Robbie Williams - Rudebox (2006)

Label: Chrysalis

1. Rudebox (4:45)
  2. Viva Life on Mars (4:51)
  3. Lovelight (4:02)
  4. Bongo Bong and Je Ne T'Aime Plus (4:48)

met Lily Allen

5. She's Madonna (4:16)

met Pet Shop Boys

6. Keep On (4:19)

met Lily Allen

7. Good Doctor (3:16)
  8. The Actor (4:06)
  9. Never Touch That Switch (2:47)
  10. Louise (4:46)
  11. We're the Pet Shop Boys (4:57)

met Pet Shop Boys

12. Burslem Normals (3:50)
  13. Kiss Me (3:16)
  14. The 80's (4:18)
  15. The 90's (5:34)
  16. Summertime / Dickhead (10:49)
avatar van jowietje
Lovelight is verschrikkelijk de video is ook niet alles.

Electro_
Maar de Soulwax-remix is best aardig!

avatar van jowietje
Die ken ik dus weer niet staat op z'n MySpace toch?

Ik kan dit album dus écht niet uitstaan

Robbie is nooit mijn favoriete artiest geweest, maar zijn singles vond ik nog wel te pruimen.

Tot Sin Sin Sin. En Rudebox heeft het nog erger gemaakt.

Deze CD(ja ik heb 'm gehoord ) vind ik niet t pruimen.
Daarom mijn 2,5*

Ik kan dit album dus écht niet uitstaan

Tot Sin Sin Sin. En Rudebox heeft het nog erger gemaakt.

Deze CD(ja ik heb 'm gehoord ) vind ik niet t pruimen.
Daarom mijn 2,5*

Waar als ik weten mag ?

Maar dat is mijn mening.

Waar heb je de cd gehoord?

avatar van bloempje24
levenvergeten schreef:
Rudebox, het lijkt alsof Robbie Williams Beck wil imiteren,

Je bent niet de enige die dat opvalt. Beetje in de stijl van "Get Real Paid" en "Hollywood Freaks".

Maar dat is mijn mening.

Ik vraag WAAR heb je die CD gehoord ?

avatar van Nicolage Rico
Robbie Williams probeert naar mijn inziens een nieuwe Elvis te worden door te laten horen dat hij allerlei genres aankan. Helaas, "Rudebox" is echt van een dramatisch niveau. Nee Robbie, hou maar op met "rappen".

avatar van HiLL
Rapte Elvis ook?

Op de vraag waar iemand deze cd heeft beluisterd...pindakazen misschien? Overigens vind ik Rudebox echt een lekker nummer op het moment!

Relax schreef:

Ik vraag WAAR heb je die CD gehoord ?

Een vriend van me had 'm doorgegeven, maar ik weet neit waar die de CD gehaald heeft.

avatar van Azzurro
Ga naar http://www.robbiewilliams.com/rudeboxshorts/ en dan kun je het nummer The 80's horen.

vind het echt een zalig nummer, als de ganse cd zo zal zijn zal ik tevreden zijn!

avatar van vigil
T.O. schreef:

"We're the Pet Shop Boys", ook leuke titel

De Pet Shop Boys doen ook mee tijdens dit nummer net zoals op het nummer She's Madonna.

Als tegenprestatie doet Robbie weer mee op het nieuwe livealbum van de PSB.

Azzurro schreef:

Inderdaad ook weer een lekker nummertje. Ben het met je eens!

De nieuwe clip van 'Lovelight' vind ik een beetje wat weg hebben van 'Let Me Entertain You'.

Heb het nu ook gehoord en er staan wel geteld 3 leuke nummers op:

- Rudebox
- Lovelight
- The 80's

Verder: Moet ik er spontaan van spuitpoepen!

*1/2

avatar van erikb88
Ik vond 't album erg meevallen, maar zeker geen topplaat à la Escapology. Ik hou het voorlopig op 3.5*, misschien dat ie na een paas luisterbeurten omhoog gaat.

erikb88 schreef:

Hmmmzz....
Ik had het niet verwacht maar na het album nogmaals een luisterbeurt te gunnen doe ik er toch maar een puntje bij.

Ronnuz
Nee, vind het album niet veel aan.. maar een aantal leuke nummers en dat valt me toch erg tegen.

2.5*

Mislukt album. Niks voor Robbie, ga maar weer standaard popnummers zingen want verder kun je niets vind ik.

Relax
Is het album al uitgelekt dan ?!

Relax schreef:
Is het album al uitgelekt dan ?!
Ja, zondagmiddag wassie al te downloaden.

erikb88 schreef:
Ja, zondagmiddag wassie al te downloaden.

Zondagochtend zelfs al

Bill schreef:

Zondagochtend zelfs al
Toen sliep ik nog Ik heb hem nog maar eens opgezet, ik begin hem steeds lekkerder te vinden

Lovelight is gewoon een cover van Lewis Taylor (een blanke zanger die soms erg aan Marvin Gaye doet denken, en van wie vreemd genoeg niets te vinden is op MusicMeter), en ligt niet eens zo ver van het origineel.

avatar van Discoverme
Vind hem erg lekker klinken. Veel invloeden van andere retro-pop nummers, hij klinkt electro-funk achtig op een relaxte manier. Waar vorig album gewoon weer wat gewoontjes klonk is vind ik dit wel weer een prettig album om naar te luisteren. Recensie volgt nog. Stem ook

avatar van Drs. DAJA
Ik vind het maar niks, d'r zitten wel een paar leuke nummers op. Maar verder is het een 21ste eeuwse marteling voor de zintuigen.

avatar van Azzurro
Heb hem nu al een paar keer volledig beluisterd, en vindt het uiteindelijk ook maar een matig Robbie Williams-album, alhoewel er heel lekkere nummers tussen zitten (Kiss Me, The 80s, Summertime en Viva Life on Mars).

Maar eerlijk gezegd, geef mij maar meer cd's à la Escapology...

avatar van james_cameron
Grappig, avontuurlijk album waarin Robbie laat weten dat hij schijt heeft aan alle verwachtingen en dat hij gewoon lekker doet waar hij zin in heeft. In ieder geval een stuk leuker dan de op safe spelende voorganger Intensive Care.

avatar van Bill
Never touch that switch is mijn favoriete nummer van dit album! Erg cool!