Eels - Hombre Lobo: 12 Songs of Desire (2009)

Label: Vagrant

1. Prizefighter (2:53)
  2. That Look You Give That Guy (4:15)
  3. Lilac Breeze (2:36)
  4. In My Dreams (3:22)
  5. Tremendous Dynamite (2:45)
  6. The Longing (4:23)
  7. Fresh Blood (3:43)
  8. What's a Fella Gotta Do (3:36)
  9. My Timing Is Off (2:58)
  10. All the Beautiful Things (2:22)
  11. Beginner's Luck (3:38)
  12. Ordinary Man (3:16)
avatar van Amicus
Ein-de-lijk.... een nieuw album van onze vriend E
Ik kan niet wachten tot het Juni is

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Voor het artwork heeft hij in ieder geval goed gekeken naar die van de eerste De Maxx-verzamelaar.

avatar van thelion
Ik ben benieuwd.........

avatar van Ploppesteksel
CHIEP schreef:

Het is echt exact hetzelfde
Very nice !

UnknownPleasure
Single

interessant heerlijk overstuurde vocalen hier en daar ..

avatar van De-noir
Aardige single, maar bij E. zijn het toch altijd de hele albums die het doen voor mij. Ik ben benieuwd

avatar van joyce19791
Toch altijd wel iets om naar uit te kijken, een nieuwe Eels...

Nihilisme
Haha, Fresh Blood is alvast geweldig.

liekpiek
En ook Tremendous Dynamite klinkt prima!

Nihilisme
Die baard! Wat is Mr. E toch ook een held.

Prima nummer ook weer overigens. En hehe, dat stukje met z'n hond.

Fresh Blood, geweldig en de trailer Van Hombre Lobos heel leuk! Het eerst deel van mijn vakantiegeld heeft zijn bestemming alweer gevonden. Wat een kerel, die Oliver Everett, alias EELS!!!!!

avatar van mic
mic
E; De man die me kan troosten!

avatar van Chameleon Day
Gaat dit de richting op van Souljacker?....dat was toch een wat minder album....(maar toch nog genietbaar)

...hoewel ik 'Fresh Blood' wel goed vind.

avatar van lazarrus
Wat blijft het hier verdacht stil rond deze nieuwe release..

avatar van Schuller
ben heel benieuwd,,
zo mooi eah

lazarrus schreef:
Wat blijft het hier verdacht stil rond deze nieuwe release..
EELS-fans zijn keurige mensen en wachten netjes en gespannen de releasedatum af om daarna het door hen bestelde exemplaar op te gaan halen begin juni.

avatar van Bart
Ad Brouwers schreef:

Bart schreef:

En de echte fans kopen de de-luxe versie met een 30 minuten durende documentaire, anders gezegd The Making Of. Een maand kan lang duren voor keurige mensen. Tot dan genieten wij, keurige mensen, nog even van Blinking Lights & Other Revelations. Ja, zo zijn wij, Bart.

Keurig of kneuterig?

Ben wel benieuwd naar de nieuwe cd van Eels. Geen hele grote fan, maar op de juiste momenten is het prachtige muziek.

freakyy schreef:
Keurig of kneuterig? .
Maakt me geen zak uit, als hij maar op 2 juni uitkomt en niet uitgesteld wordt ofzo!!!!!!!!

avatar van blonde redhead
Deze kan alleen maar tegenvallen natuurlijk, Maar ben wel weer benieuw hij heeft ook nog nooit een slecht album uitgebracht tenslotte. Ben benieuwd wat voor tour er gaat komen.

blonde redhead schreef:
Deze kan alleen maar tegenvallen natuurlijk,.
Kijk, dat noemen ze nou doemdenken!!! Tsjonge, tsjonge.

avatar van blonde redhead
Ad Brouwers schreef:
Kijk, dat noemen ze nou doemdenken!!! Tsjonge, tsjonge.

Dat is zo idd. Er kunnen in ieder geval niet meer mooie nummers opstaan als op de voorganger. Vind dat het meesterwerk van Eels. Is hij al gelekt????? Omdat er een eerste stem is uitgebracht.

the look you give that guy is een fantastische schoon lieke zoals alleen eels dat kan

avatar van Eliaass
dit album wordt E-mazing!

avatar van Bart
Gelekt!

Ik ga deze plaat toch wel even luisteren. Lang niet alle albums vind ik even geslaagd, maar 'Blinking Lights and Other Revelations' vond ik grotendeels wel mooi!

liekpiek
Yessss, daar hebben we hem: "From now until it's released on Tuesday you can stream the entire new EELS HOMBRE LOBO album at the EELS MySpace page"

avatar van lazarrus
Deze is binnen zie, eens grondig beluisteren .

Na een kanjer als Blinking Lights is het moeilijk om dat te evenaren. Na een luisterbeurt kan ik niet zeggen, dat er een slecht nummer tussen zit, Waar je bij Blinking Lights in een bepaalde gemoedstoestand kwam, wordt je op dit album lekker heen en weer geschud tussen nummers met rauw gitaar werk, lekkere rock nummers en nummers waar je rillingen van krijgt. Zo mooi, zo breekbaar. De teksten zijn erg mooi en er staat warempel ook een nummer waar je vrolijk van wordt. Meestal stopt Mr.E zijn zwarte humor in filmpjes, maar deze keer ook eens in een song, Beginner's Luck. Tremendous Dynamite en Fresh Blood doen de koptelefoon bijna van je hoofd knallen om daarna met nummers als The Longing, My Timing's Off je weer terug op de wereld te zetten. Tja dat was het na mijn eerst luisterbeurt. Ik begin met een 4.5* Maar of hij de 5 van Blinking Lights gaat halen, kweet nog niet. Maar dit album is een kanjer

Nihilisme
Na één luisterbeurt verkocht. Ik blijf gewoon een zwak voor Mr. E houden, heerlijke plaat weer. Tremendous Dynamite, The Longing en het prachtige Ordinary Man zijn tot dusver favoriet.