Interpol - El Pintor (2014)

Label: Matador

1. All the Rage Back Home (4:22)
  2. My Desire (5:00)
  3. Anywhere (3:12)
  4. Same Town, New Story (4:09)
  5. My Blue Supreme (3:09)
  6. Everything Is Wrong (3:32)
  7. Breaker 1 (4:13)
  8. Ancient Ways (3:00)
  9. Tidal Wave (4:17)
  10. Twice as Hard (4:56)
  11. The Depths * (4:08)
  12. Malfeasance * (4:36)
  13. Slow Hands [Live] * (3:18)

avatar van sjoerd148
- ben ook erg benieuwd. Hopelijk een hoger niveau dan het vorige album.

avatar van chevy93
Geloof niet dat dit de officiële hoes is. Anders alvast een reden minder om deze niet op cd aan te schaffen.

avatar van coldwarkids
Dit is de officiële hoes chevy93 Het staat overal op internet.

avatar van Boris1

Hell yeah!!!

avatar van ni slecht
Tweede self-titled album op rij?

avatar van chevy93
Wat een rare bericht dacht ik, maar toen schoot het me opeens te binnen...
het is een anagram.

Dikkop
Dat zou echt een teleurstelling zijn.

avatar van Mindscapes
Hopelijk zijn het na vier lange jaren toch 40 lekkere minuten muziek! Kwantiteit en kwaliteit I know, maar iets zegt me dat ze toch serieus hebben zitten vloeken en strubbelen op deze El Pintor. Benieuwd ook naar Paul's baslijnen, nu Carlos weg is. Sowieso blinde aanschaf hier, ben een enorme Interpol-fan en zie ze deze zomer Werchter afsluiten. Vond zelfs hun laatste self-titled bijzonder goed te pruimen (al luister ik er wel veel minder naar dan naar de overige drie).

avatar van Fathead
chevy93 schreef:
Wat een rare bericht dacht ik, maar toen schoot het me opeens te binnen...
het is een anagram.

Het is alleszins een betere albumtitel dan Torenlip of Inploert.

avatar van Mindscapes
Fathead schreef:
Het is alleszins een betere albumtitel dan Torenlip of Inploert.

avatar van Premonition
Tja, wat moet je er van verwachten. Er zijn op you tube wat scenes in de studio zicht- en hoorbaar, maar daar kun je niet zoveel mee. Op het eerste gehoor sluit het op Interpol aan, maar die plaat was imo wat te eenvormig, hoop dat deze wat meer dynamiek brengt

avatar van Boris1
De nieuwe nummers die live eerder ten gehore zijn gebracht (kijk maar eens via Youtube) laten in mijn oren een terugkeer horen naar de Antics periode (en TOTBL fluisterde hij zachtjes....). Of het die kwaliteit ook heeft, time will tell. In ieder geval zijn de nummers qua tijdsduur kort en bondig.

avatar van coldwarkids
El Pintor een goede album titel alleen vraag ik me af wat het betekent? we zullen het wellicht weten over een tijdje

Boris1 schreef:
Op Interpol zouden ze ook terug gaan naar Turn Out The Bright Lights maar daar was weinig van te merken. Al maakt me niets uit hoe ze klinken. Elk album is sterk. Hopen dat ze die trend iig doorzetten.

avatar van ni slecht
coldwarkids schreef:

Probeer het eens te veratelen uit het Spaans

Het is waarachtig een pracht van een titel, dat de rest moge volgen!

avatar van OscarWilde
Interpol is zo'n band dat sinds het debuut nooit helemaal dezelfde magie heeft kunnen evenaren, maar waar ik toch altijd met heel veel goesting naar een nieuw album uitkijk. Teleurstellen doen ze zelden, en ik vond dat ze met hun vierde album terug de weg naar boven hadden ingezet. Verwachtingen zijn dus hooggespannen.

avatar van coldwarkids
Ik heb het opgezocht en het betekend: "De Schilder"

avatar van Joy4ever
Anywhere klinkt niet verkeerd iig.

avatar van Musicdiscover
Aah, hier kijk ik naar uit! Eens kijken of ze vanavond alvast wat nieuwe nummers laten horen...

avatar van VladTheImpaler
Lekker nummer hoor

Dikkop
2:07 tot 2:36 klinkt echt alsof het uit de TotBL era komt.
Zeer sterk; Chaotisch, donker en atmosferisch. Mooie bassline ook van Banks.
Spijtig dat het refrein eerder op het vorige album past. Jammer.

In het algemeen nog niet onder de indruk.

avatar van coldwarkids
Niet zo zeiken. Dit is gewoon Interpol. Wat is hier nou weer verkeerd aan? Komop je kan overal wel op mopperen

Fanboi-alert... een beetje kritiek moet kunnen.

avatar van dix
dix
Nog maar even extra aanzetten dan:
coldwarkids schreef:
Al maakt me niets uit hoe ze klinken. Elk album is sterk.

avatar van Mjuman
El Pintor - Pien Trol denk ik dan!

Lift the lid, do the tinkle, close the lid - please flush!

avatar van sjoerd148
Deze nieuwe track is wat spannender, dan Anywhere:
My Desire
Niet heel veel nieuws onder de Interpol-zon, maar dat hoeft van mij ook niet.
Zolang de muziek maar goed is.
De laatste twee albumtitels lopen echter niet over van creativiteit en het materiaal op de voorganger was wisselvallig.
Hopelijk geen voorbode voor dit album.

avatar van OscarWilde
Dit is ook vintage Interpol All the rage back home. Our love to admire was minder, maar vond Interpol een onderschat album