Cd,s zijn idd ook wel verouderd, ben ik met je eens Kronos! Tegenwoordig draait het steeds meer om downloads en computerbestanden waar soms best veel voor betaald moet worden. Ik wil graag iets authentieks in handen hebben mocht ik iets van een band kopen, en het nieuwe boekje ruiken en doorbladeren hoort ook bij mijn voorplezier voor ik een originele cd opzet.
Vinyl is weer helemaal terug, en gelukkig maar voor de band/artiest. Denk ook niet dat het helemaal weg is geweest, maar omdat je er zelf minder mee bezig bent en je minder bezig houd let je daar minder op. Niets mis met vinyl, vind de hoes veel mooier en vooral groter dan zo,n cd hoesje. Als ik ooit nog vinyl ga kopen, dan alleen vanwege de mooie hoes, en om mooi aan de wand te hangen. Zal niet snel weer een platenspeler kopen om een plaat op te leggen, al krijg ik er wel kriebels van in mijn buik als ik aan vroeger terugdenk. Toen was dat er alleen maar, of cassetebandjes. Baal er alleen maar van dat toen de cd hoogtij vierde vinyl toch ineens een stuk minder in omloop was, hooguit nog bij de diehard muziekliefhebbers, ik hield me steeds minder met muziek bezig, en had andere dingen, om zo rond mijn 35ste de draad weer wat op te gaan pakken