Justin Bieber - My World 2.0 (2010)

Canada
Label: Island

1. Baby (3:36)

met Ludacris

2. Somebody to Love (3:42)
  3. Stuck in the Moment (3:43)
  4. U Smile (3:17)
  5. Runaway Love (3:33)
  6. Never Let You Go (4:26)
  7. Overboard (4:11)

met Jessica Jarrell

8. Eenie Meenie (3:23)

met Sean Kingston

9. Up (3:55)
  10. That Should Be Me (3:53)
  11. Kiss and Tell * (3:29)
  12. Where Are You Now * (4:27)
Misterfool
Nee, niet waar, Jazzers zijn volstrekt superieur dat weet toch iedereen

Sectumsempra
Misterfool schreef:
Nee, niet waar, Jazzers zijn volstrekt superieur dat weet toch iedereen

Mijn vader bedankt je nu, Luke. Heel fijn... Morgen dus ALLEEN Dexter Gordon in de auto... Great...

Anyway, er waren een tijd geleden mensen die dachten dat ik fakete. Vandaar dat ik jullie waarschuw dat ik een beetje oud-achtig kan klinken (zo af en toe). 14 is inderdaad niet oud

avatar van Eveningguard
Blij dat je ons waarschuwt. Werd al bang van je.

Sectumsempra
Eveningguard schreef:
Blij dat je obs waarschuwt. Werd al bang van je.

Stiekem ben ik héél eng hoor... Pas maar op! RAWR!

Sorry daarvoor, ik heb net zo'n zeven stukken van TrueBlood gekeken, gevolgd door Childs Play. Ben dus een beetje in zo'n nouja... enge bui. Vat het maar niet verkeerd op.

@Sectumsempra

Maak je niet druk, iedere generatie heeft van deze tijdelijke bakvissenmuziekjes. Wij moesten het doen met Aaron Carter.

Helaas moet ik tot mijn spijt zeggen dat de Top 40 flink is achteruitgegaan. Luister eens naar al die nummers op Slam! FM (om maar een brakke zender te noemen). Ze hebben allemaal dezelfde beats, melodieen zijn vaak van een classic gejat (mag je niet aankomen vind ik) en zijn wel erg kaal. Goed, je hoeft ook vaak niet veel diepgang te verwachten in een commerciele hit, maar Justin Bieber is voor mij werkelijk het toppunt van dit alles.

Justin jongen, kijk eens diep in je hart en is dit nou werkelijk wat je wilt? Heb jij nog inbreng in je muzikale succes? Hopelijk wordt je verstandiger als je wat ouder wordt

avatar van Eveningguard
Jaloers ben je wel een beetje.

DutchViper schreef:
Wat een prietpraat; alsof het alleen gaat om de zogenaamde inbreng van muziek als je artiest bent. Volgens mij vermaakt Bieber miljoenen tieners over de hele wereld, of moeten die ook allemaal naar Radiohead enz. gaan luisteren?

avatar van vork666
MJ_DA_MAN schreef:
of moeten die ook allemaal naar Radiohead enz. gaan luisteren?

Dat is wel het idee, kijk maar eens bij de comments van een willekeurige YouTube-video

avatar van René.
vork666 schreef:

Youtube-reacties zijn meestal wel van enorm hoog niveau idd.

MJ_DA_MAN schreef:

Het is misschien ook wel een beetje een rare uitlating, ja. Maar misschien wel een goed advies, ik neem niet aan dat, als hij ouder wordt, niet het stempel van een tienerster zou willen blijven dragen. Beetje het zwiebertje-effect zeg maar

En daarbij vind ik het persoonlijk wel belangrijk dat een artiest wel wat inbreng zou kunnen geven. Want telkens weer het tekstblaadje krijgen wat je MOET zingen gaat op den duur ook een beetje vervelen. En misschien ben ik met mijn muzieksmaak ook wat veeleisender. Maar dat is persoonlijk

Eveningguard schreef:
Jaloers ben je wel een beetje.

Nee, want als ik al die reacties krijg op JouwBuis.com ben ik toch wel wat gelukkiger met mijn eenvoudige bestaan.

avatar van Eveningguard
Nou ja... Mensen die zo bashen willen toch wel het geld, de vriendin en de auto's die onze popster heeft.

0,5
Dan zou ik liever ruilen met Justice, Aphex Twin of de Beastie boys oid. Die hebben ook weinig te klagen en een carriere die wel duurzaam is. Bovendien worden die door echte muziekliefhebbers gewaardeerd en hebben ze daarom veel trouwe fans. Zodoende worden zelfs hun oudere platn nog altijd goed verkocht, ook door jongere mensen.

Terwijl de "fans" van Bieber hem over een paar jaar als een baksteen laten vallen en ineens achter de volgende aan rennen. Dat is het vervelende van deze gladde, zielloze en nietzeggende muziek. Het beklijft niet. Over 5 jaar is Justin Bieber compleet in de vergetelheid geraakt.

avatar van MJ_DA_MAN
Wow, wat een prachtig dertien in een dozijn-bericht. Waar maken mensen zich toch druk om...

0,5
Tja als je geen meningen over artiesten en hun muziek mag geven kunnen we MuMe ook wel sluiten.

avatar van MJ_DA_MAN
Uiteraard, maar het lijkt wel alsof jij bijna meer aandacht wil geven aan artiesten die je niks vindt dan artiesten die je goed vindt. Ik kan me vergissen, maar is volgens mij niet de eerste keer dat ik je zo'n standaard-bericht zie plaatsten over een bekende artiest. Ook deel je evenveel 0,5* uit als 3,5*, dan lijkt het me dat je de narigheid ook zelf een beetje opzoekt. Lijkt me namelijk sterk dat je dit of een CD van Crazy Frog voor je plezier gaat opzetten.

0,5
Och dat activistische van mijn adolecente jaren ben ik nooit echt helemaal kwijtgeraakt. Daarom vind ik dit ook zo'n geweldige site.

Het gaat in dit geval bij Bieber om een vrij beperkte doelgroep...de erg jonge pre-pubers. En wat dat betreft ben ik het met RogerV eens dat ik eerder in de schoenen van een Aphex Twin of die van de heren BoC zou willen staan (ter vergelijking met Bieber, Boc heeft nagenoeg alleen maar likes als reacties, al is die groep eigenlijk ook wel klein, maar wat breder). Al kijk ik nu meer naar mijn eigen genres.

avatar van Roy5
0,5
Een 0,5 is nog veel te veel voor dit album eigenlijk....
Dit is zo een irritant slecht album

avatar van Timo-otje
Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat mensen zich serieus gaan martelen door naar dit album te luisteren, je hebt je stem oordeel al klaar voordat je überhaupt gaat luisteren. En ook al zou je het stiekem leuk vinden zou je het toch niet zeggen hier maar gewoon 0.5* uitdelen.

avatar van ThePrinceOfPop
1,0
Als dat iemand echt doet heeft die gene dan echt geen leven.

avatar van Timo-otje
Ik weet gewoon van mezelf dat Justine Bieber muzikaal voor mij geen ene fluit te bieden heeft, dus ga ik mezelf ook niet martelen door dit meerdere keren te draaien. Mensen zoeken het gewoon bewust op zo lijkt het en zo stoer te willen doen door hem te bashen. Ach , we weten allemaal dat Justine Bieber muzikaal gezien maar bar weinig voorstelt maar dat mensen hier dan serieus naar gaan luisteren ?

Ponty Mython
Ik vind het nogal dubieus dat oude rock en idm liefhebbers dit album beluisteren. Die hoes zegt toch al genoeg over de doelgroep en wat voor een soort muziek je kunt verwachten? Of willen jullie lekker mee kunnen zeuren met de rest van schaapjes? Beh beh wat is die Justin Bieber toch vervelend. In mijn optiek is dit dan ook een vrij zielige vorm van stemmenmanipulatie.

@Timo

Veelal krijg je dit soort muziek ongevraagd te horen. Vooral wanneer je huisgenotes (!) hebt die dit soort spul vaak draaien.

avatar van Oldfart
ene ponty mython schreef: Ik vind het nogal dubieus dat oude rock en idm liefhebbers dit album beluisteren
....van de luister politie of zo?

Ponty Mython
Oldfart schreef:
....van de luister politie of zo?

Wat een kinderachtige reactie. Jij snapt toch ook wel dat het vreemd kan zijn wanneer oude rockers een plaat van een hedendaagse tieneridool opzetten. Schoenmaker blijf bij je leest!

avatar van Edwynn
Waarom? We wonen hier niet in Nood Korea. We zetten op wat we willen. Heeft niemand een pest mee te maken.

Ponty Mython schreef:

Dat is nogal erg een stempel plakken op het muziekgenre. Ik ben een grote liefhebber van IDM ja, ik heb het album van dhr. Bieber niet geluisterd, maar ik kan daarbij ook een grote fan zijn van AC/DC (wat al 30 jaar hetzelfde truukje doet). Maar zo'n jongen gaat later wel bij zichzelf nadenken of HIJ juist die stempel wilt dragen als jeugdtalent. Michael Jackson heeft dat kunnen verwerpen (Jackson Five), maar dan vraag ik mij af of dat in de tegenwoordige muziekindustrie daar nog wel sprake van zal zijn.