Coldplay - Mylo Xyloto (2011)

Label: Parlophone

1. Mylo Xyloto (0:42)
  2. Hurts Like Heaven (4:02)
  3. Paradise (4:38)
  4. Charlie Brown (4:45)
  5. Us Against the World (4:00)
  6. M.M.I.X. (0:48)
  7. Every Teardrop Is a Waterfall (4:01)
  8. Major Minus (3:30)
  9. U.F.O. (2:18)
  10. Princess of China (3:59)

met Rihanna

11. Up in Flames (3:13)
  12. A Hopeful Transmission (0:33)
  13. Don't Let It Break Your Heart (3:54)
  14. Up with the Birds (3:46)
  15. Charlie Brown [Live] * (3:44)
  16. Life Is for Living [Live] * (1:58)
  17. Every Teardrop Is a Waterfall [Live] * (3:36)
avatar van Lennonlover
afschuwelijke cover, ten eerste. Ten tweede is deze plaat de eerste Coldplay-plaat waar ik écht niet naar uitkijk. De nummers die ik er al van heb gehoord trekken mij echt niet aan.
Puur uit benieuwdheid en met hoop van zege zal ik hem toch maar aanschaffen binnenkort

avatar van jellecomicgek72
Ik heb het gevoel dat dit hem ook niet gaat worden idd...

[Satriani-fan]
Is het jullie niet opgevallen dat net nadat de band Satriani geript heeft bij Viva la Vida, ze nu een nummer opnemen met dezelfde titel als één van Satriani's grootste nummers?
[/Satriani-fan]
Klinkt verder natuurlijk heel anders hoor.

avatar van Lennonlover
en een nummer met Rihanna. jeuj, daar zat ik echt op te wachten

avatar van Ducoz
1,0
Ik denk dat het Paradise was, ik zat gister bij de Mac in Basel...

Ja als student zijnde moet je toch op je centen letten in zo'n dure stad.

Daar weerklonk Coldplay op de radio, met Paradise en ik moet zeggen dat het me toch enigzins in een vrolijke stemming bracht..

Rhihanna op het album of niet, misschien toch eens tijd om eens serieus te gaan lusiteren

avatar van Jizze
Hier een uitgebreid interview over het nieuwe album inclusief een 'track-by-track rundown' met Chris Martin!

avatar van niels94
Dat interview wakkert mijn interesse toch weer wat meer aan. Jawel, ik blijf hier erg veel zin in houden

O, Paradise is echt een lekker nummer. Zo

avatar van Jizze
En deze man van NME heeft het album al mogen horen. Dit maakt me toch wel heeel erg benieuwd!

avatar van Timo-otje
Sarcastische bedoeld allemaal lijkt me, als dat niet zo is , dan lijkt het me een van slechtste review die ik gelezen heb.

avatar van RvS_009
Er klopt geen zak van De lyrics van nummers die ze live gespeeld hebben zijn heel anders :") En daarnaast heeft Coldplay bevestigd dat M.M.I.X. niet voor 2009 staat

avatar van hallo!
Er staat ook bij dat het een spoof is.

Jizze schreef:

Die zgn tekst van Princess of China is wel grappig

avatar van Jizze
Haha, in mijn enthousiasme had ik de hele bult sarcasme even gemist.

avatar van KKOPPI
Ik kan het hele Rihanna-gebeuren nog steeds niet bevatten. Hoe ik het ook wend of keer, voor mij blijft het een arrogante zeur artieste.

avatar van Eveningguard
Misschien is het wel een waardevolle toevoeging. Je weet het maar nooit.

avatar van Harderwiek
Nou daar heb ik - en velen met mij denk ik- weinig vertrouwen in.

avatar van Eveningguard
We hebben geen idee hoe ze haar gaan toepassen in het nummer. Misschien wel als achtergrond zangeres ofzo. Ik heb er ook niet veel vetrouwen in.

avatar van IllumSphere
1,0
Hopelijk in de achtergrond..

lijkt mij duidelijk dat ze enkel de rol van sexy prinses vertolkt in de videoclip..

avatar van Don Cappuccino
Nog liever Rihanna dan de nieuwe Coldplay. Gadverdamme, wat is Every Teardrop Is A Waterfall toch een enorm zeiknummer, zeg!

Ook Paradise is een gedrocht van jewelste.

avatar van Timo-otje
Nou zover wil ik nou ook weer niet gaan , maar die 2 singles zijn afschuwelijk ja !

avatar van The_CrY
Uit bepaalde interviews zoals de ergens hierboven genoemde track-by-track bespreking komt naar voren dat Rihanna niet op de achtergrond terecht komt, maar als hoofdzangeres naast Chris Martin.

"Every Teardrop Is a Waterfall" vind ik een zeer vervelend nummer. "Paradise" vind ik daarentegen best aardig.

avatar van Timo-otje
Wat mij betreft niet , het is zo makkelijk weer. Gewoon veel oohh's en ahhh's ertegen gooien zodat iedereen kan mee schreeuwen, ik moet er niks van hebben. Toch denk ik dat er een aantal aardige singles op zullen staan maar echt hooggespannen zijn mijn verwachtingen niet.

avatar van The_CrY
Hoe lager de verwachtingen, hoe kleiner de kans dat het album tegenvalt.

avatar van Cerclezot
Ook bij mij liggen de verwachtigen van de nieuwe Coldplay niet hoog. Het is de eerste keer dat ik niet uitkijk naar een nieuwe Coldplay. Every teardrop is a waterfall vind ik niets en paradise nog minder en als ik zie dat er ook nog een duet met Rihanna ( ) op staat. Ik denk dat ik het eerst eens zal downloaden en luisteren voor ik het ga kopen (iets wat ik normaal niet doe).

avatar van UmindC
Ik begin Paradise steeds meer te waarderen, ETIAW voel ik echter nog steeds niet. In ieder geval blijf ik uitkijken naar dit album.

Ik vind "Every Teardrop Is A Waterfall" echt een kutnummer gewoon
Weet niet waarom maar hij irriteert gewoon zodra ik dit numnmer ergens hoor zap ik verder
Meer mensen hier last van?

Paradise kan ik dan weer meer vaarderen
En van de onlangs verschenen vond in "Major Minus" heel erg gaaf!!!

Nog een maandje voordat deze plaat verschijnt!
Ik kan niet wachten!!

Every Teardrop Is A Waterfall alvast erg kut, maar live geweldig zag ik onlangs bij Glastonbury. Maar Paradise is echt gewoon geweldig.

[moderator-knip: aub geen teksten in capslock typen]