Madonna - Confessions on a Dance Floor (2005)

Pop / Dance
Label: Maverick

1. Hung Up (5:37)
  2. Get Together (5:32)
  3. Sorry (4:47)
  4. Future Lovers (4:48)
  5. I Love New York (4:13)
  6. Let It Will Be (4:16)
  7. Forbidden Love (4:25)
  8. Jump (3:46)
  9. How High (4:40)
  10. Isaac (5:51)
  11. Push (3:45)
  12. Like It or Not (4:55)
  13. Fighting Spirit * (3:32)
  14. Super Pop * (3:42)
  15. Hung Up [Chus & Ceballos Remix] * (10:23)
  16. Sorry [PSB Maxi-Mix] * (8:35)
  17. Get Together [Jacques Lu Cont Mix] * (6:17)
  18. Jump [Axwell Remix] * (6:39)
  19. Hung Up [Archigram Remix] * (6:57)
Electro_
"Push Up" is wel een leuk nummer, wordt dat de opvolger van "Hung Up"?

0,5
Electro_ schreef:
Madonna!

Hung Up staat nu voor de tweede week op nr. 1 in de Nederlandse Top 40.. Mogen we spreken van een geslaagde comeback? Jazeker!
I Love New York zal ook een hit worden en ik vind het een "t
amelijk" leuk album
/al eens geluisterd welke bullshit er allemaal op 1 heeft gestaan de laatste jaren?wannneer men een plaatsje in de top40 als referentie moet gebruiken voor kwaliteit, inderdaad ,dan madonna op 1 van slechte smaak en ongelooflijke shitmuziek/het arm wicht kan niet zingen,dansen noch acteren en heeft haar plaats in de muziekgeschiedenis enkel te danken aan een gigantisch reclamebudget/madonna, hang up/

liejanne
Push doet mij denken aan Like a Prayer.. Weet niet hoe dat komt, maar het deed me daar meteen aan denken.

avatar van musicfriek
Ik kan nog steeds maar niet aan deze cd wennen, ben nog zo teleurgesteld in Madonna hiermee... Jammer meid, weer een half eraf.... Weggegooid geld...

Heeft iemand dat nummer Superpop erop staan trouwens? Hoe klinkt het? Past het er mooi achteraan?

avatar van sq
sq
liejanne schreef:

Ik hoorde ook alsmaar iets in "Push", maar kon zelf niet thuisbrengen wat het was. Sufgepiekerd henb ik me, 10 maal achter elkaar opzetten, waarom ik toch in het zinnetje

Everything I do / I Owe It / All / To / You

iets hoorde waarvan ik dacht; dat is toch typisch Madonna.

Maar door jouw opmerking ben ik er nu achter gekomen! Het is hetzelde metrum, met dezelfde klemtooncombinatie als in

Down on my Knees / I wanna / take / you / there

uit 'Like a Prayer'

Echt geweldige cd, beste van 2005 als je het mij vraagt, vooral Get toghether is echt super mooi !! een echte Topper met de hoofdletter T !!!!! 5 sterren uiteraard, Madonna leeft !

Grappig, Get Together is het enige nummer wat ik wat minder vind.

profiler
herman schreef:

Van msnbc.msn.com:

“Super Pop” was originally recorded as the 13th track for Madonna’s "Confessions On A Dance Floor" — but it was kept off and is available for download only to members of her official fan club.

Dus ik neem aan dat er geen releases zijn waar dat nummer als 13e of 14e track op staat.

OK. Nouja, ik pluk het wel eens van [censuur] af.

ik heb het nummer al gehoord en ik vond het heel goed

Britney gaat de schrijvers van dit album inhuren voor haar nieuwe album.

Da's wel positief. Overigens is Breathe van Britney al eens door de remixmangel gehaald door de producent van dit album.

avatar van Nicolage Rico
mazdalfa schreef:

Zelfs geld kan soms niet vechten tegen de natuurlijke vervorming van het lichaam...ik zeg: Keith Richards

En wat nou "cover"? Hier is gewoon een dikke sample over het nummer gegooid. Trouwens, ik hoorde intussen al een eerste remix van het nummer, zónder de sample van ABBA. Het klonk nog steeds ijzersterk.

Oke, geen cover, maar een sample. Mijn fout.

Ik vind dat dit nummer het moet hebben van die sample..

Tsja, het blijft een geweldig nummer toch? Hoe het dan tot stand is gekomen, zal mij verder een zorg zijn.

Welke remix was dat trouwens, Mazdalfa?

Electro_ schreef:
"Push Up" is wel een leuk nummer, wordt dat de opvolger van "Hung Up"?

Nee dus, het nummer Sorry (iek ben droevik) is de nieuwste...

Het beste nummer van de plaat.

''I don't wanna know
I don't wanna hear
I heard it all before...."

Ze zingt precies wat ik denk...

avatar van Martin Visser
musicfriek schreef:
''I don't wanna know
I don't wanna hear
I heard it all before...."

Ze zingt precies wat ik denk...

helemaal eens:
"And I can't take it anymore"

Super cd!
Super mooie nummers ook!
Vooral Sorry, vind ik een erg mooi nummer!

avatar van psychonaatje
herman schreef:
Het beste nummer van de plaat.

Wat mij betreft ook, zeer logisch dat dat de nieuwe single is.

Wat zingt madonna precies bij forbidden love?
Want ik ging de songtekst op zoeken, en nu blijkt dat ze iets heel andere zingt dan wat er staat bij die songtekst.
Ze zingt bij mij; There was a boy and there was a girl.
Hebben nog meer mensen dit?

avatar van musicfriek
Shit shit shit, ik krijg dat nieuwe nummer Sorry maar niet uit mijn hoofd!!! Geniaal of bagger?? Ik denk er nog even over na....

Geef je nou maar aan over. Het is gewoon een mooi, catchy en knap in elkaar stekend liedje.

Ik hoor zojuist de remix die Stuart Price (de producent van dit album) heeft gemaakt van Sorry en die is echt prachtig. Wat een genie is die kerel toch.

avatar van Hans Brouwer
musicfriek schreef:

Geniaal

avatar van musicfriek
Ja, ik heb me maar er aan over gegeven.... Geniaal nummer inderdaad. Gewoon niet nadenken bij dit nummer en lekker los gaan!

ULTIEM...

SelmaDuim
Wel een geinig albumpje dit maar echt pakken kan het me maar niet. Het kabbelt wat voort en op den duur vergeet je bijna dat hij aan staat, beetje jammer. Iets teveel van hetzelfde, wat mij betreft. 2,5*

shappy1010
Ongelooflijk dat iemand die a) niet kan zingen b) niet kan dansen c) er niet uit ziet en d) niet eens haar eigen nummer schrijft zo bizar lang aan de top staat.

Maar de kracht van producers is niet meer weg te denken in de hedendaagse popmuziek en de mensen achter haar albums zijn degene met het echte talent.