Metallica - Live Sh*t: Binge & Purge (1993)

Label: Elektra

1. Enter Sandman (7:28)
  2. Creeping Death (7:28)
  3. Harvester of Sorrow (7:19)
  4. Welcome Home (Sanitarium) (6:39)
  5. Sad But True (6:07)
  6. Of Wolf and Man (6:22)
  7. The Unforgiven (6:48)
  8. Justice Medley (9:38)
  9. Solos (18:48)
  10. Through the Never (3:48)
  11. For Whom the Bell Tolls (5:48)
  12. Fade to Black (7:12)
  13. Master of Puppets (4:35)
  14. Seek and Destroy (18:08)
  15. Whiplash (5:31)
  16. Nothing Else Matters (6:22)
  17. Wherever I May Roam (6:32)
  18. Am I Evil (5:41)
  19. Last Caress (1:26)
  20. One (10:26)
  21. Battery (10:01)
  22. The Four Horsemen (6:07)
  23. Motorbreath (3:14)
  24. Stone Cold Crazy (5:26)
avatar van rudiger

rudiger schreef:
Als dat zo is , dan is er bijna niet meer aan te komen.

In de fnac kun je ze nog bestellen dacht ik.

avatar van Klumpie
Ik heb deze jaren geleden gewoon bij de Media Markt gekocht voor €39,- Maar ik weet niet of dit een limited version is.

avatar van Dutchi
godver waarom brengen ze geen dvd's meer uit? :S

AGE-411 schreef:

In de fnac kun je ze nog bestellen dacht ik.

Nooit doen! (in de Fnac toch niet) Heb hem september 2001 besteld (zonder overdrijven) en nog altijd zijn de cd's niet binnen. Heb het zelfs opgegeven om erachter te gaan horen.

Kga toch es proberen.
Ik kan ne ombetanten mens zijn als ik een doel wil bereiken.

avatar van metalfist
Geloof me, ik ook Maar na 3 jaar regelmatig naar Wijnegem Shopping Center te rijden vind ik wel wat te veel.

metalfist schreef:

Tjah. Ik passer bijna elke maand 2 keer aan de Fnac. En ik ga volgend jaarnaar school in Gent. Dus kzal daar wel hun vastste klant worden. (lees: ze zullen mij daar dan het vaakst zien)

Roepen is ook steeds op optie. Maar niet onbeschoft worden. Hebben ze ook niet graag. ("wat?! Al 3 maanden geleden moest dat hier eengekomen zijn. Ben hier zo'n vaste klant en dan lapt de FNAC mij zoiets ")
Of gaan zagen van: bestel ik hem wel via EBAY. of via de Large

avatar van metalfist
Staat em op de Large? Zeer lange tijd uitverkocht geweest meen ik me te herinneren.

edit: Zie hem nochtans niet staan

rudiger schreef:
Als dat zo is , dan is er bijna niet meer aan te komen.
Nee rudiger dit album zit in een cd box, met in totaal 5 disc schijfjes, namelijk 3 cd's en 2 dvd's, let wel op bij de dvd schijfjes dat je een dvd speler hebt die regiovrij is, want aangezien dit een album is dat alleen via import is te verkrijgen, is dat wel belangrijk. in Assen bij de cd shop in het Van Der Veen warenhuis ligt dit album nog gewoon op voorraad, kost wel 69.95 euro, maar dan heb je ook echt het allerbeste album van metallica ooit, dit album vind ik echt nog stukken beter dan het beste studio album van Metallica namelijk Ride The Lightning, vooral de geluidskwaliteit op deze live plaat vind ik echt super, en eigenlijk vind ik dit ook wel 1 van de allerbeste live albums die ooit op de markt gebracht zijn.

edit: Zie hem nochtans niet staan

jamaja, da's enkel om te dreigen.
Kzou niet weten waar hem anders te verkrijgen

Lol Ik was al direct heel de Large gaan afzoeken

Heb 'm nog in de ouwerwetse VHS-versie...

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
idem hier: heeft een fortuin gekost destijds maar iedere frank waard

avatar van paulisdik

paulisdik schreef:
Ik heb ook de VHS versie met een zeer mooie vlag erbij

Waar heb je die gehaald zeg

avatar van paulisdik
Mijn pa is Metallica-fan vanaf het eerste uur, die had in 1993 in de lokale metaalzaak deze box gekocht.
Toen paulisdik een paar jaartjes ouder werd, mocht paulisdik de box hebben.

DonDijk
papaulisdik is dik in orde

avatar van Thomzic
paulisdik schreef:
Ik heb ook de VHS versie met een zeer mooie vlag erbij

Kwijl loopt langs mijn bek

voltazy
ik snap al die verhalen over het moeilijk verkrijgen van dit album niet echt... heb de box zelf al jaren, simpel besteld ooit en ik kom um nog regelmatig tegen in winkels

of ik moet iets tussen al het bovenstaande gemist hebben

avatar van Houn
Beste LIVE CD ooit, wat een power Adrenaline etc.
puur genieten.

avatar van ricardo
Beste live cd ooit? Welke van de 3 bedoel je dan, want het zijn er maar liefst 3 hoor.

avatar van Houn
Als we zo beginnen, geef me dan het jaartje 89 maar!

avatar van Thomzic
voltazy schreef:

of ik moet iets tussen al het bovenstaande gemist hebben

De DVD-versies (die ook hier afspeelbaar zijn) zijn verdomd lastig te krijgen. De boxen met videobanden wil nog wel een keer, met DVD's wordt het lastiger.

Wolfgang1975
Volgens mij staat de DVD versie gewoon op bol.com voor 54,99. Levertijd 2-3 weken.

Wat een genot!

avatar van ricardo
De beste plaat ooit van Metallica vind ik, en stukken beter dan welke studio plaat dan ook van hun.

avatar van Dutchi
MEE-STER-LIJK, niet alleen de muziek maar ook de show die ze opzetten

Staat voor een groot deel op youtube als ik me niet vergis. Het klinkt echt geweldig, zo'n beetje het beste dat ik al van hun gehoord heb en meteen ook het beste dat op youtube staat.

Misschien toch eens overwegen van die DVDs te bestellen...