Tool - 10,000 Days (2006)

Alternatieve titel: 10000 Days

Rock / Metal
Label: Volcano

1. Vicarious (7:09)
  2. Jambi (7:31)
  3. Wings for Marie (Part 1) (6:13)
  4. 10,000 Days (Wings Part 2) (11:16)
  5. The Pot (6:24)
  6. Lipan Conjuring (1:13)
  7. Lost Keys (Blame Hofmann) (3:48)
  8. Rosetta Stoned (11:13)
  9. Intension (7:23)
  10. Right in Two (8:58)
  11. Viginti Tres (5:03)
Joy
de taxi driver link viel bij mij ook

dat geflirt met het vrouwelijke vind ik overigens wel ok, vraag me alleen af wat hij ermee wil vertellen

vergeleken met eerdere outfits was die van gisteren heel normaal

gebruik van make up en blonde pruiken is hem ook niet vreemd, alleen doetie geen enkele moeite zijn mannelijkheden te verhullen, dat in tegensteling tot bijv ene travestiet

waarom ik hem een aansteller vond was de link die ik vanzelf legde met robby williams, dezelfde moves etc

magoed, back to music, waarom is dat ene eenvoudige akkoord op 4.04 van Right in two zo supervet?

avatar van THEMARSVOLTA
Ja, die zijn uber vet Joy, mooi dat dat stukje circa 1 minuut en 20 seconde duurt.

avatar van Exfrozen
Joy schreef:

en ik vind 10.000 days ineens ook veel beter, kheb er nu de beelden bij en dat scheelt enorm
Ja, inderdaad nog beter gewoon, schitterend.

Wat een dwaas ook die Maynard, op Pinkpop bij Stinkfist http://www.youtube.com/watch?v=RYNA0vLD0J8&search=tool%20pinkpop ook heel raar met zijn ene been, heerlijk om naar te kijken.
Verder Hier nog meer Tool op Pinkpop filmpjes met oa. de Les Paul switch bij Vicarious.

En over Jeff Buckley gesproken, die was geniaal.

Nou maar hopen dat alles goed gaat morgen met de kaartjes voor HMH.

Joy
sjezus, jij was nuchter zeker, wat een beelden, maar ik begrijp wat je bedoeld

alles gaat vast goed met de kaartjes, ik heb die voor dusseldorf met veel pijn en moeite geregeld, nu is de beurt aan de andere Tool fanaat en die heeft toegezegd morgen voor de deur van vvv te liggen:)

maare, wat vond de rest nu van het concert?

en ben ik de enige die het vette geluid steeds miste als er werkelijk werd ingezet?

naja, mijn mede toolgangers vonden dat ook, of stonden we toevalig in een dead spot in de zaal?

avatar van vaas
Heb ook een ticket...en mijn stem verhoogd naar 4 sterren. De goede nummers die op het album staan zijn dan ook wel HEEL erg goed

avatar van Gajarigon
Haha grappig hoe iemand meezingt op Vicarious op dat filmpje op YouTube!

back to topic

vriend van mij vond rosetta stoned helemaal niet zo goed

heb um uitgelegd geduld te hebben en nog zon 40 keer te beluisteren

deze tool plaat heeft voor mij het langst de tijd nodig gehad om bij me binnen te komen in zijn volledige wasdom

avatar van Black Math
Je hebt je stem nog niet verhoogt ...

moet dat dan?

avatar van Black Math
Nou, eerst geef je het een 4.5, en zeg je dat het album je eigenlijk niet zo bevalt, en dan is het ineens wel een super album maar laat je het op dezelfde rating staan. Vind ik vreemd.

haha als een 4,5 weergeeft wat ie ervan vindt is dat toch oke?

avatar van Black Math
Ik vind het een beetje raar als je een album niet ophoogt als je aangeeft em ineens wel heel goed te vinden, daar staat die eerste waardering van een 4.5 los van.
Wat wel raar is aan die 4.5 is dat je die gegeven is in de tijd dat ie het niet zo'n super album vond.
Maar goed, ik geef vast ook wel rare cijfers aan albums.

vooral zo doorgaan, verlaag ik um zometeen naar 1,5

als je me een beetje kent weet je dat ik het album van zwaar geweldig tot valt zwaar tegen heb beoordeeld de afgelopen weken, en alles daartussenin

het plaatje moest echt bevallen en dat was een zware bevalling

overall gezien zit ik gevoelsmatig nog steeds op 4,5

perfect niet,wegens lipan en virginia tres

Joy
erg lekker is het om in rosetta stoned, tussen,

can't remember, what they said, goddamn shit the bed...

en de oerschreeuw,

je installatie in dat rustpunt een halve slag omhoog te gooien

avatar van KampF
ik schreeuw altijd mee ;]

avatar van Paalhaas
Nee, ik moet nu toch echt concluderen dat het echt niks wordt tussen mij en 10,000 days. Ik blijf bij 3/5.

nie mutse paashaal, over 3 weken vind je um helemaal toppie

over meeschreeuwen gesproken, die zanglijnen van maynard zijn niet de meest eenvoudige om mee te bleren

avatar van Lin
Lin
we hebben nog 13 dagen om te oefenen

avatar van Gajarigon
Op toolnavy zijn er threads: 'can you sing...'

Bij de thread over de intro van The Pot is er toch wel wat grappig materiaal te vinden hoor .

Joy
tis voor het grote deel helemaal niet te zingen

doe maynard ook niet, vast een of ander truukje

doe is ff copy paste cajarigon, ben ff flui

Ondanks tool in Dusseldorf vet was, blijgt het wel een studioband he. Maynard heeft een shitload aan effecten over zijn stem zitten op het album. Dat ga je live wel horen.

avatar van Paalhaas
Joy schreef:
nie mutse paashaal, over 3 weken vind je um helemaal toppie

Ik verzeker je van niet.

paashaal

En ik vond Paashaas al erg.

ach ik doe me best paal

en ik denk van wel

ik vond maynards stem nog meevallen eigenlijk

wel waren sommige zanglijnen niet helemaal zuiver of op juiste moment

ach, who cares, het was te gek en wordt weer te gek

avatar van Gajarigon
Kom, eventjes wat amusement bezorgen:

http://www.youtube.com/watch?v=unh7eDIiJYE&search=TOOL --> Iemand die Rosetta Stoned drumt. En die kerel is jonger dan ik. Verdorie.

Mensen die proberen The Pot te zingen. (opgepast de eerste zingt zoooo vals dat er gehoorschade kan optreden!)

Een vrouw die een mooie poging onderneemt om Vicarious volledig mee te zingen. Ik vind het best wel mooi gezongen, deze.

nah, nummer 6 kan redelijk zingen vergeleken met de rest

de rest sux P:)

en vicarious?

nou, echt goed kan ik het niet noemen, ze heeft bij vlagen ene mooie stem met resonantie maar zit er ook regelmatig naast

avatar van Gajarigon
Er zitten ook veel effecten op haar steme igenlijk.

Ik heb kaarten. Was eerst te laat maar een kameraad heeft nog twee kunnen regelen. Ik hoop dat ze zo goed zijn als op Pinkpop, of beter. Ik hoop wel dat ze Wings for Marie spelen. Hoe lang duurt het trouwens en is er ook een voorprogramma?

avatar van Gajarigon
Ik dacht dat ze WMF nooit spelen?

avatar van KampF
Nee idd. Ik hoop eerder dikke Right in Two