Caro Emerald - Deleted Scenes from the Cutting Room Floor (2010)

Pop / Jazz
Label: Grandmono

1. That Man (3:51)
  2. Just One Dance (4:01)
  3. Riviera Life (3:29)
  4. Back It Up (3:53)
  5. The Other Woman (5:33)
  6. Absolutely Me (2:46)
  7. You Don't Love Me (3:54)
  8. Dr. Wanna Do (3:02)
  9. Stuck (4:33)
  10. I Know That He's Mine (4:17)
  11. A Night Like This (3:46)
  12. The Lipstick on His Collar (3:38)
  13. Bad Romance * (4:26)
Rizz
88Fabian schreef:

Ik vind het een raadsel

Ik niet

Dat je met iets totaal onorigineels zoveel kunt verkopen waren we nu toch al jaren gewend? Ik vind dat ook niet zo'n raadsel.

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind het bijzonder hoe populair het is. Hebben ze hier toch op het goede paard gewed.

Stijn_Slayer schreef:

Gaan we weer... zo erg voor de hand lag het niet dat dit zo populair zou worden, want dit soort muziek was tot aan Caro Emerald nauwelijks populair.

Natuurlijk doet ze heel erg jaren '40 en jaren '50 muziek na, maar als je alleen maar de top 40 volgt dan is dit wel een originele sound. Het is nu pas dat we de navolgers krijgen met Gramophonized en Yolande be Cool etc.

Dat klopt wel wat je zegt herman, maar dat maakt het niet origineler.

Verder heb ik niet eens zo heel veel tegen Caro Emerald's muziek. Allemaal wel degelijk uitgevoerd in principe. Wat vooral irriteert is dat je geen tijdschrift meer open kan slaan of ze staat er weer in...

avatar van sierrra
Stijn_Slayer schreef:

Vergeet de airplay op de radio niet. Dat is pas irritant.

88Fabian
Wou ze het record van langste album titel ofzo.

avatar van Brains
Zo lang is de titel toch ook weer niet...?

Brains schreef:
Zo lang is de titel toch ook weer niet...?

Ugh

avatar van Brains
Nou, als je dit al lang vindt....
Alleen mijn top 10 heeft al twee langere titels. A Silver Mt. Zion, Arctic Monkeys en Explosions in the Sky hebben allen albums met langere titels en er zijn er nog wel veel meer.
Overig zou het record nog lang niet behaald zijn. klik.

avatar van Bardt1980
Zag haar laatst bij Voetbal International waar Rob Stenders haar een dubbel platina album uitreikte met de mededeling dat het zo uniek en authentiek is voor deze tijd
Nou bij de eerste noten die ik van haar hoorde moest ik meteen denken aan Parov Stelar. En waarschijnlijk zijn er nog een handvol artiesten die in dezelfde richting aan de weg timmeren. Maar goed, het jasje waarin het verpakt zit doet wel heel erg top-40 aan. Daar zal wel de kracht liggen.

Bardt1980 schreef:
Met de mededeling dat het zo uniek en authentiek is voor deze tijd

Aijaijai,Is het mischien niet zo dat veel mensen van in de 50 dit supermuziek vinden?.
Ik denk dat die groep deze CD massaal gekocht heeft

Stijn_Slayer schreef:

Ah, daar merk ik eigenlijk niets van. Ik denk dat je de verkeerde tijdschriften leest. Ik heb haar 1 keer op TV gezien bij Pauw en Witteman en verder eigenlijk nooit ergens... Ik vond haar daar wel een sympathieke indruk maken.

Natuurlijk is de muziek niet echt origineel, maar ze heeft in Nederland wel een nieuwe trend op gang gezet.

Herman, weinig TV gekeken het afgelopen jaar?

Ze is vaker op televisie dan Piet Paulusma.

avatar van Oldfart
Misschien dat deze
Dr. Buzzard
retro act ook weer wat meer in de belangstelling komt?

Joy
ach ja, binnenkort boort iemand de 30er jaren aan en ook dat wordt geheid ene hit

avatar van Arrie
Christina Aguilera - Candyman is een soort remake van een nummer uit 1941 dus dat is al bijna jaren 30. En inderdaad, dat werd een hit.

deric raven schreef:
Herman, weinig TV gekeken het afgelopen jaar?

Ze is vaker op televisie dan Piet Paulusma.

Piet Paulusma zie ik dan ook helemaal nooit op TV...

Dat nummer Candyman zit wel enigszins in hetzelfde straatje. Vind het persoonlijk een iets te schreeuwerige uitvoering, net zoals ik de uitvoeringen van Caro iets te glad vind. Maar de drie singles vind ik wel allemaal sterke liedjes.

Joy
vind dit ook wel in dezelfde hoek ziten

YouTube - Laura Jansen - Wicked World (official video)

Zelfs Patricia Paay was d'r al voor
Maar goed, die komt ook uit de jaren 40.

kijk maar eens hier

herman schreef:

Piet Paulusma zie ik dan ook helemaal nooit op TV...

Dan zal mijn conclusie wel kloppen.

Verder een prima prestatie van deze zangeres.
Al straalt ze een soort van Dinand Woesthoff arrogantie uit, ze kan wel zingen.

avatar van Mjuman
Tsjonge, heb ik iets gemist of zo? Was het dit weekend Nationaal Swaffelweekend of zo?

Goeiedag, alle zeiksnorren zijn en masse in beeld geweest, camerageile, exposure-beluste sluipsnuiten.

Ik zal het nog één keer uitleggen: dit is aardig, dit is leuk en voldoet aan een zekere behoefte. Instantpuree van Maggi - water koken en erbij pleuren - doet dat ook, maar smaakt nergens naar. Instantboerenkool (gevriesdroogd) heb ik wel gegeten tijdens hiking trips boven de poolcirkel - honger en rauwe bonen weet u wel! Dit album heb ik een aantal malen gedraaid en is redelijk ok.

Nou kappen met zeiken over dit album, want anders krijg je een bekeuring wegens zwartplassen (hoe blank de plasserik ook is).

Mjuman schreef:

...en nou snel die joint uitdrukken en hop naar bed jij!

avatar van NewYorkCityLight
Wat een leuke clip voor That Man .

Overmatig gebash verwijderd, zo kon 'ie wel weer.

Bardt1980 schreef:
Zelfs Patricia Paay was d'r al voor
Maar goed, die komt ook uit de jaren 40.

kijk maar eens hier

Maak het nou niet nog erger dan het al is graag

Sheplays
88Fabian, na zo'n twintig berichten hebben we wel door dat je het niets vindt, denk ik zo.

avatar van LeRoi
In de huiskamer en op feestjes zeer genietbare muziek, a.s. vrijdag op NSJ in Rotterdam eensch kijken of het Live ook zo goed uit de verf komt...

Father McKenzie
Mjuman schreef:
Instantpuree van Maggi - water koken en erbij pleuren - doet dat ook, maar smaakt nergens naar. Instantboerenkool (gevriesdroogd) heb ik wel gegeten tijdens hiking trips boven de poolcirkel - honger en rauwe bonen weet u wel! (hoe blank de plasserik ook is).

Hahahahaha! Ik heb de plaat niet gehoord, ik voel ook niet onmiddellijk een niet te stuiten behoefte om méér te horen dan dat huppeldepup-singletje dat plat gedraaid wordt, en ik denk, puur intuïtief dat je smakelijke omschrijving redelijk de nagel op de kop slaat, ha!

Rizz
Maar.. maar... het is een heel fijn zomerplaatje .. wat je 3.5 keer luistert (in mijn geval) en er vervolgens een 3.5 voor geeft omdat je er tamelijk vrolijk van bent geworden.