Metallica - Live Sh*t: Binge & Purge (1993)

Label: Elektra

1. Enter Sandman (7:28)
  2. Creeping Death (7:28)
  3. Harvester of Sorrow (7:19)
  4. Welcome Home (Sanitarium) (6:39)
  5. Sad But True (6:07)
  6. Of Wolf and Man (6:22)
  7. The Unforgiven (6:48)
  8. Justice Medley (9:38)
  9. Solos (18:48)
  10. Through the Never (3:48)
  11. For Whom the Bell Tolls (5:48)
  12. Fade to Black (7:12)
  13. Master of Puppets (4:35)
  14. Seek and Destroy (18:08)
  15. Whiplash (5:31)
  16. Nothing Else Matters (6:22)
  17. Wherever I May Roam (6:32)
  18. Am I Evil (5:41)
  19. Last Caress (1:26)
  20. One (10:26)
  21. Battery (10:01)
  22. The Four Horsemen (6:07)
  23. Motorbreath (3:14)
  24. Stone Cold Crazy (5:26)
avatar van Axl_Rose
Heb em 3 maaden geleden besteld bij free record shop. En hij was binnen de 6 dagen geleverd.

De DVD's waren wel Region 1, maar das op te lossen door uw dvd-speler regio-vrij te maken.

avatar van ricardo
Of door de allergoedkoopste dvd speler voor 29.95 euro bij de blokker te gaan kopen, want daar zit geen menu op en die zijn standaard dus al regio vrij. regio vrij maken kost vaak al 75 euro, je kunt het zelf ook proberen want de codes staan op internet. tis wel zo als je het fout doet dat je speler wel onbruikbaar word dan. ik zou naar de blokker gaan. is de beste en meest goedkope oplossing volgens mij.

avatar van Axl_Rose
ricardo schreef:

Zoals je zegt, alle codes staan op internet. Gewoon jouw type DVD-speler opzoeken en de desbetreffende code invoeren. Kan moeilijk fout gaan en is op een minuut gefixt.

avatar van ricardo
ik heb een jvc dvd speler waar je ook mee kunt opnemen, heb overal gezocht en gekeken, maar mijn type stond er niet tussen. nergens. vandaar de oplossing van de blokker dvd speler. is wel zo veilig en wel zo goedkoop dan.

Een Oosterse, goedkope dvd-speler is ten alle tijden superieur aan een dvd-speler van the zogenaamde 'big league'-giganten, die netjes binnen de lijntjes kleuren en dus regio-gebonden zijn. Volgens mij toch wel HET instinkertje van de nieuwe eeuw (of, in ieder geval, een goede 2de naast die ene Europese kut-munt)!

avatar van ricardo
je bedoelt de pleuro zekers Kaztor. het punt is ook nog dat ik die regiogebonden dvd speler van jvc ook nog met die nieuwe munt gekocht heb, zodoende had ik 2 instinkers ineen.

avatar van rudiger
Zag deze box laatst op `n platenbeurs liggen , ik keek in het koffertje daar moesten 3 cd`s in zitten maar er was er 1 verdwenen , ik zei tegen die verkoper dat er maar 2 in zaten , hij wist van niks .En die andere 2 zaten vol met krassen . Het leek wel of ie op de elfstedentocht had gelegen .
Ik heb hem maar laten liggen .

avatar van CTK
CTK
Dit album vind ik nooit in een gewone platenzaak. Wat is een mooie prijs om deze eigenlijk aan te kopen. Ik hoor zoveel goede zaken hierover dat ik hem ook gewoon in huis wil halen.

avatar van ricardo
Ik heb hem vaak zien liggen met 3 cd's en 2 dvd's voor 69.95 euro. Laatst lag hij nog te koop in Assen in een cd winkel, ligt ook gewoon op voorraad daar.

avatar van Thomzic
ricardo schreef:

Via internet (betrouwbare sites) vind je ze al snel voor 50 euro of voor een paar dollars. Scheelt toch aanzienlijk

avatar van Houn
Noem me maar een paar sites?

avatar van Thomzic
Kijk hier maar eens:

Metallica LIVE SHIT

Ik weet zo niet of dit mag, maar hier heb je de box voor minder dan 50 dollar.

avatar van Houn
thnks

Guardian of Isis
YES, YES, YES! Zaterdag krijg ik deze eindelijk in mijn bezit! Zit al zodanig lang naar YouTube-filmpjes en gedownloade versies te luisteren, straks kan ik het eindelijk in zijn volle glorie door mijn luidsprekers laten knallen.

Hoe kom je er aan?
Fnac?

Guardian of Isis
Nee; toevallig heeft een lokaal winkeltje (Top CD'tje) die liggen en mijn pa koopt die voor mijn Sinterklaas. Het ideale cadeau, zou ik zo zeggen.

Guardian of Isis
Hmph, blijkbaar hebben ze hem daar niet, maar toch staat hij in hun database. We hebben hem dus maar (nieuw) van eBay gekocht -- uit Duitsland dan wel, maar ja.

Heb jij deze in je bezit, AGE?

Guardian of Isis schreef:

Heb jij deze in je bezit, AGE?

nee,

maar het staat hoog op mijn lijstje.
Wellicht ga ik hem de komende weken/maanden gaan bestellen in de Fnac. (Ze bieden hem aan op hun site = dan moeten ze hem kunnen leveren)

avatar van metalfist
In de Fnac in Wijnegem was hij na 2 jaar nog altijd niet aangekomen terwijl ze zeiden dat ze hem konden bestellen. Ik heb het maar opgegeven.

avatar van CTK
CTK
Op Proxis.be staat de box ook.

avatar van rudiger
Op Marktplaats staat ie ook regelmatig , volgens mij staat ie er op dit moment 2 keer op .
De dvd versie dan , ik denk niet dat iemand nog geintresseerd is in de video banden .
Zelf vind ik het geluid niet goed ervan .

metalfist schreef:

Heb je idd al verteld.
Ik wil het toch es proberen

avatar van rudiger
Wat `n retegoeie live plaat is dit , de spetters vliegen eraf , ik ben een enorme liefhebber van live werk dan kan je horen wat `n band allemaal in huis heeft en dat is bij deze band enorm veel .
Heb hem besteld en hoop dat hij voor de kerst binnen is , dan kan die gebrande zooi de kast in .
5 dikke sterren en niet minder.

avatar van AGE-411
Vooral voor 'het geleuter' is het al de moeite waard.

Andere bands proberen "no talk, just play" op hun liveplaat te zetten. En knippen vaak het geleuter tegen de fans tussen 2 tracks in gewon weg.

En hier staat dat er gewoon bij. Alsof je er echt bij bent

AGE-411 schreef:
Vooral voor 'het geleuter' is het al de moeite waard.

En hier staat dat er gewoon bij. Alsof je er echt bij bent

Precies , dat soort dingen ( geleuter ) hoort erbij , zo ook dat stuk met dat biertje .

rudiger schreef:

"Hail Satan if you please... muwhawhaha!"

Guardian of Isis
Ik heb deze 2 weken geleden gekocht op eBay, krijg ik nu plots een e-mail dat ze "plots uitverkocht" waren en dat ze hem zo rap mogelijk willen sourcen. Ondertussen blijf ik wel op mijn honger zitten.

avatar van rudiger
Er zijn 2 dingen in het leven die Moeten .

1 Eens moet je dood gaan ( wanneer weet niemand ).
2 Eens moet je deze live box kopen ( wanneer weet ik ).

Dat is vandaag of morgen .

Grindpad
hoogte punt voor mij is het blokje Creeping Death/Harvester of Sorrow.

al die solo's hoeven voor mij trouwens weer niet, met als triets dieptepunt die *#*!^*!^ bassolo.

avatar van AGE-411
Ik vind het geniaal. De beste track op de plaat.
Metallica zoals het bedoeld is.