Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
Relax schreef:
Die gozer kan niet eens fatsoenlijk zingen, het klinkt als een lege fluit synthesizer dat erg irriteert op je oortrommeltje.
Inplaats van onderzetter zou ik de CD als WC papier gebruiken, hoe erg pijn het ook doet, als Justin erachter zou komen dan zou er toch een glimlach op je gezicht komen.

De buitenkant zou ik maar weggooien, gewoon alleen het boekje gebruiken:P

avatar van ThePrinceOfPop
1,0
1 a 2 leuke nummers (beste is Baby), verder is er niets bijzonders aan deze album.
Je hoort gelijk dat Usher zijn producent is.

Beste is Baby? Dat is juist de slechtste

avatar van Arrie
Welk nummer vind jij dan het beste, Jelle?

0,5
Het beste? Uhmm... daar moet ik even een nachtje over slapen, kom hier nog op terug.

avatar van Bartjeking
Bijzonder knap dat iemand met dit stemgemiddelde stadions vol krijgt! Ik heb overigens wel te doen met de mensen die dit zijn gaan luisteren om maar te kunnen stemmen

avatar van Rudi S
jellecomicgek72 schreef:

Weet je het al, begin nu toch wel nieuwsgierig te worden.
Ik heb wel erg veel respect dat jij dit soort albums goed gaat beluisteren en waarderen
Je krijgt zo wel een breed repertoire.

Rudi S schreef:
Weet je het al

Nope, nog niet. Nog even nadenken.

avatar van KILLERBEE99
Enkel Ludacris en de beat van Runaway Love kunnen dit album redden van de 0,5.

Arrie schreef:
Welk nummer vind jij dan het beste, Jelle?

Somebody to Love vind ik het beste nummer.

avatar van Seah0rse666
Justin bieber

avatar van Rudi S
En nu heb je net kunnen lezen dat flauwe kul berichten worden verwijderd.
Welk nummer vindt jij overigens het mooist?

avatar van gukker
Bartjeking schreef:

Ben helaas gedwongen door m'n zusje, maar gelukkig is ze nu geen Justin Bieber gek meer (zou ze dan eindelijk het licht gezien hebben?)

Overigens kan ik deze plaat aan iedereen aanraden, want goede muziek klinkt na het luisteren van deze plaat alleen maar nóg beter.

Ik hoorde wat muziek van dit mannetje bij DWDD... Als ik hem alleen al zie word ik al ontoepasselijk, maar als ik dan zijn muziek ook nog hoor, oei oei oei.

Dit is zonder twijfel het allerslechtste dat ik tot nu toe gehoord heb. De Toppers, 50 Cent, Vader Abraham, Tokio Hotel, alles liever dan dit...

Ik zou trouwens iedereen die hier nu fan van is over drie jaar nog wel eens willen spreken.

Ik ga het mezelf niet aandoen om dit helemaal te luisteren, dus ik zal geen 0,5* geven.

avatar van vork666
Stijn_Slayer schreef:

Vooral jouw woordgebruik is ontoepasselijk [/gemierenneuk]

Vind zoiets als Eenie Meenie trouwens best goed te luisteren, valt me weer op dat ik steeds als ik iets van Justin Bieber hoor eigenlijk wel positief verrast ben. Natuurlijk is het geen hemelbestormend fantastische muziek allemaal, maar zeg nou zelf, dat hadden we toch ook niet verwacht?

avatar van Edwynn
Die jongen is een tieneridool. Klaar. Jongedames tot een jaar of veertien zijn er gek op. Prima toch?

avatar van RogerV
0,5
Dit soort gladgelikte formulemuziek zonder enige ziel is een ernstige vervuiling van de muziek. Dat dient ook afgestraft te worden met een 0,5

avatar van LucM
Ik heb louter uit nieuwsgierigheid nog enkele nummers via YouTube beluisterd en het is inderdaad gelikte en zielloze formulemuziek met het gebruik van autotune en clichématige teksten. Wel is deze 'muziekvervuiling' absoluut niet alleen te wijten aan Justin Bieber, dit is een algemene trend in de hitparadepop geworden, 'artiesten' als bv. Ke$ha, Rihanna en David Guetta zijn zeker zo erg.
Over enkele jaren horen wij überhaupt niets meer van Justin Bieber, het succes van zulke tieneridolen is geen lang leven beschoren. Kindsterretjes zijn trouwens van alle tijden.

avatar van RogerV
0,5
Tieneridolen met zielloze formulemuziek zijn inderdaad al zo'n oud fenomeen als de popmuziek zelve.

LucM schreef:

Klopt, over een paar jaar is hij ook weer vergeten. Was een paar jaar terug ook zo met Tokio Hotel die hype, en daar hoor ik nu ook niets meer over. Verder vind ik dit echt muziek om van te kotsen, tis misschien leuk voor kleine kinderen maar als ik dit hoor krijg ik echt zin om dingen te slopen zo slecht is dit.

avatar van Arrie
Als je zin krijgt om dingen te slopen, lijkt me dat eerder een psychisch probleem. Kom op, zeg, het is maar muziek... Gelikte tienermuziek om precies te zijn, waarom zou je je daar zo over opwinden?

Stijn_Slayer schreef:

Moet je ook zeker niet doen, anders kan je straks een afspraak gaan maken bij de oorarts

avatar van UmindC
jellecomicgek72 schreef:

De hype rond Justin Bieber is veel grootser dan die er rond Tokio Hotel was, Bieber is ook veel populairder dan TH was.

avatar van Robbie Keane
Ja en beter.

avatar van IJH15
gukker schreef:

Inderdaad, hopeloos dit album. Kant en klare computermuziek zonder gevoel, zonder hart
verschrikkelijk, al die aandacht

avatar van L_T_B
Bericht verplaatst naar Justin Bieber

avatar van Arrie
Pijngrens? Is dat niet wat overdreven?

Edit: ik krijg steeds meer de neiging om het eens te gaan beluisteren, vanwege al die overdreven (of niet?) reacties hier.

De ballen net ingedaalt,de baard amper in de keel

Bij dwdd een discussie over houdbaarheid, de recensent had gelijk, houdbaarheid 0,0 maar als je 12 bent maakt je dat geen reet uit

Gouden keeltje zal spoedig verdwijnen voor ene wat lagere stem, de hoge stem door yorke idd uitmuntend gebruikt

Het is te begrijpen dat iemand op deze leeftijd deze muziek maak, en dat dezelfde leeftijdsgroep er voor valt, weinig mis mee

waar ik vooral nieuwsgierig naar ben is of biebertje een decennia overleefd zonder te zijn kapotgemaakt door de industrie die uiteraard bakken aan hem verdient

Laten we hopen dat het manneke zich muzikaal blijft ontwikkelen en ja, ook hij wordt vanzelf ouder en zal zich geen 5 jaar met deze tutmuziek, geschikt voor kids tot 12, gaan bezighouden

Eindoordeel, niks mis met een plaat als dit als je tussen de 8 en 16 jaar bent, of papa van kids in die catergorie

avatar van chevy93
Shit, ik ben 17.

avatar van Dungeon
Z'n kapsel is nu geheel anders. En Bieber zingt inderdaad beter dan die gast van Radiohead met zn depressieve gezwam. En dit is dus niet sarcastisch bedoelt.