Eminem - Recovery (2010)

Label: Aftermath (II)

1. Cold Wind Blows (5:03)
  2. Talkin' 2 Myself (5:00)

met Kobe

3. On Fire (3:33)
  4. Won't Back Down (4:26)

met P!nk

5. W.T.P. (3:58)
  6. Going Through Changes (4:59)
  7. Not Afraid (4:10)
  8. Seduction (4:35)
  9. No Love (5:00)

met Lil' Wayne

10. Space Bound (4:38)
  11. Cinderella Man (4:39)
  12. 25 to Life (4:01)
  13. So Bad (5:25)
  14. Almost Famous (4:52)
  15. Love the Way You Lie (4:23)

met Rihanna

16. You're Never Over (5:05)
  17. Untitled (3:14)
  18. Ridaz * (5:00)
  19. Session One * (4:28)

met Slaughterhouse

avatar van KILLERBEE99
Het onderwerp op het nummer is natuurlijk echt geweldig! Maar vind het totale nummer gewoon niet mooi. Ik hoor liever "Like Toy Soldiers" die ik 10 keer beter vind

avatar van Snoeperd
EliasZ schreef:
Jammer dat Lil Wayne dit album moet verneuken.
Wat is zijn toegevoegde waarde hier? Helemaal niks, kan er echt niet naar luisteren. Vind de track 'no love' sowieso 1 van de mindere, voornamelijk door Lil wayne en de beat vind ik ook niet dope.

Verder klinkt het na een paar korte luisterbeurten erg vet!
Vooral de tracks naar het einde toe..
Cinderella man momenteel mijn favo!

Idd, het enige minpunt. Ik hoor liever een verkorte versie van dit nummer met alleen em, maar lil wayne kan echt niet rappen, wat een verschrikkelijk irritante stem heeft die gozer zeg

Sqritz
Enerzijds een best goeie Eminem, anderzijds zijn er teveel beats waar ik me aan erger, bv Talkin' 2 Myself, ik krijg daar koppijn van.

Een nummer als Going Through Changes is wel vet!

avatar van J.M.
Hmmm. hij begint me zowaar beter te bevallen en dat binnen een week

Relax
#6 en #13 kan ik erg waarderen, #6 komt vooral door de sample, vind dat origineel al een heerlijke track van Osbourne.

pqt
dezelfde kerel die Recovery heeft gelekd zegt dat er een kaartje binneninzit die je kan activeren op een site ofzo, en dan kan je 12 relapse 2 liedjes downloaden. hier

Wat slowchat over rips en bitrates verwijderd.

avatar van 'State Of Mind'
Dat zou het mooiste geschenk bij een CD ooit zijn!

pqt
ik zou dat best heerlijk vinden eigenlijk , ik vond relapse erg goed, wat iedereen ook zei. en ook past het wel in al die dubblecd/Hit Me With Your Best Shot rumoeren. En aan deze 17 liedjes heb ik voor een jaar niet genoeg.

pqt schreef:
Als dit waar is is het goed nieuws, en slim om het zo te doen btw.

avatar van Niek
The last two albums didn't count,
'Encore' I was on drugs, 'Relapse' I was flushing 'em out,
I've come to make it up to you now, no more fucking around,
I got something to proof the fans cuz I feel like I let 'em down.
So please accept my apology, I finally feel like I'm back to normal,
I feel like me again.

Toch wel schocking dit. Ik vergeef hem van harte! Wat fantastisch dat ie weer op oude niveau is. Nu (het leeuwendeel van) de beats nog..

Niek schreef:
The last two albums didn't count,
'Encore' I was on drugs, 'Relapse' I was flushing 'em out,
I've come to make it up to you now, no more fucking around,
I got something to proof the fans cuz I feel like I let 'em down.
So please accept my apology, I finally feel like I'm back to normal,
I feel like me again.

En het gezang.

pqt
niks gezang, alleen op You're Never Over is dat slecht, ik vindt het verder altijd wel leuk om Eminem te horen zingen,

P-DawG
Ja Game. Niks gezang vriend. pqt vind het goed dus hou jij gewoon even je kaak.

avatar van No Surrender
Waarom zo bijdehand? PGT geeft gewoon zijn mening en jij maakt die zomaar belachelijk. Word een beetje moe van die stakers die zomaar iemand zijn mening belachelijk maken om stoer of wat dan ook te lijken.

pqt schreef:

Alleen op You´re Never Over? Laat me niet lachen. Eminem kan gewoon niet zingen, klaar. Tenminste, als hij die hoge tonen probeert te raken en totaal uit de bocht vliegt met z'n valse gekraai. Als hij beetje op een lage toon zingt, zoals op So Bad, dan is het gewoon oké. Hier en daar een bridge kan ik ook wel hebben.

Eminem moet gewoon andere artiesten zijn refreintjes in laten zingen. Of hij moet het aanpakken zoals op zijn eerste 3 albums.

avatar van 'State Of Mind'
Dat valse gekraai vind ik fucking AWESOME!

avatar van 'State Of Mind'
Trouwens voor €7,50,- besteld op CDWOW als je een account aanmaakt krijg je 2 euro kortingsbon!

'State Of Mind' schreef:
Dat valse gekraai vind ik fucking AWESOME!

Ik weet het

Ikzelf begin het een beetje beu te worden. Op Relapse kon ik het nog hebben, maar hier niet meer...

En trouwens, waarom zijn die 12 Relapse 2 tracks nog niet gelekt? Daar kijk ik stiekem erg naar uit, zelfs als die weer het stemmetje hebben.

P-DawG schreef:
Ah je word er moe van.

wordt

P-DawG
No Surrender schreef:
Ah je wordt er moe van. Wat erg.

Ten eerste, ik maak zijn mening niet belachelijk dat heeft hij zelf al voor me gedaan. Kijk alleen al hoe hij begint: 'niks gezang, alleen op You're never Over is dat slecht' alsof iemand het niet slecht zou mogen of zelfs maar kan vinden (...) Alsof hij daarmee een feit verkondigt dat voor iedereen geldt. Daar houd ik niet van. Stakker.

Ten tweede ben ik nou eenmaal een ruige miep, en dat valt inderdaad onder de categorie stoer.

Game schreef:

Ik weet het

Is nog maar de vraag of het echt is, en zo ja, dan zijn ze vanaf de 22ste pas te downloaden, die lekken ook niet, omdat ze niet op cd worden gezet.

avatar van Ilyasse15
Het enige een beetje mooie is de Dre-productie So Bad en Eminem's flow op You're Never Over. Niet mijn ding. 3*

avatar van Ilyasse15
Weet iemand of So Bad is gesampled? Staat niks over op het net.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Rhythm & Poetry schreef:
Ik vind Lil Wayne beter dan Eminem.

Vind je dat oprecht of is dat een sneer richting degenen die Eminem beter vinden dan Slug?

avatar van KILLERBEE99
Zo net besteld op cdwow! Samen met wat andere spullen.

Kijk eens wat ik gevonden heb:

Begint echt spannend te worden.

avatar van thgryda
Rhythm & Poetry schreef:
Ik vind Lil Wayne beter dan Eminem.

Ga toch bloemkolen plukken, je wilt gewoon een polemiek starten ofzo denk ik. Dit kan je niet serieus nemen, beide zijn commerciele artiesten. Maar lil wayne rapt wel altijd op dezelfde manier met zijn nasale geluidje terwijl eminem in het verleden toch bewezen heeft veel meer aan te kunnen. Hij kan verschillende tempos , verschillende schema's probleemloos aan en rapt zowel lil Wayne als pakweg zo een 80 a 90 procent van alle mc's onder de mat... Ik begrijp wel dat je Eminem haat, en daarom hem ook oprecht meer haat dan lil wayne maar dat is gewoon niet objectief... Je vind hem niet beter, je haat hem minder.

Dan over het album tja jammer eigenlijk. Eminem rapt weer lekker agressief en flowt lekker. Alleen zoals hier al werd aangehaald geen superproducties, er staan wel een paar lekkere beats zoals bijvoorbeeld so bad, hetgeen ik het beste nummer vind. De gezongen refreinen door em zelf en door de gasten zijn veel te soft maar itt R&P stoort het met niet zo fel dat ik het album zwaar onvoldoende ga geven. Het zingen stoort me niet, meer nog in combinatie met die agressieve manier van rappen klinkt dat zoals vroeger. Alleen wordt het wat gay op den duur en had er met meer variatie een ruime vier ingezeten. Een 3 of 3.5 zal het worden net als bij relapse en encore (dus ben ik wel een fan denk ik)...

KILLERBEE99 schreef:
Zo net besteld op cdwow! Samen met wat andere spullen.

Kijk eens wat ik gevonden heb:

Begint echt spannend te worden.

blijkt gephotoshopped, met bewijs van de kerel die het heeft gemaakt, ik heb even geen zin om het weer op te gaan zoeken, misschien straks. Maar geloof het dus maar niet, sorry.

De flow van Em op Almost Famous..

avatar van Timmie
Wat een rot refreinen op Cinderella man, talkin 2 myself en You're Never over,
tot nu toe 3,5. Sommige beats vind ik ook echt om te janken

het refrein op Almost famous doet me denken aan het begin van eminem - superman van the eminem show, eminem flowt daar ook goed zoals rabbitrabbit al zei.
Cold wind blows is een supertrack vind ik!
space bound heeft een space beat
en Going through changes en So Bad zijn ook vet
al met al vind ik er een paar dope en ook een paar echt niet.