Ik heb iets gedaan wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden

Ik heb een compleet Dire Straits album gekocht en ik vind 'm nog leuk ook! Al vind ik kant A wel een stuk sterker dan kant B.
Ik kocht dit album op vinyl omdat ie echt te goedkoop was om te laten liggen, en voor Private investigations alleen al toch de moeite waard zou zijn.
Heb ze altijd een wat saaie band gevonden, met een paar leuke tracks (Private investigations, money for nothing, Romeo and Juliette) maar meer ook niet. Heb daarom ook nooit de moeite genomen om me te verdiepen in hun oevre. Tijdens mijn jeugd heb ik het album waar Calling Elvis op staat tot treurens aan toe moeten horen, en dat vond ik ook dodelijk saai, dus vandaar dat ik die behoefte niet had vermoed ik. Maar ik kom er nu toch achter dat ik daarom wel jaren een heel mooi album onterecht links heb laten liggen.. deze dus.
Gelukkig is het echter nooit te laat, en doe ik dat alsnog. Een track als Telegraph Road is gewoon erg mooi, en ondanks de lange speelduur ervaar ik dat dus helemaal niet als veel te lang.
Ik ga deze met terugwerkende kracht maar eens heel veel spelen om zo de schade wat in te halen. Ga ik dan nog meer DS luisteren? Ik weet niet of dat dat verstandig is, maar als er nog een vergelijkbaar album is, dan hoor ik dat graag van de kenners hier....