mooi, maar die somebody to love vind ik persoonlijk nog leuk. ik krijg meer de neiging om hier eens naartoe te luisteren, ik snap de haat niet, 't is maar een zanger hoor

avatar van Rudi S
kerstchinees schreef:
Herman, serieus, doe niet zo kinderachtig door alle negatieve reacties op dit album te verwijderen! als ik een moderator was ging ik ook niet alle negatieve reacties van Extreme weghalen. De mensen behouden hun mening toch, en dit album is gewoon pure tmf-rotzooi, en dat jij dat irritante kind, dat niet kan zingen, en de .
kapotmaakt zo goed vind is volgens mij niet ons probleem. Ben een goede moderator en verwijder niet alle negatieve reacties op deze grap van een *kuch* muzikant.

Ik kom hier toch even kijken omdat deze toch regelmatig terugkeert in de updates, belangrijke plaat.

Ik neem aan dat Herman en andere MOD's dit album even serieus nemen als albums van andere artiesten.
Dus onzin en niet ter zake doende opmerking netjes verwijderd.

Dat dit jochie de muziekindustrie kapot kan maken lijkt mij onzin.
De muziekindustrie kan dit heel goed zelf.

avatar van VanDeGriend
Wel potdorie!

Ik weet vrij zeker dat Herman dit album ook niet goed vind. Of misschien ook wel. Ik weet in ieder geval ook vrij zeker dat er users zijn die dit wel leuk vinden. Dat mag gelukkig in ons deel van de wereld. Voor die users is het strontvervelend om keer op keer stupide reacties te moeten lezen van users met een "veel betere" muzieksmaak. Sterker nog, de liefhebbers laten zich niet zien omdat ze kunnen rekenen op hele bijzondere reacties. Leuk hoor als je als meisje van 13 iets post over je favo artiest, dat je dan "leuke" reacties krijgt van puistekopjes die into hardrock of whatever zijn maar even vergeten zijn dat ze drie jaar eerder ook niet verder kwamen dan kabouter plop.

Niet je ding dit, meld het gerust, leg indien mogelijk uit waarom, maar doe dat met normale bewoordingen. Als je niet verder komt dat " tmf rotzooi" en andere briljante teksten, dan voegt dat verder weinig toe en is het raadzaam om je energie te steken in andere zaken.

Een aantal berichten dus weer verwijderd maar de quote even laten staan omdat de reactie van Rudi precies het uitganspunt van de crew is.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Amen, VanDeGriend.

Ik zou je als tip willen meegeven dit bericht te bewaren, want ik denk dat je een soortgelijk bericht nog wel eens vaker kan plaatsen.

0,5
M'n zusje wilde deze CD per se op in de auto, en m'n ipod kon niet hard genoeg om het geluid te overstemmen - Dit was een marteling!!!!!!!!!!

X_MIKERS schreef:
ik vind het echt zo raar dat mensen zeggen van 'ik haat justin bieber'.
ik ken niet veel van hem. maar wat is er zo erg aan hem eigenlijk?

Dat dit album My world 2.0 heet zegt volgens mij al genoeg over de commerciële troep die Bieber maakt.

Wat dat betreft hadden ze geen betere titel kunnen kiezen XD

avatar van jellecomicgek72
gukker schreef:

Komt me bekend voor haha

avatar van Joren999
Dat je zusje überhaupt cd's koopt. Die van mij zou er niet aan denken.

Joren999 schreef:
Dat je zusje überhaupt cd's koopt. Die van mij zou er niet aan denken.

Eigenlijk kreeg ze hem van mn moeder, voor haar verjaardag.

avatar van Ducoz
Beluisterd, even zien waar die ophef over was.. enja, deze zeehond mag je dood knuppelen, wat een grafmuziek, ookal zou ik dit niet eens op een begrafenis willen draaien..

!Rebecca!
@ Ducoz

inderdaad, ik ook niet.

Bericht:
dit is zielig, door een arrogant ventje wordt muziek van nu helemaal naar de fillistijnen geholpen. dat is niet hoe het hoort, denk ik. toch?
Punk en rock zou veel meer op de radio moeten zijn, geen gezeur van een 16-jarige die zingt als een meisje!
sorry fans.
(Elvis has left the building!)

avatar van LucM
Dat Beiber-bashen is erger dan het geval Bieber zelf. Natuurlijk is Baby niet hoogstaand maar ik heb geen behoefte om het ganse album te beluisteren.
Zeggen dat Bieber de muziek van nu naar de filistijnen helpt is sterk overdreven. Wij hebben nu ook Ke$ha, Rihanna, Swedish House Maffia, Eva Simons, David Guetta ... en dat is minstens zo erg, zoniet erger dan Bieber (waarvan wij over enkele jaren vast niets meer van zullen horen) en voordien werd er beslist ook rommel uitgebracht. Richt je pijlen niet enkel op Bieber (tenslotte is het maar een kind) of hou je liever bezig interessantere muziek.

Goed bericht van Luc, daar kan ik me niet anders bij aansluiten. Maar over het algemeen zijn het 13-, 14-, 15-jarigen die dergelijke berichten posten, die zijn nog niet echt op de hoogte daarvan. Ik denk dat je je het hardste afzet tegen hetgeen je net ontgroeid bent. Misschien moet er een kinderslot op MusicMeter.

Elke generatie heeft zijn Justin Bieber. Tien jaar geleden was het Billy Crawford en twintig jaar geleden Chesney Hawkes. Die zijn nu vergeten door de massa, zoals over tien jaar niemand het meer over Justin Bieber zal hebben. Ik zou zeggen: laat de zusjes en broertjes die hier plezier aan beleven lekker hun gang gaan. Over een paar jaar zijn ze het heus wel ontgroeid.

avatar van Sandokan-veld
Toch heeft ie lieve oogjes. Net een hertje.

avatar van LucM
Ach, destijds hield ik als 8-jarige van Heintje en als 12-jarige van het nummer Long Haired Lover from Liverpool van Jimmy Osmond (zie Greatest Hits of 1972 !). Natuurlijk was ik dit snel ontgroeid (ik moet het nu niet horen). Om maar te zeggen dat dit soort van kindsterretjes van alle tijden zijn.

Ik vind Justin Bieber eigenlijk het muzikale equivalent van Macaulay Culkin.

avatar van Ducoz
Nee, over Kesha en dat soort ongein ga ik al helemaal niet beginen, dit had nog "iets" kunnen zijn.. naar wat ik van sommige mensen had begrepen.

En misschien is het ook niet zo slecht als dat ik denk, maar ik heb er niets mee, wil er niets mee hebben.. Doe mij maar The Byrds of The Grateful Dead..

avatar van vork666
!Rebecca! schreef:
Punk en rock zou veel meer op de radio moeten zijn

Alsjeblieft niet zeg, al die ongeïnspireerde punkbagger, doet u mij dan maar Justin Bieber, dat is tenminste nog vrolijk
Het liefst zou ik natuurlijk enkel harshnoise en breakcore op de radio horen, want dat is tenminste échte muziek, in tegenstelling tot al die ongeïnspireerde zooi van Green Day, Pink Floyd, Muse, Radiohead en weet ik wat al niet.
[/sarcasm]

avatar van jellecomicgek72
0,5
Pink Floyd, Radiohead... Muse?? ongeïnspireerde zooi??

Rizz
Hahaha

Ik snap wat er bedoeld wordt maar Radiohead, Muse of Pink Floyd ongeïnspireerd noemen is gewoonweg onmogelijk. Green Day valt ook totaal buiten de boot in dat rijtje. Maar eerlijk is eerlijk: Justin Bieber maakt vrolijke plastic muziek die ik eerlijk gezegd liever hoor dan de échte ongeïnspireerde rockbands van tegenwoordig. Want die zijn er helaas heel veel

avatar van LucM
Justin Bieber is inderdaad plastic maar ik kan het beter aanhoren dan rockbands als bv. Kane of Nickelback (dát is pas ongeïnspireerde zooi).

LucM schreef:

Met Kane heb je zeer zeker een punt, maar Nickelback heeft nog enigszins iets

Jammer dat er zo slecht gelezen wordt.
@Rizz, @Jelle: Misschien moeten jullie nog even het woord sarcasme opzoeken in het woordenboek.

avatar van vork666
jellecomicgek72 schreef:
Pink Floyd, Radiohead... Muse?? ongeïnspireerde zooi??

Wat ik deed was het favoriete Youtube-comment van veel anti-Bieberfundamentalisten toepassen op de favoriete muziek van een groot deel van die fundamentalisten. Justin Bieber, nee dat is geen echte muziek, maar gelukkig is er nog band X: Radiohead, Muse, The Beatles, you name it. Dát is pas muziek. Je reinste arrogantie, als je het mij vraagt, Biebert maakt natuurlijk evenzeer muziek als band X, het is eerder de vraag of het leuke muziek is en dat is puur een kwestie van smaak (!!!). Ik vond het album Absolution van Muse trouwens niet veel spannender en/of geïnspireerder dan dit album (van Radiohead en Pink Floyd ben ik wel een liefhebber).

avatar van MJ_DA_MAN
Speciaal voor de heren jellecomicgek72 en Rizz: klik.

avatar van The Scientist
Rizz schreef:

Precies... Muse, Radiohead en Pink Floyd zijn veeel beter dan Green Day

avatar van Joren999
Is er nou serieus een discussie gaande over Muse, Radiohead, Pink Floyd en Green Day bij Justin Bieber

Verder vind ik het gebash ook wel wat ver gaan, maar soms met vrienden kan ik het ook niet laten, het is gewoon ook te makkelijk. En elke generatie moet zijn zondebok hebben.

avatar van L_T_B
Wederom een rijtje onzin verwijderd.