Eminem - The Marshall Mathers LP 2 (2013)

Label: Aftermath (II)

1. Bad Guy (7:14)

met Sarah Jaffe

2. Parking Lot (Skit) (0:56)
  3. Rhyme or Reason (5:02)
  4. So Much Better (4:22)

met Skylar Grey

8. Berzerk (3:59)
  9. Rap God (6:04)
  10. Brainless (4:47)
  11. Stronger Than I Was (5:37)
  12. The Monster (4:11)

met Buckshot

18. Baby * (4:23)
  19. Desperation * (3:56)

met Jamie N Commons

20. Groundhog Day * (4:53)
  21. Beautiful Pain * (4:25)

met Sia

22. Wicked Ways * (6:32)

met X Ambassadors

23. Survival [Instrumental] * (4:32)
  24. Berzerk [Instrumental] * (3:57)
  25. The Monster [Instrumental] * (4:09)
  26. Rap God [Instrumental] * (6:06)
  27. Headlights [Instrumental] * (5:50)
Rudi1984
-marco- schreef:

Ben met deze enkel bang dat ik een gecensureerde versie krijg. Staat namelijk niks bij de deluxe versie.

Ah joh, dat maakt bij Eminem toch geen verschil... Ik heb de standaard editie besteld, die is wel explicit als het goed is.

avatar van raafmau
Cd's zijn nooit gecensureerd? Zover ik weet ?

avatar van MAS
MAS
Soms wel.

Appels123 schreef:
Eminem heeft natuurlijk geweldige teksten, dat ga ik niet ontkennen, maar ik vind hem echt een irritante stem hebben en altijd kutmuziek uitbrengen. Kan iemand mij uitleggen wat mensen hier zo mooi aan vinden?

Eminem is voor velen een stuk sentiment en nostalgie dat diepgeworteld zit als het om hip-hop muziek gaat. Kan begrijpen dat mensen de sound vervelend vinden, maar ik vind die scherpte van zijn stem en manier van rappen juist hetgeen wat hem kenmerkt. En technisch is het gewoon super vet om te analyseren, daarnaast brengt hij altijd een mooie balans tussen emotie, humor en crazyness. Voor ieder wat wils.

avatar van MJ_DA_MAN
Wolter18 schreef:
Ok dat is nieuw.
Klopt. Dit album is het eerste album in de muziekgeschiedenis dat vroegtijdig gelekt is op internet. Primeurtje dus!

avatar van 'State Of Mind'
So Far & Love Game scoren goed, ik vind dat persoonlijk de minste tracks.

MJ_DA_MAN schreef:
Géén Dr. Dre-producties trouwens op deze plaat.

Je zegt het alsof het een klein detail is. Het nekt de plaat.

Eminem zou zogenaamd terug gaan naar z'n roots maar dit is gewoon net zo slecht als zijn laatste twee albums. Ik haatte het vorige nummer met Rihanna al en nu hebben ze samen weer zo'n smerig pop nummer gemaakt, gadverdamme. Snel de originele MMLP weer opzetten. Als ik dat dan weer hoor vraag ik me af wat er gebeurd is met M. Hij heeft z'n ziel verkocht.

avatar van MJ_DA_MAN
Demon. schreef:
Je zegt het alsof het een klein detail is. Het nekt de plaat.
Zoals ik al eerder zei: Dre heeft amper geproduceerd de laatste jaren. Bovendien was bijna alles wat hij produceerde niet veel soeps. Je moet echt niet denken dat Dre nog de superproducer der hiphop is.

0,5
Hoe dan ook; dit album mag nog niet in de schaduw staan van het origineel. Het heeft er totaal niets mee te maken, het zijn bijna tegenpolen. Als ik terug denk aan Stan en Kim dan baal ik er van hoe hij zijn kans dit keer verneukt heeft. Dit had episch kunnen zijn (alleen de voorkant van dit album al )

avatar van Boy
Boy
Wat een onzin. Vergelijkingen zitten juist zoveel in Wat wil je dan, dat hij nu nog steeds zo boos is als toen? Meer dan logische titel.

Boy schreef:
Wat wil je dan, dat hij nu nog steeds zo boos is als toen?

En weer drugs gaat gebruiken

avatar van Boy
Boy
Ja, dan wordt het lastig.

Ik weet het

avatar van DarkoMarco
ik ga pas luisteren als de CD binnen is Em zei ook dit:

So how did you come to decide to designate this the sequel to The Marshall Mathers LP? How did you decide to make your life miserable like that?
Well here's what it is: It's not necessarily a sequel.

Okay.
As much as it is a revisitation – like this is a different time period in my life. So there's not gonna be like, continuations of every song or anything like that. To me, it's more about the vibe and the nostalgia. One of my favorite new things to do is experiment with new, older breakbeats and sounds and shit like that. You know, retro shit, and try to make it current, like bring it up to date.

hopelijk is de deluxe version van CDWOW explicit.

avatar van -marco-
DarkoMarco schreef:
hopelijk is de deluxe version van CDWOW explicit.

Let me know please

avatar van DarkoMarco
Zal ik je laten weten via een bericht. Als het zo is, verkoop ik het gelijk en haal ik de explicit version.

avatar van Holla
Eminem heeft op zijn officiele website laten weten dat er nog een nummer, ''Don't Front ft. Buckshot'', komt bij een speciale aanbieding. Dus een deluxe track! Een audio clip ervan klinkt niet verkeerd met een enorme oldskool-beat. Klinkt best dope zo

Holla schreef:

Dude.... Dat is best dope man! Whoo onverwachts. Ik heb nu de deluxe version besteld. Moet ik nu de super deluxe version bestellen?

avatar van 'State Of Mind'
Alleen bij COD Ghosts, zit deze er bij.

avatar van Holla
Hij had echt wel op de reguliere versie gemogen van mij hoor, als ik dit zo hoor!

avatar van DarkoMarco
Ja ik zie het nu zeg, je moet CoD Ghost kopen samen met MMLP2 bij een winkel om toegang te krijgen tot dit nummer. Oke, nouja balen. Iedergeval de beat is wel echt een sequal van de MMLP1. Had door ook op kunnen staan tof, niet verwacht. jammer dat ik hem nu op de CD kan krijgen.

Em gaat wel beetje offbeat, zeker begin.

avatar van Colucci_Era
Die track had eerder op Infinite kunnen staan.

avatar van Harderwiek
Holla schreef:
Damn. Klinkt bizar goed, vooral die beat

Colucci_Era schreef:
Die track had eerder op Infinite kunnen staan.

Nu je het zegt....

avatar van René.
Buckshot

avatar van JVT
JVT
wat is Bad Guy een lekker nummer zeg. Gelukkig heel wat beter dan single Berzerk, die is zo dramatisch slecht, daar komt het haar recht van op m'n armen.

nedbed
Die beat is gewoon van "I got cha opin" van black moon. Klinkt wel dope trouwens.

avatar van WeztSide
Delars schreef:
Eminem sold his soul.

Nee, z'n muziek is gewoon niet zo goed meer als vroeger.

avatar van niels94
Hij heeft zichzelf in een hoorbaar moeizame positie gemanoeuvreerd waarin hij zowel de zogenaamde 'oude fan' als de radioluisteraar tevreden probeert te houden, wat geen goede uitwerking heeft op het totaalplaatje, getuige de paar tracks die ik gehoord heb althans. Bovendien vind ik zijn stem echt vermoeiend om naar te luisteren, waardoor ik Rap God dus helemaal niet vet vind (als ik iemand technisch goed wil horen rappen om het technisch goed rappen zet ik Definition Of a Rap Flow van R.A. the Rugged Man wel even op).

Ik heb dit album echter nog niet helemaal gehoord, dus wie weet moet ik mijn mening bijstellen. Ik was het ook niet van plan, al ben ik toch wel weer benieuwd geraakt. Ik weet alleen dat ik deze rapper, ook voor mij een ongekende held een paar jaar geleden, niet zo tof meer vind.

avatar van hond racisme
WeztSide schreef:

Nee, z'n muziek is gewoon niet zo goed meer als vroeger.

Ik wil ook mijn ziel verkopen en slechte muziek maken.