The Game - LAX (2008)

Label: Geffen

1. Intro (1:21)

met DMX

2. LAX Files (3:59)
  3. State of Emergency (3:38)

met Ice Cube

4. Bulletproof Diaries (4:52)

met Raekwon

5. My Life (5:20)

met Lil' Wayne

6. Money (5:13)
  7. Cali Sunshine (4:33)

met Bilal

8. Ya Heard (4:04)

met Ludacris

9. Hard Liquor (Interlude) (1:50)

met Jelly Roll en Nas

10. House of Pain (4:32)
  11. Gentleman's Affair (3:39)

met Ne-Yo

12. Let Us Live (4:39)

met Chrisette Michele

13. Touchdown (3:59)

met Raheem DeVaughn

14. Angel (4:28)

met Common

15. Never Can Say Goodbye (4:40)

met LaToiya Williams

16. Dope Boys (4:00)

met Travis Barker

17. Game's Pain (4:21)

met Keyshia Cole

18. Letter to the King (5:45)

met Nas

19. Outro (1:28)

met DMX

20. Ain't Fuckin' with You * (3:37)
  21. Big Dreams * (4:49)
  22. Camera Phone * (4:29)

met Ne-Yo

23. Nice * (4:40)

met Newz

24. Spanglish * (4:15)
avatar van Game
Veel mensen gaan dit album minder vinden.

Er zitten gewoon bijna geen bangers (vinden kids belangrijk deze dagen) in. Ik moet nog wennen aan deze sound van The Game en ik ben blij dat hij deze richting heeft gekozen. Aan de andere kant had ik wat meer verwacht na de 1e luisterbeurt. Nummers zoals Bulletproof Diaries, House Of Pain en Cali Sunshine moeten even op me groeien. Over Ya Heard heb ik me al heengezet, die track is gewoon dope.

En waarom gedraagt Lil Wayne zich als een mongool op My Life? Hij doet gewoon zijn ding en het refrein is emotioneel. Heb ik liever dan een R&B zangeres. Alhoewel Keyshia Cole het heel goed doet op Game's Pain.

Mijn stem komt nog later deze week.

avatar van No Surrender
Wayne doet niet alleen zo op My Life, maar op alle ze nummers. Kan niet begrijpen dat mensen met Wayne samenwerken, kwaliteit staat toch boven verkoopcijfers? Ongeloofelijk hoe Wayne My Life verneukt, en in die video van My Life is die ook om te huilen.

Ya Heard is vreselijk, de sample is heel irritant, en de beat is gewoon een Weezy beat. Echt zo'n homo beat, maar genoeg goeie nummers bevat dit album. Twijfel of ik hem ga kopen.

avatar van Jorge-E
No Surrender schreef:

kwaliteit staat toch boven verkoopcijfers?

Voor de artiesten vandaag de dag is dat spijtig genoeg niet zo.

avatar van Game
No Surrender schreef:

Kom op, ik snap dat veel mensen Lil Wayne niks vinden. Het is grappig om te zien, nu hij zo populair is, dat er echt een dikke pak haters bij zijn gekomen. Maar om dan meteen alle nummers af te kraken gaat te ver. Natuurlijk is hij nu overhyped, maar hij dwingt wel respect af door alle shit die hij dropt. Het is een beest. Tha Carter III is amper af en hij gaat meteen vrolijk door met andere projecten.

RedLightCityBoy
[/quote]

De My Life video vind ik erg mooi. Wat anders dan al die clubsingles met bijbehorende videos die je op TV ziet.[/quote]

Voordat Lil Weezy beroemd was vondt ik hem ook al irritant om aan te horen terug in 2000 dus de roem heeft er niks mee te maken.

avatar van Jurrien
Heb het album net de eerste luisterbeurt gegeven en er zitten een paar hele wrede tracks tussen.

Mijn Favorieten:
L.A.X. Files
My Life
Money
Game's Pain
Letter to the king

avatar van Chuck Taylor
Kan iemand me vertellen wie de zanger is van de hooks op L.A.X. Files?

Chuck Taylor schreef:
Kan iemand me vertellen wie de zanger is van de hooks op L.A.X. Files?
Shorty.

avatar van Chuck Taylor
Dezelfde als in Doctors Advocate neem ik aan? Ik vind het refrein van L.A.X. files echt zo heerlijk, het weergeeft echt een goede gangstersfeer in Cali

Game schreef:

ik haatte hem toen nog niet omdat ik hem toen nog niet kende, nu die populaire is ken ik hem wel, en vind ik hem waardeloos.

tuktak
pff weer zon shit album. dit is gewoon meer r&b en pop en weinig hiphop. over de hele plaat is ook amper een lijn te herkennen. ongeïnspireerd ook. maarjah, who cares tegenwoordig hè. het wordt toch wel verkocht.

avatar van Biemo
Vind nog steeds de eerste plaat van The Game het fijnste. Maar moet wel zeggen dat ik het nummer Angel op dit album erg fijn vind. Niet alleen dankzij Common die meedoet, maar die baslijn is ook gewoon dope.

Hard liquor interlude is mn fav, erg nice gedaan met de sound effecten.
Vooral wanneer de clubdeuren opengaan!

wayne is gewoon kwaliteit

schaap schreef:
wayne is gewoon kwaliteit

Door deze reactie neem ik jou als persoon op MusicMe niet meer serieus.

avatar van 'State Of Mind'
haha misschien bedoelt ie dat alles wat met Wayne te maken heeft goed verkoopt

'State Of Mind' schreef:
haha misschien bedoelt ie dat alles wat met Wayne te maken heeft goed verkoopt

Als die dat ermee bedoeld, geef ik hem helemaal gelijk. Maar als die bedoeld dat Wayne kwaliteit dus goed is, geef ik hem helemaal geen gelijk. Ik persoonlijk vind Wayne een smet op hip-hop.

No Surrender schreef:

Door deze reactie neem ik jou als persoon op MusicMe niet meer serieus.

Neem mij ook maar niet serieus dan. Doet me bij bepaalde users echt niet zoveel hoor. Ik kan jou namelijk ook niet serieus nemen als je The Game hoger inschat dan Lil Wayne

avatar van Jorge-E
FattBeat schreef:

Ha! The Game is duizend keer beter dan Lil Payne! Van The Game kan een mens nog eens genieten.

FattBeat
Ach schei toch uit man! The Game met zijn eeuwen oude formules en conventies?

CaliLove
FattBeat schreef:
Ach schei toch uit man! The Game met zijn eeuwen oude formules en conventies?

Welke skills heeft Lil'Wayne dan volgens jou?

Hij is ech irritant op die track waar ie op "meezingt"....

FattBeat schreef:
Mensen die Lil' Wayne goed vinden neem ik meestal al niet serieus, maar dit slaat alles.

avatar van De_Repper
album vind ik best goed klinkt wel lekker enz
house of pain bulletproof diarie s
stat of emergency lax Files vind ik allemaal behoorlijk te smaken

al die weezy haat hier
op feat valt hij best wel mee

De_Repper schreef:
al die weezy haat hier
Ik denk dat ik de Van Dale eens op ga bellen en een nieuw synoniem aan ga vragen voor kritiek: haat.

avatar van catdog
Is de dirty-version al gelekt .. of enkel de clean-version ?

avatar van MJ_DA_MAN
Alle mogelijke versies zijn inmiddels gelekt, ook de dirty dus.

U heeft geluk MJ, voetbaltraining alarm. Een (uitgebreide) reactie volgt

avatar van De_Repper
MJ_DA_MAN schreef:

bwaah bepaalde mensen haten hier wel echt op bepaalde aspecten vind ik
is niet alleen meer kritiek

avatar van TheFunkyM
de gelekte versie's bevatten vaak virussen..

Torrents zeker?