Radiohead - The King of Limbs (2011)

Rock / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Bloom (5:15)
  2. Morning Mr. Magpie (4:41)
  3. Little by Little (4:27)
  4. Feral (3:13)
  5. Lotus Flower (5:00)
  6. Codex (4:47)
  7. Give Up the Ghost (4:50)
  8. Separator (5:20)
avatar van Rob8
Thom Yorke heeft Lotus Flower al een paar keer live gespeeld he.. Op de overige nummers hoop ik inderdaad meer Radiohead te horen.

avatar van WJW
WJW
En hij is uit! Ik ben in ieder geval de WAV-versie aan het downloaden.

(verwijderd)
50 sec to go...

avatar van Eveningguard
Dump meteen de tracklist erop he. Ik mag hem niet downloaden, maar veel plezier jullie.

TvO
Wat een hysterie. Is daar geen Radiohead fanclub voor?

(verwijderd)
7. Give Up the Ghost
8. Seperator

speelduur: 37,4 minuten

avatar van schizodeclown
Oh ja kan hem nou downloaden

avatar van SilverGun
Ok, dit gaat een lange werkdag worden...

avatar van schizodeclown
Wel grappig, de nummer 1 in mijn top 10 heeft maar 3 pagina's, dit album is al 15 pagina's vol zonder ook maar 1 noot te hebben gehoord.

avatar van Albert Filth
Kortste album van Radiohead tot nu toe...

1) Bloom
7) Give Up The Ghost
Separator

Radiohead release The King Of Limbs – Live coverage | Music | guardian.co.uk

glimlicht
Bizar idee dat heel veel mensen op aarde nu hetzelfde zitten te luisteren. Btw,, ik had Morning Mr Magpie echt nooit verwacht op het album.

avatar van Thomzic
Hij is binnen. Ik zou het wel gaaf vinden als er bij de download ook iets extra's bij zit. Een digitaal boekwerkje bij voorbeeld. Nu krijg je de tracks met de albumhoes wat ik een beetje schraal vind.
Nu op pad voor een nieuwe koptelefoon om vervolgens om mij in het weekend onder te laten dompelen door King of Limbs.

avatar van Timo-otje
Wil iemand die het album voor de 1e keer beluistert heeft hier melden wat voor stijl het is ? Die wekrdag duurt zo lang idd. Kan ik me al een beetje opwarmen

glimlicht
Timo-otje schreef:

Het is wonderbaarlijk genoeg een dansplaat.

khonnor
jongetjes,

vor zij die hem besteld hebben (mp3 of newspaper brol)....

HIJ VALT TE DOWNLOADEN OP THEKINGOFLIMBS.COM!!!!

gewoon naar track orders gaan en rightclick op download

EN IK BEN EM NU AAN T LUISTEREN

Lotus Flower
Codex
Give Up the Ghost
Seperator

Klinkt tot nog toe electronischer dan In rainbows. Denk dat een aantal eerder conservatieve luisteraars weer fameus ontgoocheld gaan zijn!!!

Maar ik vind het bij een eerste keer al redelijke geweldig

avatar van tsjong
Is het downloaden bijna klaar, valt de laptop uit. Vergeten de stroom erop te zetten..

avatar van schizodeclown
He balen, moet je hem nou opnieuw bestellen of kan je hem nog downloaden?

avatar van Dustbowl
Kan je hem meteen downloaden als je hem nu 'pre-ordert' of moet je dan alsnog tot morgen wachten?

avatar van Teunnis
Mijn vader was vergeten hem te bestellen (ik heb namelijk geen creditcard of pay-pal) dus kan ik hem nog niet luisteren

Dat hij minder dan 40 minuten duurt is toch wel jammer, maar als ze daar dan veel kwaliteit tegenover zetten dan vergeef ik het ze.

avatar van Erikpol
@Dustbowl je kan gelijk downloaden...

avatar van SilverGun
Op de frontpage:

Vanaf zaterdag 19 februari is The King of Limbs van Radiohead te koop in de Nederlandse platenzaken.

Klopt niet echt.

avatar van Joy4ever
Erikpol schreef:
@Dustbowl je kan gelijk downloaden...
Voor 7 euro idd, wat ik al dacht. Maar ik wacht eerst wel even de reacties hier af, ik vind niet alle albums van Radiohead even goed. Om het nog even voorzichtig uit te drukken..

avatar van Thomzic
glimlicht schreef:

Het is wonderbaarlijk genoeg een dansplaat.

Ze grijpen terug naar het grunge-geluid van de jaren '90.

Ok, ik heb hem nu ook opstaan. Eerste nummers klinkt nog niet overtuigend, maar we zullen zien.

schizodeclown schreef:
He balen, moet je hem nou opnieuw bestellen of kan je hem nog downloaden?

Kan gelukkig wel opnieuw

avatar van Timo-otje
Thomzic schreef:

Ze grijpen terug naar het grunge-geluid van de jaren '90.

Is het wel een geheel of toch meer losse songs ?

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
zal de link zo ook maar even aanklikken dan. Bedankt voor de tip!

avatar van Yamato
Om Thom Yorke, de belichaming van Weltschmerz, zo te zien dansen vind ik toch wel heel bizar. Een soort tegennatuurlijk gevoel bekruipt me bij het zien van de video van Lotus Flower, op een goede manier. Dat wel. Het nummer vind ik overigens heel goed.