Kings of Leon - Come Around Sundown (2010)

Label: RCA

1. The End (4:24)
  2. Radioactive (3:26)
  3. Pyro (4:10)
  4. Mary (3:25)
  5. The Face (3:28)
  6. The Immortals (3:28)
  7. Back Down South (4:01)
  8. Beach Side (2:50)
  9. No Money (3:05)
  10. Pony Up (3:04)
  11. Birthday (3:15)
  12. Mi Amigo (4:06)
  13. Pickup Truck (4:44)
  14. Celebration * (5:12)
  15. Closer [The Presets Remix] * (4:52)
  16. Radioactive [Remix] * (3:33)

met West Angeles Mass Choir

avatar van Gloeilamp
Kings of Leon - Come Around Sundown

Zojuist nog eens beluisterd en ik moet zeggen dat de Kings erg achteruit gegaan zijn. Because of the Times vind ik hun beste maar Only by the Night kon ik ook nog hebben. Dit album is het helaas niet.

De meeste nummers blijven niet of nauwelijks hangen, er zijn maar een paar kleine lichtpuntjes te bekennen. Nummers als Pick-up Truck, The Face en The End kan ik nog wel waarderen, maar er staan te veel matige tot slechte nummers op voor een voldoende.

avatar van bikkel2
Laatst nog wel in mijn handen gehad. De meningen lopen wat uiteen begrijp ik.

Zwan
Lage score hier. Zeer genietbare plaat vind ik. Misschien wat lang maar er staan een aantal zeer sterke nummers op.

avatar van TheWanderer
Behoorlijk ondergewaardeerd album wat mij betreft. Het latere Mechanical Bull steekt hier wat bleekjes bij af. De nummers op Come Around Sundown hebben elk duidelijk een eigen sfeer en drukken een andere emotie uit. Beste nummers zijn Back Down South, Pyro, Radioactive, Birthday, Beach Side. Deze cd kan ik opzetten zonder de neiging te krijgen een nummer te skippen (op Mary na dan, dat is een misser).

The End is een prachtig nummer

avatar van jerome988
Dit album straalt leven en bloei uit, heerlijk!

avatar van WesleyX16
jassn schreef:
saai en inspiratieloos album dat glad geproduceerd is als je Kings of Leon wilt leren kennen op een goede manier raad ik aan om bij hun 1ste albums te starten.

Als je Kings of Leon bij Use Somebody en Sex on fire hebben leren kennen. Dan zal ik je het eerste album aanraden. Ze hebben het eerste album nooit meer geëvenaard. Jammer.

Maar wat dit album betreft. Het was inderdaad saai en inspiratieloos. Radioactive en ook een beetje Pyro die kan nog echt waarderen.

avatar van Twinpeaks
Tja , ik weet nooit zo goed wat ik met KOL aan moet . Ene moment weten ze me prima te raken en het andere moment zagen ze maar wat door zonder een duidelijke richting. Dit album is ook weer zo wisselvallig . Ik kan er helaas niet zoveel mee . 2 en halve ster

Blijkbaar zijn de meningen verdeeld. Ik vind dit het beste KOL album; geen effectbejag, een duidelijke laidback sfeer. Allemaal goede nummers. Draai m nog steeds integraal

avatar van Juul1998B
Ik ook! Duidelijk het meesterwerk van kings of leon. Back down south, mary, pyro, pickup truck.. en zo kan ik nog wel even doorgaan.

avatar van vielip
Deze heb ik ook nog in de kast staan. En dus maar weer eens gedraaid. Toch best een goed album. Back down south is en blijft een fantastisch nummer vind ik. Heerlijk loom en zomers.

Ondanks dat deze plaat lang niet het niveau haalt van "Only by the night" , blijf ik deze toch geregeld draaien. En wat mij betreft is deze MM score wel heel laag ....