Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
avatar van kingofmusic
0,5
was dit de zogenaamde nieuwe grote ster, een hele slechte album en laten we eerlijk zijn alles is computer werk. hij kan niet live zingen.
niet in zijn optredens en ook niet in zijn oude youtube filmpjes.
een hele dikke vette 0 voor deze album, schrik maar niet ik heb er geen cent aan uitgegeven

avatar van chevy93
Toch leuk dat 72 mensen nog de moeite nemen om dit album te beluisteren. Waarvan de helft het volgens mij alleen maar doet om dit album "legitiem" te mogen afkraken.

avatar van UmindC
Ik geloof niet dat alle 72 mensen het daadwerkelijk geluisterd hebben.

Hahaha dit gemiddelde.

avatar van Arrie
Tja, veel haatstemmen. Heb jij het album bijvoorbeeld helemaal beluisterd, jordkaka?

avatar van Rhythm & Poetry
Het is ook een tijd een hype geweest om op MuMe dit soort albums 5 sterren te geven. Ik snap overigens ook niet waarom deze knul zoveel meer gehaat wordt dan alle andere poppers van TMF. Deze knul heeft in mijn ogen weinig talent maar dat maakt hem niet nog slechter dan het gros dat op televisie komt.

avatar van Joren999
Je haalt je eigen stelling onderuit, want die hype om 5 sterren te geven ging vooral over albums echte nep-artiesten als Schnappi en Crazy Frog. Daarnaast komt de hekel denk ik vooral door de enorme hype die er bij jongere leeftijdsgroepen omheen hangt.

avatar van Rhythm & Poetry
?

Je snapt me niet. Natuurlijk gaven ze toen die 5 sterren aan albums die eigenlijk heel fout waren. Dat was de grap. Vond dat nog wel 'ludiek'. Wat hier bij Bieber aan de hand is vind ik treurig maar staat los van het eerste gegeven. En daarnaast snap ik het niet helemaal: waarom wel deze artiest en niet Lady Gaga of Nickelback? Juist voor Bieber pleit nog dat het een jonge gast is die in mindere mate een eigen mening zal hebben als het om de muziek gaat.

avatar van Arrie
En hij is vooral populair bij jonge kinderen, die kan je het toch ook moeilijk kwalijk nemen?

avatar van jordkaka
Ik heb Baby en Eenie Meenie wel is gehoord en het was om te huilen, zoals alles op TMF.

avatar van hoi123
Dan mag je dus niet stemmen..

Stem is verwijderd.

Wow, dit stemgemiddelde is echt heel erg laag
ik heb niet alle liedjes gehoord, en dat ga ik ook niet doen.
ik vind dat Justin Bieber niet live kan zingen, en zijn liedjes klinken allemaal een beetje hetzelfde. Niet mijn smaak.

avatar van SolidKevin
Ik hoef dit ook niet te horen. Bijna alles waar ik geen gitaar ofzo inhoor hoeft voor mij al niet meer.

Ozric Spacefolk
Ik snap het niet.. Muzikaal kan dit toch niet zo slecht zijn dat de plaat 0,91* als eindscore heeft... Hier klopt toch duidelijk iets niet...

Was het nu een slecht ingespeelde rammel-punk demo opgenomen door tuig dat geen instrument kan bespelen...

Ik vermoed, dat deze cd klopt van kop tot staart, qua songwriting, productie en dat heer Bieber ook nog kan zingen...
Het zal hoogstwaarschijnlijk mij niet smaken, maar da;s een ander verhaal...

Ozric Spacefolk schreef:

Dan had het stemgemiddelde waarschijnlijk aanmerkelijk hoger gelegen. Ik doe mezelf een heel album van dit aapje niet aan maar uiteraard word ik er ook mee doodgegooid en inderdaad: deze jongen heeft absoluut géén talent. Het is afschuwelijk, ik hoor tien keer liever Lady Gaga of zelfs Kane en aanverwanten.

Ozric Spacefolk
Hij zal toch wel enig vorm van talent hebben... Waarom zouden bekende producers en platenlabels zich er anders aan branden...

avatar van Angelo
Ik durf het zelf niet te luisteren...

Misschien kan dit je over de streep trekken?

Ik durf het zelf niet te luisteren...

Omdat jonge tienermeisjes hysterisch van hem worden en de zooi dus massaal kopen. Al brengt hij een scheet op cd uit, ze kopen het. Zijn populariteit heeft echt niks met de muziek te maken, net zo min als de doodsbedreigingen aan het adres van zijn vriendin om een voorbeeld te noemen. Dat is niet omdat zij zijn muziek nu eerder te horen krijgt dan de fans.

avatar van vork666
Natuurlijk is het tegenwoordig in bepaalde kringen heel erg stoer om de meest boude uitspraken te doen over de talentloosheid van Justin Bieber, net zoals de chagrijnige Mozart-luisteraar pleegt te zeggen dat alle moderne muziek bestaat uit wat simpel geschreeuw met dreunende DJ's of willekeurige gitaren eronder.
Justin Bieber kan naar mijn mening toch vrij aardig zingen, dan is het uit commerciëel oogpunt logisch, ook gezien zijn babyface, om er een aantal veilige producers onder te zetten en zo weer een nieuwe tijdelijke sensatie in de markt te zetten. Muzikaal oninteressant, misschien (kwestie van smaak), maar talentloos lijkt me wel een heel drastische kwalificatie.

avatar van Mr. Rock
Ik vond het nog een vrij veilige kwalificatie eerlijk gezegd. Maar ik bewonder het oprecht dat iemand met Emperor op één ervoor durft uit te komen dat hij Justin Bieber niet zo slecht vindt zingen.

avatar van orbit
Laagste gemiddelde ooit?

avatar van jellecomicgek72
0,5
Ik denk het wel ja..

avatar van vork666
My Worlds Acoustic heeft een gemiddelde van 0.81. My World zit hierboven met een gemiddelde van 1.13. Helaas, meen me te herinneren dat ik My World een stuk slechter vond dan deze.

avatar van Robbie Keane
Denk niet dat hij er van wakker ligt.
Bakken met geld en Selena Gomez, meer hoef ik niet te zeggen

orbit schreef:
Laagste gemiddelde ooit?

Nee hoor, dat is niet zo.

avatar van NewYorkCityLight
Je vergeet deze, 7 maal de laagst haalbare stem.

avatar van Arrie
Ik had het minimum aantal stemmen op 20 gezet.

Overigens ken ik van dit album alleen Baby maar ik snap niet dat men zich zo opwindt over deze muziek. Logisch dat het niet jullie ding is, het is voor een totaal andere doelgroep bedoeld. Mijn zusje van 13 kan er wel van genieten. Kindermuziek is er toch altijd al geweest? En daar is toch niks mis mee?

avatar van Deren Bliksem
chevy93 schreef:

Spijker.
Kop.

Slaan maar!

avatar van SebastiaanQuekel
1,0
vork666 schreef:

Hij kan inderdaad best goed zingen. Jammer dat de nummers stuk voor stuk stierenballen zuigen. En ja, ik heb My World 2.0 daadwerkelijk geluisterd én ik houd van popmuziek. Wat een draak van een plaat.