Eminem - Recovery (2010)

Label: Aftermath (II)

1. Cold Wind Blows (5:03)
  2. Talkin' 2 Myself (5:00)

met Kobe

3. On Fire (3:33)
  4. Won't Back Down (4:26)

met P!nk

5. W.T.P. (3:58)
  6. Going Through Changes (4:59)
  7. Not Afraid (4:10)
  8. Seduction (4:35)
  9. No Love (5:00)

met Lil' Wayne

10. Space Bound (4:38)
  11. Cinderella Man (4:39)
  12. 25 to Life (4:01)
  13. So Bad (5:25)
  14. Almost Famous (4:52)
  15. Love the Way You Lie (4:23)

met Rihanna

16. You're Never Over (5:05)
  17. Untitled (3:14)
  18. Ridaz * (5:00)
  19. Session One * (4:28)

met Slaughterhouse

avatar van MB23
Timmie schreef:
ik vind dit de beste clip van dit album tot nu toe, of nee, die clip van not afraid is ook wel dope.

dit?

pqt
De No Love clip, daar hebben we het nu al een aantal berichten lang over.

avatar van Timmie
inderdaad!

avatar van Kos
Kos
Net als je denkt dat hij niet lager kan zinken komt ie met die No Love clip. .

avatar van discipline
No Love wat een verschrikkelijke foute sample om te gebruiken

avatar van Silky & Smooth
Ik heb niet zozeer een probleem met de sample, maar meer met de manier waarop het is gesampled. Soms is het mooi om het nummer gewoon 'af te laten spelen' zonder veel nabewerking, maar dit is te makkelijk...

avatar van Dirruk
Vind het refrein vervelend. En ook dat je telkens Lil Wayne door de verse van Eminem hoort langskomen. Het voegt niets toe.

avatar van Game

avatar van niels94
Ben het met Game eens, vind het juist wel wat toevoegen, zeker in het refrein kan ik de stem van Lil Wayne best wel waarderen.

toris
ik kan wayne juist helemaal niet waarderen, ook in dit nummer niet.

avatar van Dirruk
Game schreef:
Lil Wayne zet de woorden van Eminem kracht bij.

Dat zal wel de achterliggende gedachte zijn. Maar ik vind de stem zelf die daarvoor gebruikt word vervelend. Dat bedoel ik dus eigenlijk.

avatar van Methew
Game schreef:
Lil Wayne zet de woorden van Eminem kracht bij.

Lil Wayne kijkt naar Eminem op, en is blij dat Em met hem nummers wil maken, wat eerder niet het geval was.

Eminem heeft de krachtigste, realistische, teksen..
waarin tegen Lil Wayne goed is voor mooie nummers op het gebied voor Hit's scoren

Dus ik zeg niet dat Lil Wayne slecht is, maar totaal anders rapt

Greetz

avatar van L_T_B
Grote schoonmaak gehouden alhier.

Ik zou een aantal gebruikers toch nogmaals vriendelijk willen verzoeken om wat constructiever te reageren.

1,0
ik ben helemaal klaar met eminem, ik vind zijn zogenaamde comeback mislukt.
en dat agressiever rappen maakt het allemaal ook niet beter

avatar van MAS
MAS
Agressiever?

avatar van Stapler
Kos schreef:
Net als je denkt dat hij niet lager kan zinken komt ie met die No Love clip. .

. Geniaal slecht, ik zou bijna mijn CDs van de beste man verbranden .

avatar van MAS
MAS

Ik vind hem juist agressiever op zijn eerdere albums. Hij is nu juist rustiger en gematigder geworden.

1,0
dat kan als je dat vind, maar in zijn eerdere albums vind ik dat hij wat luchtiger ging rappen... in deze vind ik hem juist dat hij expres agressiever rapt om een nieuwe style te krijgen en om serieuzer te lijken... want zeg nou zelf hoe kan je een kleine blanke man die doet alsof hij een gangsta is serieus nemen nadat de kont van bruno op zijn gezicht is geland

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Die snap ik effe niet

1,0
jammer, want het staat er heel duidelijk in

avatar van UmindC
Het is mij ook niet geheel duidelijk. Eminem heeft nooit gedaan alsof hij een Gangster is, geloof ik.

1,0
ooh ja, vandaar dan dat die steeds stoer probeert te lopen...

avatar van Silky & Smooth
ooh ja, vandaar dat stoer proberen te lopen gelijk staat aan een gangster. Plus de kont van Bruno... dat is toch juist de oude, gekke Eminem?

1,0
het is een feit, dat ''bijna'' alle rappers prof/amateurs zing als gangsters zien...

nou de oude eminem zou niet opstaan en scheldend weggaan (waarom deed de nieuwe het wel? omdat hij een nieuwe imago wilt creeren)

pqt
Ik weet bijna zeker dat de oude Eminem zijn scheldwoorden juist nog sterker zouden zijn, dacht jij dat ie gewoon lachend in die stoel bleef zitten en zou doen alsof er niks was gebeurd?

avatar van UmindC
Weer iemand die het vooroordeel dat alle rappers boze gangsters zijn, en alle hiphop muziek gangsta-rap is in zijn/haar hoofd heeft zitten.
Luister eens naar dit, dit of naar dit.
dan zal je een hele andere mening hebben.

pqt
Bedankt . Niet dat ik dat vooroordeel heb, ik zou niet durven, maar gezien de scores ga ik die maar is beluisteren dan. die van Blu & Exile wou ik sowieso altijd al is luisteren, maar nooit aan toegekomen.

Graag gedaan
maar ik had eerlijk gezegd jouw bericht helemaal niet gezien, jij hebt hem waarschijnlijk geplaatst toen ik aan het typen was. Het wat dus meer een reactie op kingofmusic..
Maargoed, als ik jou er een plezier mee doe is het ook goed

pqt
Oh, dat snapte ik wel hoor, maar ik wou gewoon even zeggen dat ik dat ook maar ging beluisteren .