50 Cent - Curtis (2007)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:51)
  2. My Gun Go Off (3:12)
  3. Man Down (2:50)
  4. I'll Still Kill (3:41)

met Akon

met Justin Timberlake en Timbaland

8. Follow My Lead (3:18)

met Robin Thicke

9. Movin' on Up (3:24)
  10. Straight to the Bank (3:11)

met Tony Yayo

11. Amusement Park (3:09)
  12. Fully Loaded Clip (3:14)
  13. Peep Show (3:52)

met Mary J. Blige

16. Curtis 187 (3:58)
  17. Touch the Sky (3:10)

met Tony Yayo

18. Hustler's Ambition * (3:57)
  19. Smile (I'm Leavin') * (4:29)
  20. I Get Money [Forbes 1, 2, 3 Remix] * (4:33)

met Diddy en Jay-Z

Lil Bizzy Bone schreef:
Dit album gaat floppen, het is niet alleen dat ik het wil, maar 2 vrienden van mij zijn 50 fans=/ nou eigenlijk waren, want na het horen van de singles zeggen ze het nieuwe album niet te gaan checken, het scheint ook dat het album uitgesteld is door de slechte single keus.

Waarom ga je een 0,5 stemmen?

avatar van MJ_DA_MAN
Idd, erg zielig. O ja en NAT, dit album is nog helemaal niet gelekt (!). Ga nou niet eigenwijs doen want je hebt waarschijnlijk de ''advance''-versie, die ook nog eens grotendeels nep is.

avatar van waxs
Dit soort albums trekken wel altijd publiek die voor tijdig extreme stemmen uitbrengen. Het is of het een of het ander in dit geval een 0,5 of 5, zeer irritant. Eigenlijk permanent van MuMe verwijderen, kut kleuters.

Word.

En echt héél vervelend dat het vaak (altijd) bij hiphop-albums is . Geeft het genre weer onterecht een slechte naam. Dus Lil Bizzy Bone , wederom bedankt!

MattDamon2 schreef:
Vertel mij de inhoud van mf doom dan behalve zogenaamde vernieuwde beats niet dat hij slecht is ofzo maar vertel

ik wil namelijk lachen

Waarom begin jij áltijd, als je niks weet te zeggen, over andermans favoriete artiesten? Ik bedoel, waar slaat een verwijzing naar DOOM nou op bij een 50-album ? Ik snap niet dat je jezelf serieus neemt, als ik zulke dingen zou zeggen zal ik dag en nacht de slappe lach van mijn eigen hebben.

avatar van waxs
Sowieso zijn zijn argumenten behoorlijk krom... Hij betrekt het leven van 50 bij de muziek, dat verantwoord zogenaamd dan waarom het kut is. Echt een hele vreemde vergelijking

avatar van paulisdik
Word.

Dat gebeurt niet alleen bij HipHop MJ_DA_MAN
dat gebeurt ook enorm veel bij rock, metal,jazz en andere muziek genre's

MattDamon2
Relax schreef:

Zijn leuke verhalen en verwijzingen, 50 Cent heeft geen van beiden en is helemaal niet origineel.

Ja en 50 over status en rijkdom, ook al vind je het niks..
Het is niet Inhoudloos, zeg dan gewoon het is waardeloos.

paulisdik schreef:

Dat gebeurt niet alleen bij HipHop MJ_DA_MAN
dat gebeurt ook enorm veel bij rock, metal,jazz en andere muziek genre's

Maar dat gebeurd daar meestal op een ''intelligentere'' manier.

NAT
Het is wel een aardig album maar de wele eentonig. En nee ik heb geen retail.

avatar van waxs
Die stem van je is niet voor niks verwijderd.

Ik heb vast een 5 gestemd...wat maakt het uit of ik het doe als hij uit komt ofdat ik het nu al doe!
Het wordt toch een goed album zoals ik gewend ben van 50!

Je vertoont groupie-gedrag.

Akonner
Hij is wel kritisch The Massacre kreeg slechts een 4,5 van hem.

avatar van T37king
Heb hem geluisterd en vind het nie zo een goede album , vooral Straight to the Bank vind ik saai en van da HAHAHAHA krijg k stress ! dus een 2.5

Akonner
Vanaf 4 september te koop, maar 50 heeft jullie vast al de eerste exemplaren gegeven?

avatar van waxs
Sjonge jonge, stemmen zijn nu al 3x verwijderd de afgelopen 2 dagen. Zielige kleuters.

Robin5 schreef:

Da's dus niet de bedoeling. Er wordt pas gestemd als je het album volledig hebt gehoord en aangezien dit album nog niet in zijn volledigheid te horen is... Heb je stem dan ook verwijderd, evenals de andere stemmen.

avatar van ferdi2307
Je vertoont groupie-gedrag.

dus? moet iedereen zich gedragen zoals jij wil..? what's your problem..

avatar van Yak
Yak
Vechten jullie even verder via PM's?

Edit: en berichten verwijderd.

KSPR
ferdi2307 schreef:

dus? moet iedereen zich gedragen zoals jij wil..? what's your problem..

Dat het groupie gedrag is om een nieuw album meteen een 5 te geven zonder het te hebben beluisterd, alleen omdat je de artiest dope vind. Een album beoordeel je op het album, niet op eerdere albums van de artiest.

Toch apart dat er zoveel commotie is rondom 50's nieuwe album. Lijkt me niet bijster interessant toch.

avatar van ferdi2307
dat slaat misschien nergens op, maar het schijnt dat je al groupie ben als je iemand goed vindt om iets anders dan z'n lyrics, of iemand erop aan spreekt dat hij onbelangrijke dingen zegt over een artiest.. ik bedoel als je iemand z'n muziek niet waardeert, hoef je er toch ook niet naar te luisteren? mjah whatevah..

KSPR
Nee het ging om een bericht dat alweer verwijderd is volgens mij. Van iemand die maar een 5 gaf omdat 50 niks fout kon doen ofzo.

Robin5 schreef:

Zoiets

avatar van T37king
Ma je kunt toch deze album downloaden op internet?Dus waarom nog geen stemmen ?

avatar van MJ_DA_MAN
Nee, je kan hem níet downloaden. Dan moet ie gelekt zijn, en dat is ie nog niet.

Wacht nou eerst maar gewoon op het album.. ik ben ook niet zo'n fifty fan maar goed.. t gaat toch om de rap.. ik heb ook zat kritiek op de rappers zelf over hun leven enal maar 't gaat toch om de muziek die ze maken.. dit word wel een goed album.. fity is altijd wel lekker om naar te luisteren..

Straight To The Bank is lekker dat nummer geef ik een 3,5
Amusement Park is wat minder maar krijgt toch een 3 van mij..
ik heb wat Snippets gehoord met Akon bijv. het word wel wat..

Ahh zo

Akonner
geef even een link waar je de nummers gehoord hebt want ik geloof er niet al teveel van.

Akonner schreef:

Uh, uh, over illegale praktijken praten we niet op het forum

Akonner
Nou ja op sites misschien op youtube is wel al een kleine sample te zien van 5 nummers.